Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Żyj 24h/dobę. Czy to będzie pełnia życia?
29.05.2007, 22:07:43

od 1 czerwca sporboje wykorzystywac dzien jak najlepiej - zobaczymy ^^ spac krocej bede Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a robił wiecej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.05.2007, 22:09:52

mam nadzieje że twoje postanowienie się spełni tylko powstaje pytanie czego chcesz robic więcej ?? =D :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 22:32:09

wiele roznych rzeczy na ktore brakuje czasu ;] nie no zobaczymy czy da sie dluzej i aktywniej wytrzymac przy mniejszej ilosci snu

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.05.2007, 22:43:13

Ja już nie wyrabiam, a tu w szkole taki okres, że nie można sobie poleniuchować... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A robota stoi... [pisemna do szkoły]. :sweet:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
29.05.2007, 22:58:10

no ja nie bede mial takich problemow wiec wiesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

30.05.2007, 14:55:46

Qmar napisał(a):zobaczymy czy da sie dluzej i aktywniej wytrzymac przy mniejszej ilosci snu
Uwierz Qmar - da się, wiem z własnego doświadczenia, chociaż to zalezy, co rozumiesz przez słowa - mniejsza ilość snu :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.05.2007, 17:17:57

Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Królestwo za odrobinę spokoju i poczucia tego, że wcale nie musze czegoś zrobić, i że nie będzie ze mną źle, jak tego nei zrobię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.05.2007, 11:08:20

Falkhor napisał(a):Heh Królestwo za odrobinę spokoju i poczucia tego, że wcale nie musze czegoś zrobić, i że nie będzie ze mną źle, jak tego nei zrobię

masz to u mnie ale do Królestwa jeszcze popraosze księcia na białym rumakuPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak dostane to masz wszystko załatwione Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji =D

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.05.2007, 11:50:16

Dobrze, że mam dziś wolne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Podładuję baterie. A jutro tylko trzy lekcje z samego rana i znów wolne ;D Obijam się :hihi:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
31.05.2007, 14:14:30

Gothka =) napisał(a):Dobrze, że mam dziś wolne Podładuję baterie. A jutro tylko trzy lekcje z samego rana i znów wolne Obijam się

to tak jak ja bierzcie z nasz przykład :hihi: z tym że ja nie mam lekcji :hihi: ale to jest dobry czas na naładowanie się i zebrania energii żeby poźniej zrobic cos fajnego i nie spac całymi nocami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chociaż nie wiem czy to się tak da na przyszłośc

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
18.06.2007, 03:09:37

rudzia napisał(a):to jest dobry czas na naładowanie się i zebrania energii żeby poźniej zrobic cos fajnego i nie spac całymi nocami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chociaż nie wiem czy to się tak da na przyszłośc
Jeszcze tylko niecałe dwa tygodnie i zaczynam ładować baterie, zacznę chyba od wyspania się porządnie, potem zjem coś 'normalnego' no i zacznę szwędać się texańskimi uliczkami i ghettowskimi zakamarkami, ahhhh :puppyeyes:

Falkhor napisał(a):Królestwo za odrobinę spokoju i poczucia tego, że wcale nie musze czegoś zrobić, i że nie będzie ze mną źle, jak tego nei zrobię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:
Taaaa, skąd ja to znam ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
18.06.2007, 10:01:28

ziomalka napisał(a):Jeszcze tylko niecałe dwa tygodnie i zaczynam ładować baterie, zacznę chyba od wyspania się porządnie, potem zjem coś 'normalnego' no i zacznę szwędać się texańskimi uliczkami i ghettowskimi zakamarkami, ahhhh

Spoko ziomalka, medycyna daje w kosć, i to nie jedną- moge Cię zrozumieć
18.06.2007, 18:05:01

lukascompl napisał(a):medycyna daje w kosć, i to nie jedną- moge Cię zrozumieć

Hehe, thx :kiss: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.07.2007, 14:42:18

8 godzin snu to dla mnie coś oczywistego i podstawowego... choć nie zawsze da się te 8 godzin przespać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji szczególnie z Bakową Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
30.07.2007, 17:27:29

Bake napisał(a):8 godzin snu to dla mnie coś oczywistego i podstawowego...

Tak jak dla mnie 6 h Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W ostatnim czasie zmieniłam nieco harmonogram - śpię w dzień, żeby w nocy hmmmmm oddać się innym przyjemnym czynnościom XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: