Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (10):« Pierwsza < Poprzednia 5 6 7 8 [9] 10 Następna > Ostatnia »
Żużel
AutorWiadomość
pezet

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

krótka piłka. zacząłeś sie interesować żużlem w czasie panowania marmy?? jeśli tak to wszystko jasne. mimo że niestety nie moge byc już na meczach, ale z racji mieszkania jakiś czas w Rzeszowie utrzymuję kontakty jeszcze z osobami ktore poznalem na meczach piłki i ktore działaja aktywnie w sprawach kibicowskich (mające rowniez duża styczność z żużlem). ostatnio konwersowałem nawet na ten temat z jednym z tych znajomych a impulsem był własnie ten temat i ostatnie kilka postow. zatem jeśli będziesz na meczu spytaj kogoś z ultras kto to jest marmoludek, sezonowiec, kibic sukcesu. jaki jest stosunek do afiszowania się że klubem nie jest Stal Rzeszów a Marma Polskie Folie Rzeszów. może zrozumiesz idee...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
08.09.2007 00:29:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4

pezet,

Cytat:
zacząłeś sie interesować żużlem w czasie panowania marmy??

jestem fanem tego sportu od wielu wielu lat jeśli o to pytasz :?: :!:

Cytat:
może zrozumiesz idee...

nie nie rozumiem o co ci chodzi :eek: kompletnie facet :eek:
ja tylko staram ci się uświadomić, że może i Stal to Stal ale w tym roku jeździ pod szyldem MARMY :!: =D czy to tak trudno załapać :?: :wow:

Cytat:
W niedzielę, w pierwszym pófinałowym pojedynku o DMP rzeszowski zespół poniósł pierwszą porażkę na własnym torze w tegorocznych rozgrywkach. Firmowy team Marmy Polskie Folie Rzeszów uległ leszczyńskiej Unii 42:48. Jednak to nie koniec rywalizacji. Za dwa tygodnie czeka nas rewanż w Lesznie, którego wyniku nie można przesądzać!

{powyższy link pochodzi z oficjalnej strony klubu z Rzeszowa} =D

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
08.09.2007 12:06:48
pezet

*

levi napisał(a):
jestem fanem tego sportu od wielu wielu lat jeśli o to pytasz :?: :!:

od wielu wielu lat?? skoro jesteś fanem od wielu wielu lat to pewnie chodziłeś na mecze nie tylko gdy na stadionie można zobaczyc mistrzów świata, ale także gdy Stal tułała sie gdzieś w I lidze (II klasie rozgrywkowej) gdzie na trybunach było po 1000 widzów, gdzie była bieda że juniorzy nie mieli na czym jezdzić, gdzie sponsorem była rafineria jasło albo sponsora nie było żadnego. gdzie nie było skomercjalizowanej marmy a zawodnikami byli własni wychowankowie. mam nadzieję, że osoba Piotra Winiarza tez nie jest Ci obca. jak to jest?

levi napisał(a):
nie nie rozumiem o co ci chodzi :eek: kompletnie facet :eek:
ja tylko staram ci się uświadomić, że może i Stal to Stal ale w tym roku jeździ pod szyldem MARMY :!: =D czy to tak trudno załapać :?: :wow:

nie moge juz. nie wiesz o jaką ideę chodzi?? o taka dlaczego Stal to zawsze bedzie Stal nie jakaś tam marma, jasol, van pur (zuzel), czy polimarky, jedynka, watkem, greinpast (piłka). to jest postrzegane wśród prawdziwych kibiców jako nic innego tylko brak szacunku dla barw i a czczenie sponsora który zrobi sobie reklamę w sporcie, zbije jeszcze więcej kasy niz włożył i sobie pójdzie. naprawdę jesteś aż tak zaślepiony?? te, jak to mówisz wiele wiele lat kibicowania nie nauczyły Cie szacunku do barw??

levi napisał(a):

Cytat:
W niedzielę, w pierwszym pófinałowym pojedynku o DMP rzeszowski zespół poniósł pierwszą porażkę na własnym torze w tegorocznych rozgrywkach. Firmowy team Marmy Polskie Folie Rzeszów uległ leszczyńskiej Unii 42:48. Jednak to nie koniec rywalizacji. Za dwa tygodnie czeka nas rewanż w Lesznie, którego wyniku nie można przesądzać!

{powyższy link pochodzi z oficjalnej strony klubu z Rzeszowa} =D

buahahahahahaha teraz to zaorałeś
nie mieszaj w to oficjalnej witryny bo ta nie ma wyjścia. nie może sobie ot tak pisać Stal. klub wydaje przed sezonem rozporządenie pod jakim szyldem będzie występował w danym roku, a że strona jest oficjalną witryną sekcji musi sie do niego stosować. inaczej nie mogłaby byc oficjalną. myślisz że na nieoficjalnych stronach czy jakiś serwisach kibicowskich wszyscy garną się do używania nazwy klubu jako sponsora?? haha. nikt nie uznaje takiego czegoś jak mówienie kibicuję marmie Rzeszów. a widziałeś choćby kibiców z Wrocławia?? jeśli nie to powertuj zdjęcia w necie i zobacz. tam nie ma jakiegoś Atlasa Wrocław. dla nich zawsze klubem będzie Sparta Wrocław. najlepszym dowodem jest transparent z przekreślonym logiem Atlasu. wszędzie jest tak samo zaręczam. takze kulą z tą oficjalną stroną w płot tutaj zasadziłeś. w sumie nie wiem po co to mówię bo dla ciebie zawsze nazwą klubu będzie nazwa sponsora.

p.s. a teraz żużlowa Stal nie miała by nawet szans nazywać się Stal bo prezesem klubu jest (uwaga!) prezes firmy marma. ta osoba która w żenujący sposób w tamtym roku wypowiadała się o kibicach. wiesz o co chodzi?? ale widze że to co mi pisali znajomi jest prawda. po wejściu do ekstraklasy na żużel chodzi tak niekumata wiara że hej. ciekawe co bedzie jak Marta Półtorak wycofa swoj hajs zuzlowcy spadna do najnizszej ligi, zamiast Sparty Wrocław, Unii Tarnów czy Falubazu będą przyjeżdzac Węgrzy i Łotysze, a u nas startowac beda jacys nieudolni jezdzcy? ilu was bedzie chodzic na zuzel? dużo chodziłem na piłkę podczas mieszkania w Rzeszowie, na żużel też mi sie zdarzało często, ale teraz jak zaczeto robic z tej dyscypliny poligon doswiadczalny, olałbym to. na piłce swietne jest to, ze jest troche swojsko, sa na meczach prawie wylacznie ludzie, ktorzy sa wierni tym barwom, a nie zbieranina jak na żużlu którzy twierdzą że czarne jest białe i teraz nie ma Stali tylko marma. myślisz, ze tylko ja tak twierdze?? to podejdź do kibiców (nie sezonowców) na meczu i spytaj jak jest i co oni o tym sądzą.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
08.09.2007 22:45:04
michas
Moderator
*

Cytat:
Końcowa kolejność turnieju w Bydgoszczy:

1. Tomasz Gollob (Polska) 21 (2,3,2,2,3,3,6)
2. Krzysztof Kasprzak (Polska) 17 (3,0,3,3,2,2,4)
3. Nicki Pedersen (Dania) 19 (2,3,3,3,3,3,2)
4. Andreas Jonsson (Szwecja) 11 (1,3,0,3,2,2,0)
5. Jarosław Hampel (Polska) 11 (3,2,3,0,2,1)
6. Rune Holta (Polska) 10 (0,3,2,2,3,1)
7. Leigh Adams (Australia) 9 (3,1,1,0,3,1)
8. Bjaerne Pedersen (Dania) 8 (3,1,3,1,0,0)
9. Jason Crump (Australia) 7 (1,2,1,2,1)
10. Greg Hancock (USA) 5 (1,2,0,2,0)
11. Antonio Lindbaeck (Szwecja) 5 (0,0,1,3,1)
12. Wiesław Jaguś (Polska) 5 (2,1,0,1,1)
13. Chris Harris (W.Brytania) 5 (0,2,2,1,u)
14. Matej Zagar (Słowenia) 4 (1,1,1,0,1)
15. Scott Nicholls (W.Brytania) 4 (0,0,2,0,2)
16. Hans Andersen (Dania) 3 (2,w,0,1,0)

nio gratulacje welie panowie dobra robotaw generalce Gollob jest 5 ale rtaci tylko 5 punktów do 3 Crampa,oby jeszcze wskoczył na podium w generalce,do końca misstrxzostw jeszcxze 2 wyscigi

09.09.2007 00:07:36
levi'
Moderator
*

pezet,

Cytat:
skoro jesteś fanem od wielu wielu lat to pewnie chodziłeś na mecze nie tylko gdy na stadionie można zobaczyc mistrzów świata, ale także gdy Stal tułała sie gdzieś w I lidze (II klasie rozgrywkowej) gdzie na trybunach było po 1000 widzów

wyobraź sobie, że tak :!: co prawda nie byłem na każdym meczu, ale ZAWSZE śledziłem wyniki...

Cytat:
Stal to zawsze bedzie Stal nie jakaś tam marma

a czy ja chodź raz powiedziałem, że Stal to nie Stal :?: :O jeden post taki pokaż, z którego wynika, że moim zdaniem Stal nie jest już stalą :O no pokaż :!:
to ja może inaczej: przeglądając strony nt żużla jak pisze: Stal Rzeszów czy Marma Rzeszów :?:
i jeszcze jedno pytanie: czy to, że Stal w tym momencie jeździ pod szyldem Marmy w czymś komuś przeszkadza :?: coś narusza :?: do czegoś prowokuje :?:
STAL to STAL - zgadzam się :!: ale mówmy jak jest - w tym sezonie Stal to również MARMA...

Cytat:
naprawdę jesteś aż tak zaślepiony??

heh ooo to mnie rozśmieszyło :lmao:

Cytat:
nie mieszaj w to oficjalnej witryny bo ta nie ma wyjścia. nie może sobie ot tak pisać Stal.

a dlaczego nie :?: oficjalna witryna klubu to jego wizytówka :!: XP a tam pisze MARMA heh więc coś tu jest nie tak Rotfl

Cytat:
a teraz żużlowa Stal nie miała by nawet szans nazywać się Stal bo prezesem klubu jest (uwaga!) prezes firmy marma.

teraz do ameryke odkryłeś - cały czas o tym mówię :!: - prezesem sekcji żużlowej w kompleksie sportowym Stali Rzeszów...sekcji, która w tym sezonie nosi nazwę MARMA...jest pani prezes Marta Półtorak - prezes Marmy Polskie Folie Rzeszów...

Cytat:
ciekawe co bedzie jak Marta Półtorak wycofa swoj hajs

qrcze, wycofa się MARMA przyjdzie ktoś inny :!: - myslisz, że ktoś pozwoliłby takiemu klubowi - klubowi, który przynosi obecnie takie zyski utonąć :?: :eek:

Cytat:
teraz nie ma Stali tylko marma

ale kto twierdzi, że nie ma STALI :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :eek: ja tak powiedziałem :?: - pokaż gdzie :!:

michas, GP Polski w Bydgoszczy było..hmm świetne :!: :sweet: a to co zrobił na wyjściu z pierwszego zakrętu w biegu finałowym Gollob to poprostu żużlowy kosmos :sweet: to było poprostu piękne - chwała mu za to :!:

i wielkie brawa dla Kasprzaka...kto by się spodziewał, że zajmie tak wysokie miejsce :?: :!:

09.09.2007 12:22:16
pezet

*

levi napisał(a):
wyobraź sobie, że tak :!: co prawda nie byłem na każdym meczu, ale ZAWSZE śledziłem wyniki...

w takim razie co słychac obecnie u Piotra Winiarza?? którego bardzo darze sympatią

levi napisał(a):
a czy ja chodź raz powiedziałem, że Stal to nie Stal :?: :O jeden post taki pokaż, z którego wynika, że moim zdaniem Stal nie jest już stalą :O no pokaż :!:

ok kilka twoich zdań. nie szkodzi że wyciągniete z kontekstu. ich sens został zachowany: "klub nazywa się zamiast Stal Rzeszów - MARMA Rzeszów", "piszemy tak jak w tym sezonie się STAL nazywa...", "FORMALNIE Stal Rzeszów nazywa się teraz MARMA Polskiej Folie Rzeszów...i koniec propka". formalnie to Stal Rzeszów nazywa sie i zawsze nazywać będzie Stal Rzeszów. marma to tylko szyld.

levi napisał(a):
to ja może inaczej: przeglądając strony nt żużla jak pisze: Stal Rzeszów czy Marma Rzeszów :?:

czemu ty dalej swoje?? mówiłem ci o rozporządzeniu jakie wydał klub, wszystkie portale sportowe muszą sie do niego stosować w tym i strona oficjalna. inaczej dziennikarze z nich nie dostaną darmowych akredytacji od klubu na mecze niezbędnych do wykonywania zawodu dziennikarza sportowego

levi napisał(a):
i jeszcze jedno pytanie: czy to, że Stal w tym momencie jeździ pod szyldem Marmy w czymś komuś przeszkadza :?: coś narusza :?: do czegoś prowokuje :?:

trafnie to stwierdziłeś. przeszkadza, prowokuje. to jest brak szancunku dla kibiców. z tego co mi wiadomo przed sezonem kibice bardzo chcieli żeby w nazwie był człon Stal. początkowo tak też miało być bo klub został zgłoszony do rozgrywek jako Stal-Marma Rzeszów. później jednak to zmieniono i klub startuje pod obecnym szyldem. zresztą o czym my tu mówimy jak na czele klubu stoi kobieta ktora nie ma szacunku do kibicow. pytałem cie wcześniej czy wiesz o co chodzi. jej skandaliczne wypowiedzi dla mediów o kibicach w tamtym roku.

levi napisał(a):
a dlaczego nie :?: oficjalna witryna klubu to jego wizytówka :!: XP a tam pisze MARMA heh więc coś tu jest nie tak :rotfl:

teraz to znów palnąłeś. oficjalna witryna ma stosować sie do rozporzadzenia, inaczej zostanie odoficjalniona przez klub, a redakcja nie dostanie więcej akredytacji klubowych

levi napisał(a):
teraz do ameryke odkryłeś - cały czas o tym mówię :!: - prezesem sekcji żużlowej w kompleksie sportowym Stali Rzeszów...sekcji, która w tym sezonie nosi nazwę MARMA...jest pani prezes Marta Półtorak - prezes Marmy Polskie Folie Rzeszów...

widzę że znów coś palnąłeś bo nie skumałeś. wiem że z pewnościa o tym wiesz że prezesem jest marta półtorak. chodzi o to, że to jest niezdrowa sytuacja. pierwszy przypadek w historii kiedy prezesem klubu jest sponsor! ona patrzy na klub przez pryzmat swojej firmy i swojego własnego interesu. czy tak działa prezes klubu?? blokowanie miejsca innym sponsorom, żeby jej reklamy były wszędzie itp., wtrącanie sie do ustalania składu, faworyzowanie swojego ulubieńca, widziałem nawet na zdjęciach transprarent przygotowany przez kibiców SPONSOR = PREZES = TRENER. to jest sygnał dla ciebie że jest więcej takich którym sie to nie podoba

levi napisał(a):
qrcze, wycofa się MARMA przyjdzie ktoś inny :!: - myslisz, że ktoś pozwoliłby takiemu klubowi - klubowi, który przynosi obecnie takie zyski utonąć :?: :eek:

wycofie się kiedy przestanie się jej to opłacać. proste. wiecznie klubu sponsorować nie będzie. pamiętasz van-pur? sponsorowali klub przez 3 lata bodajże, po czym odeszli bo powiedzieli że w żużlu zrobili sobie wystarczającą reklamę. po czym w następnym sezonie Stal z hukiem zleciała ligę niżej gdzie tułała się dobrych parę lat będąc w tym czasie nawet na skraju upadku. a skąd masz pewność że jak marma sie wycofie przyjdzie inny sponsor?? jak w tej chwili blokuje miejsce innym, to po zostawionym vacacie może nie być chętnych na jej miejsce. np. odszedł kker, następny sponsor się nie pojawił. kasy brakowało na wszystko. omal nie skończyło sie upadkiem żużla.

levi napisał(a):
ale kto twierdzi, że nie ma STALI :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :eek: ja tak powiedziałem :?: - pokaż gdzie :!:

ty stwierdziłeś, ze teraz nie ma Stali tylko marma. dałem ci przykład w drugim akapicie

09.09.2007 13:28:54
levi'
Moderator
*

pezet,

Cytat:
w takim razie co słychac obecnie u Piotra Winiarza??

a wraca do zdrowia po wypadku =D

Cytat:
formalnie to Stal Rzeszów nazywa sie i zawsze nazywać będzie Stal Rzeszów

to nie formalność - to tradycja kolego :hihi:

Cytat:
wycofie się kiedy przestanie się jej to opłacać. proste. wiecznie klubu sponsorować nie będzie. pamiętasz van-pur?

człowieku co ty porównujesz :?: :lmao: heh

Cytat:
ty stwierdziłeś, ze teraz nie ma Stali tylko marma

stwierdziłem tylko, że w tym sezonie Stal jeździ pod szyldem MARMA...gdzie skłamałem :?:

09.09.2007 13:46:53
pezet

*

levi napisał(a):
a wraca do zdrowia po wypadku =D

coś więcej. tyle to i ja wiem. co porabia, działa w zuzlu? itp.

levi napisał(a):
to nie formalność - to tradycja kolego :hihi:

formalnie Stal Rzeszów to Stal Rzeszów. i tak wynika z tradycji. ale z tej naszej polemiki wnioskuję że niewiele jest ona dla Ciebie warta

levi napisał(a):

Cytat:
wycofie się kiedy przestanie się jej to opłacać. proste. wiecznie klubu sponsorować nie będzie. pamiętasz van-pur?

człowieku co ty porównujesz :?: :lmao: heh

hahaha spadłem z kresła!!! tu sie popisałeś znajomością rzeszowskiego żużla. to już nie pamietasz jak browar van-pur sponsorował żużlową Stal Rzeszów?? o tym mówię. i sponsoring marmy skończy się mniej wiecej w ten sposób jak sponsoring van-puru. odejdzie marma a przez obecną politykę nie będzie chętnego na jej miejsce i zlecimy głęboko w dół. ake różnica jest taka że ty patrzysz krótkowzorcznie, ja wybiegam troche w przyszłość

levi napisał(a):
stwierdziłem tylko, że w tym sezonie Stal jeździ pod szyldem MARMA...gdzie skłamałem :?:

na drużynę mówić marma to sobie mogą goście którzy chodzą na żużel pierwszy czy drugi sezon, albo w mediach gdzie dostają za to akredytacje. prawdziwi kibice nie posługuja sie nazwą sponsora który dziś jest, jutro go nie będzie a nazwa klubu Stal pozostaje zawsze. gdyby półtoraczka zmieniła nazwę klubu na "Marma je*ać kibiców bo nie dorośli do ekstraligi Rzeszów" to też byś pewnie używał tej nazwy. bo byłaby przecież aktualnie obowiązująca.

09.09.2007 14:12:28
levi'
Moderator
*

pezet,

Cytat:
levi' napisał/a:
Cytat:

człowieku co ty porównujesz :?: heh

hahaha spadłem z kresła!!! tu sie popisałeś znajomością rzeszowskiego żużla. to już nie pamietasz jak browar van-pur sponsorował żużlową Stal Rzeszów??

to się właśnei bardzo ładnie zapytałem: co ty facet porównujesz sponsoring jakiegoś van-pura z wielką i znaną firmą jaką jest MARMA :?: :?: :?:

Cytat:
sponsoring marmy skończy się mniej wiecej w ten sposób jak sponsoring van-puru

hmmm masz taką pewność czy to domysł :?: jeśli chodzi o domysł to nawet tego nei poruszaj, a jeśli pewność to proszę aby pan jasnowidz to rozwinął :!:

Cytat:
"Marma je*ać kibiców bo nie dorośli do ekstraligi Rzeszów" to też byś pewnie używał tej nazwy

facet facet...przeginasz :!: :!: :!:

powiem ci tak i na tym skończę tą rozmowę: ty sobie mów na Stal Stal, a ja będę mówił MARMA...i nic ci do tego :!:

KONIEC rozmowy w tej kwestii...

jak myślicie: czy MARMA ma szanse pokonać Unię Leszno na ich terenie :?: czy odrobimy tą stratę z pierwszego meczu :?:

09.09.2007 16:25:14
pezet

*

levi napisał(a):
to się właśnei bardzo ładnie zapytałem: co ty facet porównujesz sponsoring jakiegoś van-pura z wielką i znaną firmą jaką jest MARMA :?: :?: :?:

proponuję wcześniej sięgnąć pamięcią do czasów van-puru i wywnioskować jakie to ma odniesienie. a powiadasz z wielką i znaną firmą marma?? zatem powiadasz, że wcześniej doskonale słyszałeś o niej zanim zostali sponsorem?? ta firma jest doskonale znaną marką bo zrobiłą sobie reklamę w zużlu.

levi napisał(a):
hmmm masz taką pewność czy to domysł :?: jeśli chodzi o domysł to nawet tego nei poruszaj, a jeśli pewność to proszę aby pan jasnowidz to rozwinął :!:

polityka sponsorska wygląda mniej więcej tak jak w czasach van-puru. browar pompował sporą kase w klub, blokował inne firmy, robił sobie świetną reklamę po czym gdy osiągnął efekt markeringowy całkowicie sie wycofał. po wycofaniu sie browaru z truden znaleziono jakeigoś sponsora kker z gliwic który do dzis wisi sporą kase z rat kontraktu sponsorskiego. w czasie pierwszego roku sponsorowania przez kker klub zleciał klase niżej. po drugim sezonie firma sie wycofała i potencjalne firmy nauczone faktami z przeszłosći nie miały zamiaru sponsorować klubu. tak oto firmy nie było żadnej i omal żużel w Rzeszowie nie upadł. póxniej przyszła rafineria jasło i coś tam dorzucała w ciężkich czsach, jakoś udalo sie wyjść na prostą. aż nastały czasy marmy gdzie sytuacja zaczyna przypominac lustrzane odbicie sprzed kilku lat.

levi napisał(a):

Cytat:
"Marma je*ać kibiców bo nie dorośli do ekstraligi Rzeszów" to też byś pewnie używał tej nazwy

facet facet...przeginasz :!: :!: :!:

ojj myślałem że jednak wiesz czyim autorstwem jest częsc słów które uzyłem w rzekomej nazwie klubu

levi napisał(a):
powiem ci tak i na tym skończę tą rozmowę: ty sobie mów na Stal Stal, a ja będę mówił MARMA...i nic ci do tego :!:

ok, masz racje mów jak chcesz, nic mi do tego. jeśli jednak sie pojawisz gdzieś na stadionie i zaczniesz uzywać marma, marma to będziesz postrzegany jako osoba sezonowa, która jest żużlowym laikiem, interesującą sie od zeszłego sezonu. bo notabene osób które zainteresowały sie tym sportem dopiero po awansie jest sporo. i sporo jest tak postrzeganych

levi napisał(a):
KONIEC rozmowy w tej kwestii...

ok. myślę że mimo wszystko dyskusja była ciekawa i nikt nie czuje sie urażony.

levi napisał(a):
jak myślicie: czy MARMA ma szanse pokonać Unię Leszno na ich terenie :?: czy odrobimy tą stratę z pierwszego meczu :?:

co do meczu, odpowiedź krotka: nie. moze nieregularnie, ale troche śledze wyniki (na pierwszym miejscu zawsze piłka na Stali) i pierwszy mecz w rzeszowie wysoko wygrała unia. takze nie ma mowy o odrobbieniu strat na ich torze skoro u siebie przegralismy.

09.09.2007 18:26:58
levi'
Moderator
*

pezet,

Cytat:
myślę że mimo wszystko dyskusja była ciekawa i nikt nie czuje sie urażony.

jasne, że nie - mnie nie łatwo obrazić =D
z zaciekawieniem czytałem twoje posty - co prawda do mnie nie trafiały, ale zdanie szanuje...

Cytat:
takze nie ma mowy o odrobbieniu strat na ich torze skoro u siebie przegralismy.

oj tam - trzeba wierzyć :!: ja myslę, że jeszcze jakieś szansę są, co prawda nie są wielkie, ale to przecież sport :!: =D

10.09.2007 11:08:27
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 5

Dziś miał miejsce ostatni wyścig sezonu żużlowego 2007. Właśnie przed chwilą kibice zaczęli opuszczać swoje sektory z minami nie do końca radosnymi. Po dzisiejszym spotkaniu, mocno przegranym z Atlasem Wrocław,

Marma Polskie Folie zajęła ostatecznie 4 pozycje w sezonie 2007

Gratuluje patrząc na całość sezonu pięknych spotkań i wspaniałych wyścigów.
Cóż 3 miejsce było tak blisko, ale patrząc na poziom, było daleko :/

Czekam już na następny sezon, jako fan speedwayu będę tęsknił zimą za rykiem motorków Sad

Pozdrawiam Maciej
07.10.2007 19:24:38
maciej
Administrator
*

RE: Żużel

Nowy sezon nadchodzi nieubłaganie Biggrin Co oczywiście cieszy wszystkich fanów czarnego sportu Smile
Pierwszy rewanżowy meczyk już 6 kwietnia w Toruniu, oczywiście z gospodarzami Smile Hmm czy damy rade ?

Miedzy czasie zapraszam wszystkich jutro na godz 15.00 na Hetmańską Smile
Na towarzyski sparing z Unia Tarnów Biggrin wejściówka jedyne 10 zł Smile Kasy czynne od południa Smile

Pozdrawiam Maciej
28.03.2008 23:32:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
terelka
Moderator
*

Pewnie, że damy rade Biggrin

Kto wie ile kosztuje wejściówka na wyścig w sezonie?

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

05.04.2008 23:46:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
maciej
Administrator
*

Cytat:
Zarząd Marma-Stal Rzeszów S.A. informuje, że ceny biletów na mecze Ekstraligi Żużlowej w rundzie zasadniczej wyniosą: ulgowe - 17 zł, normalne - 28 zł. Bilety i karnety ulgowe ważne są wyłącznie dla osób w wieku do 25 lat (data urodzenia w 1983 roku lub później) posiadających ważną legitymację szkolną lub studencką.

Pozdrawiam Maciej
06.04.2008 00:25:29
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Wypożyczalnia koparek cheap hotels in florence bilety na euro 2008 oczyszczanie jelit Systemy bukmacherskie