Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zwierzęce instynkty
02.09.2007, 18:18:32

Megg napisał(a):serio...? kiedyś spróbuję w takim razie

Najpierw zab\pyatj się swojego wybranka czy tak chce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak się zapisze na liste forumowych masochistów to nie ma sprawy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może coś z tego będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):Ciekawiło mnie to czasem - że niektórzy nawet zakochani - muszą czuc ból fizyczny, gdy są ze sobą blisko, namiętność oznacza u nich faktycznie mocne klapsy, przygryzanie, hmm... bicie?

No cóż nie którzy lubia takie eksperymenty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie ukrywam, że dla mnie to jest nie co dziwna forma wyrażania uczuc ale cóż, nie mnie to oceniać. Ja bym tak nie chciała, ale skoro niektórzy odczuwają taka wewnętrzną poptrzebę to droga wolna. A po za tym każdy z nas ma w sobie coś ze zwierzaczka z tym że jedni to hamuja a drudzy raczej nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja jak się zezłoszczę i to porządnie to można coś zobaczyć, ale tak po za tym to ja jestem miso taki do przytualnia, a to przecież tez jest zwierzaczek :sweet:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.09.2007, 18:51:08

Bez przesady!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po pierwsze to był żart po 2. nie mam serca do czegoś takiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
02.09.2007, 19:08:36

Falkhor napisał/a:
Cytat:Ciekawiło mnie to czasem - że niektórzy nawet zakochani - muszą czuc ból fizyczny, gdy są ze sobą blisko, namiętność oznacza u nich faktycznie mocne klapsy, przygryzanie, hmm... bicie? Nie wiem, czy nazwac to zwierzęcym instynktem. CHYBA, ze są takei DWA osobniki, jeden lubi bić (sadysta), a drugi lubi dostać klapsa (masochista). YAYX.
Niektórzy potrzebują mocniejszych bodźców? :O Może chcą wyraźniej czuć? Albo nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak delikatność? :O

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
03.09.2007, 20:40:36

Gothka =) napisał(a):Niektórzy potrzebują mocniejszych bodźców? Może chcą wyraźniej czuć? Albo nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak delikatność?

Myślę, że co to jest delikatnośc to wiedzą, ale wydaje mi się, że niektórzy potrzenuja mocnych wrażen by podsycic uczucie. W sumie tego się cvhyba nie da racjonalnie wytłumaczyć :/ Nie rozumier takich ludzi i już Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale każdy ma swoje. Ja tam się wolę przytulać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007, 13:50:39

jak ktoś lubi w ten sposób to TYLKO jego sprawa i kim jesteście by to osądzac? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
05.09.2007, 14:27:51

Bake, a tam zaraz osądzać. Próbujemy tylko zrozumieć i nakreślić na ten temat swoje własne zdanie, jakoś się ustosunkować. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
05.09.2007, 15:46:35

rudzia,
Cytat:Ja tam się wolę przytulać
Gorzej jeżeli druga osoba tego nie chce i nie satysfakcjonuje jej to... hmm jak pogodzić różnice poglądów i pragnień?? Ale tak żeby każdy był w pełni szczęśliwy...?

To punish and slave...
05.09.2007, 19:28:17

Megg napisał(a):Gorzej jeżeli druga osoba tego nie chce i nie satysfakcjonuje jej to... hmm jak pogodzić różnice poglądów i pragnień?? Ale tak żeby każdy był w pełni szczęśliwy...?

Taaaaak. Czasem jest tak, że druga osoba tego nie lubie a czasem po prostu jej to nir wystarcza i następuje konflikt pragnień, a to nie zawsze da się jakoś załagodzić :/

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy