Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zwierzęce instynkty
31.08.2007, 15:09:10

Hehe chcesz profesoq dosstać w twarz paznokciami albo mieć różnorakie szlaczki na rękach po zębach?? Powodzzeniaaa... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z drugiej strony ciekawe jest takie odkrywanie natury u drugiej osoby.. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.08.2007, 16:42:57

Megg napisał(a):Hehe chcesz profesoq dosstać w twarz paznokciami albo mieć różnorakie szlaczki na rękach po zębach??
Pragne tego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihihiih Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.08.2007, 17:52:43

Co za instynkty sie tu ujawniają.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
drapieżnictwo i pożądanie mimo wszystko.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
31.08.2007, 19:10:03

Megg, Pro tego pragnie póki nie zaczni mu się tego robić, wtedy robi łzawe oczka i prosi, żeby przestać. nie pytaj, skąd wiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmm...a musieliście kiedyś uciekać lub byliście zmuszeni do walki tak na prawdę nagle? Co wtedy czuliście?
31.08.2007, 21:42:38

Cytat:Hmmm...a musieliście kiedyś uciekać lub byliście zmuszeni do walki tak na prawdę nagle? Co wtedy czuliście?
Być może. Wtedy myśli się tylko o tym, aby uciec jak najszybciej i jak najdalej. Nie jest ważne, że się potykasz o własne nogi. Ważne jest tylko, aby dystans był coraz większy.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
01.09.2007, 10:19:57

Falkhor napisał(a):Megg, Pro tego pragnie póki nie zaczni mu się tego robić, wtedy robi łzawe oczka i prosi, żeby przestać. nie pytaj, skąd wiem
:lol-above: :lol-above: :lol-above: :lol-above: Rozpracowaliście mnie hahah Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jednak to są tylko pozory Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ihihihih :]

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.09.2007, 14:33:05

Gothka =), Może się tez komuś włączyć... jakiś tryb walki. Na prawdę - są ludzie, którzy z reguły spokojni, opanowani, niesmiali - pod wpływem adrenaliny zamieniają się w świrów...

Pro, 3m się tematu.
02.09.2007, 10:18:05

profesoq napisał(a):Pragne tego hihihiih

Co Ty jestes masochistą czy jakji czort ??Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.09.2007, 10:22:33

rudzia,
Cytat:Co Ty jestes masochistą czy jakji czort ??Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
czemu :?: ja też bym się poddał 'torturom' kobity :sweet:
prof jest nas 2ch XP heh

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.09.2007, 10:29:12

levi napisał(a):czemu ja też bym się poddał 'torturom' kobity

No dobra, ale to zalezy od tego jakie to są tortury. Nie sądzę żeby facet dobrowolnie zgodził się na drapanie gryzienie i tym poodobne rzeczy zwłaszcza, że to nie nalezy do rzeczy najprzyjemniejszych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: Nie rozumiem was panowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.09.2007, 10:32:48

ojjj ale jakie to może być seksowne i hmmm pobudzające :letssin:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.09.2007, 10:37:21

levi napisał(a):ojjj ale jakie to może być seksowne i hmmm pobudzające

Ale drapanie po twrazy i gryzienie po rekach?? :lol-sweat: :sweet: Nie wiem nie wydaje mi się, ale nigdy nie byłam facetam więc ciężko mi się okreslić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: Rozumiem, że inne zabiegi alez owszem ale cos innego?? Nie wiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Levi
może mi podasz jakies przydłady tego czegos co niby ma być miłe....no chyba że gryzienie ucha sie do tego zalicza :lol-sweat: :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.09.2007, 10:58:36

levi' napisał:
Cytat:ojjj ale jakie to może być seksowne i hmmm pobudzające

serio...? kiedyś spróbuję w takim razie :lol-sweat: :lol-sweat:

To punish and slave...
02.09.2007, 11:34:35

:lol-above:

gratulują panom zapisania się na listę forumowych masochisów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Powodzenia życzę i wytrwałości w znoszeniu wyrafinowanych pieszczot. Gryzienia, zarpania, ran szarpanych, kłutych, kąsanych, ciętych... Ech. Życie, życie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ciekawiło mnie to czasem - że niektórzy nawet zakochani - muszą czuc ból fizyczny, gdy są ze sobą blisko, namiętność oznacza u nich faktycznie mocne klapsy, przygryzanie, hmm... bicie? Nie wiem, czy nazwac to zwierzęcym instynktem. CHYBA, ze są takei DWA osobniki, jeden lubi bić (sadysta), a drugi lubi dostać klapsa (masochista). YAYX.
02.09.2007, 18:14:00

levi napisał(a):prof jest nas 2ch XP heh
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W kupie siła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy