Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] Ostatnia »
Zwolnienia z lekcji WF. Dlaczego?
AutorWiadomość
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,514

Falkhor, chyba jest... ale nie wiem czy działa Tongue ale na pewno nie wolno go uzywać Biggrin zresztą masz 5 minut na przebranie i jest kolejna lekcja Smile gdze tu czas na prysznic 32 osob jak nie więcej Tongue

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
07.12.2006 16:23:32
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Teddy_85

*

Portfel: 275

Wf rano - brr... Może jest to dobry sposób na "dobudzenie", ale PO takich zajęciach skutek jest dokładnie odwrotny... Wszyscy. oprócz Falkhora Biggrin, przysypiają w ławkach. W podstawówce miałem co tydzień taką przyjemność. Po wf-ie mieliśmy "normalne" lekcje - ci, którzy docierali na czas, przeważnie byli "małokumaci" przez jakiś chwile Biggrin

07.12.2006 16:24:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

hehe u nas śpia na ławkach nawet bez wf'u myśle że nie zrobiło by to różnicy Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
07.12.2006 16:30:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Teddy_85, SunShine, Heh Smile jak dla mnie to tak powinno być:
- WF x 2 lekcje 3 razy w tygodniu (pon, śr, pt.)
- W czas lekcji wliczony czas na prysznic (aaa to to już marzenia, takie sale po 12 stanowisk prsyznicowych Tongue)
- Opiekunowie - profesjonaliści Tongue

jednak uwzględniając realia Biggrin i Wasze zdanie - moooozna by dac WF na końcu Tongue I to nawet bez prysznica Tongue

07.12.2006 16:32:10
Teddy_85

*

Portfel: 275

hmmm Jeżeli nawet jakimś cudem udałoby się zorganizować prysznice po wf-ach, to pewno po piątkowych ćwiczeniach niewielu byłoby chętnych... Wszyscy myślą wtedy o weekendzie i jakby sie najszybciej ze szkoły ewakuować Biggrin

07.12.2006 16:35:03
SunShine

*

ja na prysznic zawsze jestem chętna Biggrin na wf chodziłabym tylko dla prysznica nawet Tongue mggrrr w końcu jakaś przyjemność w szkole by była ^^

07.12.2006 17:22:40
Falkhor
Administrator
*

SunShine, Buehehehe Biggrin No proszę Biggrin I założę się jeszcze, że jakby człowiek miał ten cudowny amerykański wynalazek - SWOJĄ SZAFKĘ Biggrin To już byłoby całkiem całkiem faaaajnie Smile Tongue

O, i taka myśl jeszcze - jeśli już by było te dwa lub trzy razy w tygodniu po... 2 lub 3 godziny WFu Smile Tongue to można by robić jakies wypady do lasu, na rowerach, moze nawet na basen? Kurcze, ja to bym chciał tak wiele Tongue Tongue Tongue A miałem WF w podstawówce, na którym rozrywką było przenoszenie woreczków ze zbożem Tongue albo fikołki ma materacach wystarczały... Tongue

07.12.2006 17:48:34
SunShine

*

eee tam ja miałam w podstawówce świetny wf Biggrin jeździliśmy na rowerach Biggrin albo na sankach w zimie Biggrin biegaliśmy po lesie Biggrin i graliśmy w chowanego Tongue moja ulubiona zabawa Biggrin ehh.. to był wf chociaz jakieś ciekawe zróżnicowanie... basenu wtedy nie było bo zapewne bysmy też chodzili Biggrin wypady w góry Biggrin ale to ksiadz organizował Biggrin a szafki w naszym gimnazjum już mieli wprowadzac Animatedwink ale chyba kasy z gminy zabrakło, eeeh Falkhor, marzenia Smile moze nasze dzieci będa miały juz lepiej Biggrin

07.12.2006 17:59:34
Nookie

*

Portfel: 39

Sun Shine, u nas w podstawowce zalezalo na kogo sie trafi, np. z jednym nauczycielem WF pamietam rzeczywiscie chodzilismy na sanki, do lasu itp. ale z innym bylo "wezcie pilki i robcie co chcecie":P, pamietam ze dziewczyny graly w siatkowke, a wiekszosc chlopcow w halowke i niemoglismy sie dogadac, a facet siedzial i nie zwracal na nas uwagi. Ten sam nauczyciel kazal nam tez grac na podworku w pilke nozna gdy byla mroźna pogoda taka jak np dzisiaj. On siedzial w kozuchu a my biegalismy w spodenkach brrrrr xD...A co do tematu to u mnie w klasie niema dnia zeby chociaz polowa dziewczyn cwiczyla, a potem sie dziwia ze maja niedostateczny na koniec roku czy polrocza...

You're my angel, my angel in the sky,
When I kick you, you falling down Tongue xD
20.12.2006 21:21:20
Falkhor
Administrator
*

Nookie,

Cytat:
A co do tematu to u mnie w klasie niema dnia zeby chociaz polowa dziewczyn cwiczyla, a potem sie dziwia ze maja niedostateczny na koniec roku czy polrocza...

Mnie też ciężko uwierzyć, że ta połowa dziewczyn, które nie ćwiczą, to są łamagi, ofiary losu, kaleki i osoby posiadające przekonania religijne niepozwalające im brać udziału w WFie... Trudno to pojąć.

Sprawę czasem można postawić na ostrzu noża - cała klasa chce fajny WF, to może mieć fajny WF, ale trzeba współpracy samorządu klasowego z rodzicami. Żaden nauczyciel nie zaryzykuje walki z czymś takim. WF musi być, po prostu... a niektórych nauczycieli trzeba bezwzględnie reformować.

21.12.2006 08:58:14
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Ale przynajmniej mają te niedostateczne a nie jak w mojej klasie dostateczne!!
Jakież to niesprawiedliwe i krzywdzące innych!! I co ma powiedzieć ktoś kto dostał 3 na to że średnio sobie radzi, a ktoś nie robił nic i dostał 3 za układy albo ładne oczy :/

Jeszcze był przypadek w mojej klasie podciągania na koniec dla średniej - paska itd. Dziewczyna miała 6 a wychodziło jej ledwie 5.

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
04.09.2007 21:10:53
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Akcje z ocenami zaleza od nauczycieli ale z reguly dociąga sie WFem srednia na paski.

Zwolnienia sa dobre jesli naprawde cos komus dolega znam pare osob ktorym nic nie bylo ale niechodzilo bo im sie nie chcialo. Teraz narzekaja na zla kondycje lub otyłosc.

Musze dodac ze powinni zakaz WF rano poniewaz nie jest sie rozgrzanym dobrze misnie nie sa przygoptowane na wysilek i jest sie z reguly niedobudzonym. Lepiej pospac na lawce na polskim 2 godziny i wtedy na WF przynjamniej sie mozna wyspac Biggrin .

04.09.2007 21:35:23
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: