Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (10):« Pierwsza < Poprzednia 3 4 5 6 [7] 8 9 10 Następna > Ostatnia »
Żużel
AutorWiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 6
Portfel: 0

heheh podziwiam cała moja wiedz o tym sporcie to raz usłyszany ryk silników z jakiś zawodów Smile imponujące

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
27.07.2007 15:49:09
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

Bake, to trzeba nadrobić zaległości Tongue i wybrać się kiedyś na jakiś wyścig Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

27.07.2007 16:27:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4

terelka,

Cytat:
Bake, to trzeba nadrobić zaległości

oj tak chłopie :!: ja też na początq nie interesowałem się tym sportem bo wydawał mi się taki hmmm dziwny =D ale przez ostatnie 2 lata baaardzo często go oglądam i powiem ci, że to świetna strawa stary :!: naprawdę są wielkie emocje...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
27.07.2007 19:26:33
Eisenhower

*

levi napisał(a):
przez ostatnie 2 lata baaardzo często go oglądam i powiem ci, że to świetna strawa stary

Wypada mi spytac czy na zywo czy w TV? Bo jesli w TV, to tym razem wypada mi Cie zachecic do ogladniecia go na zywo. Najblizsza okazja juz 5 sierpnia na stadionie Stali. Pojedynek z Wlokniarzem Czestochowa. Emocje gwarantowane. W naszych szeregach tradycyjnie m.in. mistrz swiata z 2003 (i prawdopodobnie 2007 - jest na najlepszej drodze) Dunczyk - Nicki Pedersen, uczestnik Grand Prix Anglik - Scott Nicholls i reszta, a po stronie Czestochowy mistrz swiata z 1997, ubiegloroczny wicemistrz Amerykanin - Greg Hancock i reszta gwiazd. Jezdzimy o awans do fazy play-off takze walki na pewno nie zabraknie.

A kto chce troszenke podreperowac wiedze na temat "czarnego sportu", jutro o 8:50 na TVP2 w "Pytanie na sniadanie" uczestnicy ubieglosobotniego Druzynowego Pucharu Swiata - Krzysztof Kasprzak, Damian Balinski oraz trener kadry, byly trener zuzlowej Stali Rzeszow Marek Cieslak :>

27.07.2007 21:31:08
levi'
Moderator
*

Eisenhower,

Cytat:
Wypada mi spytac czy na zywo czy w TV?

wiesz, różnie to bywało...nie zawsze, a raczej rzadko, mam czas wyskoczyć na Hetmańską...więc mecze przeważnie w tv Tongueuppyeyes: ale owszem owszem - czasem mi się uda wyskoczyć i oczywiście różnica jest kolosalna :!: oczywiście na rzecz oglądania 'na żywo'...POLECAM

28.07.2007 07:58:45
Bake

*

terelka, strasznie drogie bilety!

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
28.07.2007 08:13:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Bake,

Cytat:
terelka, strasznie drogie bilety!

ale nie ma żadnej darmowej przyjemności w obecnym świecie :!: =D

28.07.2007 08:16:02
Bake

*

są są Biggrin ale naprawde koszmarnie drogie te bilety.... szkoda mi kasy...

28.07.2007 08:30:37
Eisenhower

*

Bilet normalny - 25 zl,
bilet ulgowy (legitymacja szkolna, studencka) - 15 zl,
program zawodow - 5 zl,
wrazenia - doprawdy BEZCENNE!

Dla chcacego nic drogiego ;] Na zuzel nigdy mi nie szkoda bylo kasy :>

28.07.2007 16:35:15
levi'
Moderator
*

Eisenhower, a nie wiesz czy na Stali jest coś takeigo (nie wiem jak to nazwać) hmmm karnet kibica :?: Tongueuppyeyes: bo wiem, ża np we wrocławiu jest coś takiego...
...wiesz, że wyqpujesz cobie karnet na okraśloną liczbę spotkań w sezonie i masz jadne z najlepszych miejsc...

wiesz coś o tym :?: bo widze, że się orientujesz w tych sprawach...

28.07.2007 17:59:18
Eisenhower

*

Oczywiscie, oczywiscie (tzn. ze oczywiscie, chodzi mi o karnety, nie zebym sie przechwalal ze sie orientuje w sprawach czy cos ;]) :> Karnety sa kazdego roku. Przed tym sezonem do rozprowadzenia bylo przeznaczonych bodaj 2500 karnetow. Cena to 350 zl za karnet VIP (szczerze to sie nie opierdziela), normalny za 250 zl i ulgowy za 150 zl. Od listopada do marca mozna bylo kupowac. Numerowane miejsca ma tylko karnet dla VIP-ow, gdzie zajmujesz miejsca na lozy dla VIP-ow (kawalek sektora na trybunie glownej) Poza tym na normalnych i ulgowych miejsca na Stali nie sa numerowane takze udajesz sie na meczu w ktore miejsce Ci sie podoba. Karnet dobra rzecz, bo dzieki niemu mozesz wejsc na wszystkie zawody ogranizowane przez Sekcje Zuzlowa. Jest to 10 meczow ligowych w sezonie + pewnie drugie tyle imprez pozaligowych (eliminacje do roznych mistrzostw, turnieje mlodziezowe, towarzyskie, memorialy, itp.). Dodatkowo jesli masz karnet to gratis za kazdym razem dostajesz program zawodow ktory kosztuje 5 zl w przypadku gdy nie masz karnetu i za kazdym razem kupujesz bilet. Ogolnie ja karnetu nie posiadam, jezdze glownie tylko na lige, bo zwykle pozostale zawody odbywaja sie na tygodniu i zwyczajnie czasu brak.

28.07.2007 20:47:02
levi'
Moderator
*

Eisenhower, dzięki stary - zastanawiałem się nad tym, a nie znałem nikogo kto by siedział w tym temacie =D

widziałem dziś jakąs retransmisje meczu: Atlas Wrocław - Marma Rzeszów...
...świetny mecz :!: nasi przegrywali już 10 pkt a przed ostatnim wyścigiem jeszcze przegrywaliśmy...ale oczywiście jak to przystało na ostatni wyścig wystartowaliśmy w najsilniejszym składzie tj N.Peterssen i S.Nichols - wynik 4:2 w wyścigu i w całym meczu Marma wygrała 1 pkt xD

świetne spotkanie :!: oby więcej takich w lidze.... :sweet:

28.07.2007 21:42:30
Eisenhower

*

Heh no problem, w razie czego pytaj ;]

Ten mecz z Wroclawiem, mial byc bardzo lakomym kąskiem i faktycznie byl. W zeszla niedziele na Hetmanskiej wszystkim lacznie ze mna serca podchodzily pod gardla. Ale nie na darmo wykladamy w ciagu sezonu okolo 800 tys zlotych na Nickiego Pedersena. Ten facet jest po prostu nie z tej ziemi. Ogolnie koncowki meczow na wlasnym torze naleza do nas. Tak bylo z Tarnowem, Lesznem i tak tez bylo z Wroclawiem. Troche pomogl nam uraz ubieglorocznego Mistrza Swiata Jasona Crumpa, ktory mial grozny wypadek. Przejechal z nim jeszcze trzy biegi ale nie byl juz tak skuteczny. Na drugi dzien okazalo sie ze zlamal rzepke w kolanie. Ogolnie zawody piekne.

A pare chwil temu Nicki Pedersen wygral kolejna runde Grand Prix w Pradze jeszcze bardziej przyblizajac sie do tytulu tegorocznego Mistrza Swiata. Po prostu deklasacja rywali. A to co pokazal w dniu dzisiejszym Tomasz Gollob to jedno wielkie DNO. Szkoda komentowac. W stawce 16 zawodnikow zajal 15 miejsce wyprzedzajac jedynie Szweda Antonio Lindbaecka, ktory w polowie zawodow przestal je kontynuowac ze wzgledu na jakis uraz. Nie wspominajac ze jego jazda byla sama w sobie fatalna.

I jutro ligowy mecz w Zielonej Górze. Powiem tyle, nie licze na wiele :>

28.07.2007 22:47:49
levi'
Moderator
*

qrcze dziś miałbyć mecz ZKŻ - MARMA, ale zoastał przełożony na jutro z powodu silnych opadów deszczu :O
mam nadzieję, że jutro się odbędzie, bo chce pocieszyć swoje oczko kolejnym zwycięstwem naszych żużlowców xD

29.07.2007 23:11:42
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 5

Zapraszam na ulice Hetmańska w Niedzielę na godz. 18.30 (najlepiej z 2 h wczesniej, bo z miejscami bedzie problem) na półfinał Marma Polskie Folie - Unia Leszno . Zapowiadają sie bardzo bardzo bardzo bardzo gorace i napiete emocje. Cóź tu duzo pisać Trzeba to widzieć ! PÓŁFINAŁ Dwie bardzo dobre druzyny- pojedynek na bardzo wysokim poziomie. Zapraszam

Cytat:
Na mecz półfinałowy w Rzeszowie sekcja żużlowa Marma Polskie Folie przygotowała niespodziankę. Każdy obecny tego dnia na stadionie kibic otrzyma po 10 biegu zimne ognie - ich dystrybucją zajmą się członkowie Stowarzyszenia Kibiców Żużlowych Stali Rzeszów.

Przed biegami nominowanymi, na sygnał dany przez spikera zawodów, nastąpi rozpalenie zimnych ogni. Dlatego osoby dorosłe wybierające się na mecz półfinałowy proszone są o zabranie ze sobą zapałek lub zapalniczki. Mamy nadzieję, że wspólnie z kibicami uda nam się piękne widowisko. Członkowie Stowarzyszenia Kibiców Żużlowych Stali Rzeszów wystąpili także do władz miasta z prośbą o wydanie zgody na przeprowadzenie pokazu pirotechnicznego w trakcie zawodów. Jeśli takowe zostanie wydane w trakcie meczu kibice będą mogli zobaczyć także m.in. ognie bengalskie i stroboskopowe.

Trzeba tez podać nie za ciekawa wiadomość, od pewnego czasu ceny biletów poszły ciut w górę :

Cytat:
W przedsprzedaży w piątek 31 sierpnia i sobotę 1 września :
Ulgowe : 18 zł
Normalne : 30 zł
W kasach stadionu w dniu meczu :
Ulgowe : 20 zł
Normalne : 33 zł

WARTO WYDAĆ TAKA KWOTĘ NA TAK WSPANIALE ZAWODY Smile

Cytat:
Przedsprzedaż będzie prowadzona w następujących punktach :

RZESZÓW :
1) Kasa biletowa przed stadionem, ul. Hetmańska 69, piątek–sobota godz. 8:00-20:00.
2) Firma ECOWIT, ul. Lubelska ( Giełda Rolno - Spożywcza) : piątek godz. 6:00-14:00, sobota godz. 6:00-12:00.
3) Pub CORNER , Rynek (ul. Przesmyk 2) , piątek–sobota godz. 12:00 – 24:00 .

ŁAŃCUT :
1) Pub ENKLAWA, ul. Kościuszki (przy dworcu PKS) : piątek–sobota, godz. 12:00-22:00.

W dniu zawodów dwie kasy biletowe na stadionie przy ul. Hetmańskiej 69 czynne będą od godz. 12:00. Pozostałe kasy zostaną otwarte na trzy godziny przed zawodami. Stadion zostanie otwarty dla kibiców tradycyjnie na trzy godziny przed zawodami czyli o godz. 15:30

Pozdrawiam Maciej
30.08.2007 21:13:26
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

ogłoszenia decoupage karabiny wodery neoprenowe przeprowadzki Mysłowice