Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (10): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Następna > Ostatnia »
Żużel
Autor Wiadomość
Eisenhower

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 250

Jesli ktos jest zainteresieren, ponizej linki do zadymy z wczorajszego meczu, w ktorej ucierpieli idioci z Tarnowa (tarnowiacy to ten typ w spodniach moro oraz lezacy pod plotem). Mam nadzieje, ze nie zostane posadzony o propagowanie przemocy. Animatedwink Pokazuje tylko jak bylo.
http://youtube.com/watch?v=jEJW3tc6OLY
http://youtube.com/watch?v=XLjrIo_WsDU
http://youtube.com/watch?v=KEyG-PDlQWY
http://youtube.com/watch?v=TT4lthYMKSg
http://youtube.com/watch?v=c6pBvbm5tIc
Powiem, ze na stadionach zuzlowych bojki to odosobnione przypadki, a i tak leja sie tylko ci ktorzy chca. Nikt przypadkowy na meczu zuzlowym w zyciu by nie dostal.
Dodac chcialem jeszcze, ze na mecz Rzeszow - Tarnow wyjatkowo (ze wzgledu, ze to praktycznie najbardziej prestizowy mecz w sezonie - derby malopolski) prowadzona byla przedsprzedaz biletow i w czwartek, piatek i sobote mozna bylo je nabyc w Enklawie. Tak, tak, w tej naszej Enklawie kolo PKS-u. Biggrin Oj, zalujcie, ze ich nie nabyliscie i nie wybraliscie sie na stadionik. Biggrin
A ja po meczyku wreszcie zdobylem autografik Tomka Golloba (chyba kojarzycie mniej wiecej kto to Animatedwink ).

30.04.2007 13:50:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 5
nfm: 2,841

Nono bitka na całego Animatedwink rzadki widok na żużlu Smile
A tu filmik z podziękowań za wygrana Marmy
http://www.youtube.com/watch?v=gmUTHoK_Op4

Tomek Gollob, oczywiście ze wiadomo o kogo chodzi Biggrin

Pozdrawiam Maciej
30.04.2007 14:13:31
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,482

Cytat:
A ja po meczyku wreszcie zdobylem autografik Tomka Golloba (chyba kojarzycie mniej wiecej kto to Animatedwink ).

hehe no jasne, że kojarzymy Tongue Gratuluje autografu :]

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

01.05.2007 22:30:01
maciej
Administrator
*

Eisenhower, pewnie był na dzisiejszym spotkaniu na Rzeszowskim stadionie i oglądał spotkanie na żywo Smile
Ale po zaciętej walce i remisach, w ostatnich dwóch biegach Marma okazała sie ciut lepsza Biggrin i tak z wynikiem 49:41 Marma pokonała Unię Leszno Biggrin Kolejne z rzędu zwycięstwo naszego rzeszowskiego zepsołu. Gratulacje Biggrin Petersen niepokonany Biggrin

Pozdrawiam Maciej
06.05.2007 20:55:57
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
nfm: 3,344

maciej,

Cytat:
wynikiem 49:41 Marma pokonała Unię Leszno

haaaa słyszałem właśnie =D brawo :!: :!: :!: leader na łopatkach :lmao:
oby tak dalej...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
07.05.2007 11:14:33
Eisenhower

*

Witam przede wszystkim po dluzszej przerwie. Smile
Oczywiscie, jak piszesz maciej, nie moglo mnie zabraknac na niedzielnym meczu. Nasza druzyna skazywana na porazke, bo startowala bez bardzo waznego ogniwa - Scott'a Nicholls'a, ktory tydzien wczesniej zlamal kciuk na Grand Prix. Pare slow o meczu. Mial dodatkowy smaczek, bo odbywal sie przy sztucznym swietle. Pierwszy raz w zyciu mialem okazje ogladac zuzel przy jupiterach. Musze przyznac, ze kapitalna sprawa! Swietnie oglada sie wieczorowa pora speedway przy swiatlach. Polecam. ;] W meczu dominowalo dwoch zawodnikow - z rzeszowskiej druzyny Nicki Pedersen oraz z leszczynskiej Leigh Adams. W pierwszych trzynastu biegach ogolnie duzo walki ale malo mijania. Przedostatni 14. bieg to esencja tego sportu. Nie da sie tego opisac, wiec zamieszczam filmik jaki zgral ktos z Rzeszowa: http://www.youtube.com/watch?v=LcJidqvVu5g. Na zywo ten wyscig wygladal poprostu fantastycznie. Na filmiku tez w miare ukazany jest dynamizm, ale to nie to co na zywo. W meczu minimalnie przewazala Unia Leszno, ale koncowka to popis Rzeszowian i faworyzowany lider polegl na stadionie Stali. A, mecz transmitowal Polsat Sport. Ja akurat nie jestem abonentem platformy Polsatu wiec nie mialem dylematu czy jechac na mecz czy obejrzec w telewizji, ale mysle, ze gdybym nawet go mial taki dylemat by nie istnial. Biggrin

09.05.2007 01:10:08
maciej
Administrator
*

Eisenhower, miałem przyjemność oglądać cztery ostatnie wyścigi w Polsat Sport.( dziękuje Iwci i Eli za udostępnienie tv Tongue ) (całe spotkanie jak zawsze w radiu Via Biggrin ) I fakt faktem bieg 14 był kapitalny (wyścig sezonu) w wykonaniu naszej dwójki Rzeszowian Smile Pięknie to wyglądało 5:1 Smile Za 2 tygodnie będę miał przyjemność oglądać na żywo spotkanie w Rzeszowie Smile Jak sie uda to może gdzieś sie miniemy na stadionie Tongue albo nawet będziemy koło siebie siedzieć nie wiedząc kto obok Tongue

Scott jak Scott, ale jak na razie Petersen jeździ bezbłędnie Smile

Pozdrawiam Maciej
09.05.2007 09:45:10
terelka
Moderator
*

nfm: 3,482

Cytat:
dziękuje Iwci i Eli za udostępnienie tv Tongue

No problem Biggrin z przyjemnością się taki wyścig oglądało Biggrin Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.05.2007 12:07:41
Eisenhower

*

maciej, w takim razie nie pozostaje mi nic innego tylko jeszcze goraco zachecic do odwiedzenia 27 maja stadionu na Hetmanskiej i miec nadzieje, ze sie nie rozmyslisz. Smile Chodza sluchy, ze ten mecz rowniez ma odbyc sie przy jupiterach. Jest to niesamowite wrazenie, takze tym bardziej polecam. Podejmujemy wtedy Polonie Bydgoszcz. Cieniasy, tzn. poczatek sezonu w ich wykonaniu byl dobry, ale z meczu na mecz coraz gorzej. Warto jednak przyjsc ze wzgledu na dobrych mlodziezowcow i Andreasa Jonssona, zobaczyc jak walczy z Nickim Pedersenem, Scottem Nichollsem czy Rafalem Dobruckim. Zaden bieg z udzialem Andreasa nie jest nudny. Tego mozemy byc pewni. Biggrin

09.05.2007 22:15:54
maciej
Administrator
*

Eisenhower napisał(a):
maciej, w takim razie nie pozostaje mi nic innego tylko jeszcze goraco zachecic do odwiedzenia 27 maja stadionu na Hetmanskiej i miec nadzieje, ze sie nie rozmyslisz.

Nie zamierzam sie rozmyślić Biggrin
Też mam taka nadzieję że zawody będą przy sztucznym świetle Smile
Powinniśmy spokojnie wygrać to spotkanie Smile

A już w niedzielę zaległy meczyk z Unibaxem w Toruniu Smile jak obstawiasz ?

Pozdrawiam Maciej
09.05.2007 22:58:20
Eisenhower

*

Wiem jedno, z Unibaxem bedzie ciezko. Smile Nie wiadomo jak bedzie sie prezentowal Scott Nicholls po kontuzji reki. Zobaczymy jak spisze sie dzien wczesniej podczas Grand Prix Europy we Wroclawiu. Nicki Pedersen mial dzisiaj wizyte u lekarza, ale skoro z taka dolegliwoscia jak grypa zoladkowa zdobywal komplety w Anglii jak i w Polsce to o niego nie ma sie co obawiac. Gorzej z postawa Twojego imiennika, Macieja Kuciapy na tamtejszym torze. Przez cala kariere startow sumujac zdobyl tam 12 punktow. :O Nie blyszczal jednym slowem. Licze na dobry wystep Rafala Dobruckiego, okolo 9 punktow powinien zdobyc. Davey Watt nigdy tam nie jezdzil, takze dwa pierwsze biegi to bedzie dla niego jedynie przetarcie. Mlodziezowcy moim zdaniem nie beda istniec na torze w Toruniu. W meczu pauzowal bedzie zapewne Pawel Miesiac ktory wyleci ze skladu na to spotkanie. Mimo, ze Unibax pojedzie oslabiony Robertem Kosciecha ktory w lidze szwedzkiej zlamal reke niestety nie powinni przegrac. Bardzo chcialbym, zeby nasi zawodnicy powalczyli i w efekcie odniesli zwyciestwo, ale obstawiam wynik na niekorzysc naszego zespolu 53-40.

09.05.2007 23:50:28
maciej
Administrator
*

Heh i tak jak wspominałeś, porażka Marmy w dzisiejszym spotkaniu. Jednym słowem Do pierwszego miejsca w tabeli nam sporo powera brakuje Smile i znów Petersen mistrzostwo, hmm jak on to robi ? jakieś kosmiczne paliwo ? Smile Dla przypomnienia : Unibax Toruń - Marma Rzeszów 54:39 Sad:(Sad Przewaga bardzo duża. Ale cóż taki jest urok sportu Animatedwink
Już za tydzień spotkanie przy ulicy Hetmańskiej Smile Przyjdzie ktoś ??

Pozdrawiam Maciej
13.05.2007 18:12:16
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4
nfm: 15,957

A był już ktoś na tym wogóle??

27.05.2007 21:04:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
maciej
Administrator
*

Na początku uczcijmy minuta ciszy 20-letniego czeskiego żużlowca - Michała Matule który w wyniku makabrycznego upadku zginął dziś podczas meczu w Krośnie Sad Sad Sad Sad

Miałem dziś wspaniała okazję być na Rzeszowskim obiekcie razem z moja kochana dziewczyną na spotkaniu pomiędzy Marma Polskie Folie, a Bydgoszczem . Już podczas 1 wyścigu nastąpiła kolizja, w której ucierpieli goście, Jeden został odwieziony do szpitala na obserwacje, drugi nie był w stanie wziąć już udziału w całym spotkaniu. Kolejne wyścigi w miarę rozgrywały sie w spokojnej atmosferze. Kibice byli jak zwykle wspaniali, Ta niezapomniana fala Tongue blask jupiterów dodał dużego uroku i podgrzał jeszcze bardziej, cała wspaniała atmosferze na Rzeszowskim obiekcie. Bardzo dobry wyścig w wykonaniu naszych zawodników, szkoda, że zabrakło Petersena Animatedwink ale bez niego wszystko poszło po naszej myśli. Bardzo długo trwały dzisiejsze zawody, ponad 2h Smile Ciekawe czy ktoś wygrał czapeczkę z autografem Tongue

ps. Dzięki Kochanie Kisstogether

Pozdrawiam Maciej
27.05.2007 21:17:02
Eisenhower

*

Falkhor napisał(a):
A był już ktoś na tym wogóle??

Tydzien temu byl mecz wyjazdowy, jesli chodzi o to ;]

maciej, czapeczke nie wiem kto wygral, ale tydzien temu poszczescilo sie mnie i wygralem bilet na ten mecz w Radiu Rzeszow. Biggrin Tylko dzisiaj nie moglem trafic do recepcji Radia, ale jakos sie szczesliwie udalo, hehe. Zatem meczyk ogladalem sobie calkiem za darmo. Biggrin Spotkanie niezle, w pierwszym biegu fatalnie wygladajacy upadek Lesia, Jedrzejewskiego i Buczkowskiego. Ten ostatni zlamal obojczyk. Ale na zywo wygladalo to fatalnie.

Wiec krotko o zawodnikach.

Rzeszow: Pawel Miesiac udowodnil ze nalezy mu sie miejsce w skladzie. Zawziecie walczyl, a w biegu z Jonssonem trzymal sie bliziutko niego. Wiecej doswiadczenia i by go lyknal. Ale jego szarza w 14 biegu mogla sie bardzo zle skonczyc. Ogolnie zaczal uzywać glowy w biegach jednak to podjechanie pod Staszewskiego bylo bardzo niebezpieczne. Maciej Kuciapa - tradycyjnie juz defekt musi byc. Poza pierwszym biegiem w trzyosobowej obsadzie cienko. Urlop sie przyda. Dodatkowo niepotrzebnie zaczal walczyc z Wattem w 11 biegu. Rafal Dobrucki - jego jazda strasznie mi sie podoba. Facet nie boi sie, jezdzi ostro, bardzo odwaznie, z glową. I co najwazniejsze efektywnie. Takie cos mi się baaardzo podoba. Szkot Nicholls dzisiaj bardzo szybki na dystansie jak i na trasie. Watty swietna, skuteczna, madra jazda, na starcie srednio ale trasa nalezala do niego. Marcin Les gdyby nie kraksa w ktorej sie potlukl i zapewne przykasowal motor moze by cos dorzucil. Szostek - powiem tyle, duzo pracy przed nim.

Bydgoszcz: Jonsson jedynie poprawnie, jechal jako tako, ale absolutnie bez zadnych rewelacji. Smiechem na sali była dla mnie rezerwa taktyczna w której puszczono Okoniewskiego za Staszewskiego. Niezle jadacy Mariusz zostaje zastapiony przez cienkiego w tym dniu Rafala, ktory w dodatku chwile wczesniej był zamieniany na zlota rezerwe. I przy okazji tasma Okoniewskiego tradycyjnie. Jestem pod wielkim wrazeniem jazdy Emila Sajfutdinowa. Zaledwie 18 lat, a jezdzi rewelacyjnie, Polakow w tym wieku bije na głowe. Respect dla Emila.

To tak krotko na goraco.

Ogolnie nie chce mi sie rozpisywac bo jestem lekko zdruzgotany tragedia jaka wydarzyla sie na meczu ligowym w niedalekim Krosnie. Czech, Michal Matula jadacy na trzecim miejscu probowal atakowac znajdujacych sie na czolowych pozycjach zawodnikow, zahaczyl na prostej o bande i z impetem uderzyl o nia na wirazu. Uderzyl w nia klatka piersiowa, wylecial poza nia 2 metry dalej i zatrzymal sie na siatce. Co najgorsze nadzial sie na deski ktore wbily mu sie w brzuch. Naoczni swiadkowie mowia, ze makabrycznie to wygladalo.

maciej napisał(a):
Jeden został odwieziony do szpitala na obserwacje, drugi nie był w stanie wziąć już udziału w całym spotkaniu.

Tutaj troche pokolorowales. Biggrin Wlasnie ten ktory nie mogl wziac udzialu w calym spotkaniu zostal odwieziony do szpitala z podejrzeniem zlamania obojczyka. Animatedwink Pozniej potwierdzil to znajomy sanitariusz, ktory pelni role medyka podczas meczu i jednoczesnie nagral plytke z muzyka ktora leci na stadionie. Smile

Bardzo dobrze poradzilismy sobie bez Nickiego Pedersena ktory wczoraj w Grand Prix rowniez uczestniczyl w bardzo groznym wypadku, ktory sam zreszta spowodowal.

27.05.2007 22:43:37
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *