Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (10):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
Żużel
AutorWiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Falkhor - faktycznie przekret "troche" nadwyrezyl moja noge Tongue nie spodziewalam sie ze az tak Tongue ale juz prawie chodze Biggrin

Co do zuzlu, no nie bede ukrywac ze mnie to wogole nie "kreci" nie to co Maciek, siedzi i przezywa, jakas adrenalina mu sie podnosila Tongue i wogole hehe, u mnie troche tak kiepskawo bylo z adrenalina Tongue niemniej jednak jak juz ogladnelam pare motorkow to troche mnie wciagnelo to ogladanie, bo co bylo robic innego Tongue
Wiem jedno ze pasjonatka tego sportu nigdy nie zostane, nic i nikt nie jest w stanie tego zmienic.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
27.09.2006 10:11:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 3,494

iwcia napisał(a):
Wiem jedno ze pasjonatka tego sportu nigdy nie zostane, nic i nikt nie jest w stanie tego zmienic.

Nigdy nie mów nigdy Biggrin Biggrin Biggrin jeszcze pare takich spotkań i kto wie Biggrin Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

27.09.2006 10:14:57
iwcia
Moderator
*

Terelka takie zamilowania to trzeba miec we krwi. Ty jestes sportowa kobieta to kazdy sport prezdzej czy pozniej Cie zainteresuje, moje zdanie na ten temat jest troszke inne Tongue
Ja we krwi mam cos calkiem innego Biggrin nie sport i nie zuzel Biggrin

Inaczej jest tez gdy w domu jest ktos kogo pasjonuje sport, w moim tv nigdy te kanaly ogladane nie byly i nie sa, wiec u mnie w domu nie ma takiego ktosia Tongue moze tez stad moje nikle zainteresowanie ta dzidzina.

Zapraszamy
27.09.2006 10:20:15
terelka
Moderator
*

iwcia napisał(a):
Inaczej jest tez gdy w domu jest ktos kogo pasjonuje sport, w moim tv nigdy te kanaly ogladane nie byly i nie sa, wiec u mnie w domu nie ma takiego ktosia Tongue moze tez stad moje nikle zainteresowanie ta dzidzina.

Iwcia to juz przeszłość Biggrin teraz będziesz żyć z fanem nocnego żużlu Biggrin i fanką sportu w ogóle Tongue czyli mna Tongue wiec myśle, że po roku Twoje zamiłowanie do sportu wzrośnie Biggrin
Nie wyobrażam sobie, żebyśmy nie oglądali wspólnie przy piwku LM Biggrin Tongue Biggrin

No i mam nadzieje, że jeszcze się na żużel wybierzemy Tongue Może nie będę fanką Marmy ani innej drużyny ale od czasu do czasu mozna pooglądać jak się ściagają Biggrin

27.09.2006 17:35:18
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Czarny sport jest bardzo ciekawą dyscypliną, ale tak jak bylo pisane wczesniej real ,a tv to ogromna roznica. Będąc na żywo na stadionie widząc kazdy ruch zawodnika, reakcje kibicow, gwizdy, wstawania, brawa i ta atmosfera to jest piekna sprawa Biggrin zapraszam na nastepny sezon czarnego sportu Smile

Pozdrawiam Maciej
27.09.2006 19:38:25
iwcia
Moderator
*

Moze i piekne sprawa dla pasjonatow tego sportu, jak wiadomo kazdy jest inny i ma odmienne zainteresowania wiec powiem tylko ze czarny sport trzeba poprostu lubiec...

Cytat:
Nie wyobrażam sobie, żebyśmy nie oglądali wspólnie przy piwku LM

Terelka dokladnie nie wyobrazam sobie tego Tongue

Zapraszamy
27.09.2006 21:19:44
terelka
Moderator
*

iwcia napisał(a):
Terelka dokladnie nie wyobrazam sobie tego Tongue

spoko spoko Biggrin popracuje nad tym Biggrin Juz kiedyś z nami oglądałas LM Biggrin Animatedwink i na żużlu byłas- zmierzasz w dobrym kierunku Animatedwink

27.09.2006 21:25:33
maciej
Administrator
*

Cytat:
Marta Półtorak zapowiedziała rezygnację z funkcji prezesa i strategicznego sponsora sekcji żużlowej, a prezydent Tadeusz Ferenc, że... poszuka potrzebnych pieniędzy

Cytat:
- Dziękuję wszystkim za współpracę. Odchodzę z żużla! - informowała wczoraj ze łzami w oczach Marta Półtorak, prezes ekstraligowej Marmy Polskie Folie Rzeszów.

Cytat:
Bez poprawy oświetlenia, zamontowania 5000 krzesełek i monitoringu stadion Stali nie otrzyma licencji na rozgrywanie meczów ekstraligi. Ponadto, sekcja musi się przekształcić w sportową spółkę akcyjną. Dokumenty należy złożyć do 5 listopada.

Cytat:
10 dni później Zarząd Główny Polskiego Związku Motorowego przydzieli licencje. Lampy o sile 900 luksów muszą zabłysnąć do 4 listopada. Jeśli chodzi o krzesełka i monitoring, to komisja licencyjna zaakceptuje dokumenty zawierające jasno na białym informacje, że, na trybunie będzie 5000 siedzisk, a mecze będą monitorowane do 31 marca 2007.

Cytat:
- Mamy najgorszy stadion w ekstralidze. Większość klubów I-ligowych dzięki pomocy miast ma lepsze. Ostrów Wielkopolski przeznaczył właśnie na remont stadionu 7,5 mln zł. Wykonanie u nas niezbędnych prac szacujemy na 500 tys. - dodała Półtorak.

Cytat:
Potem prezydent wydał następujące oświadczenie: "Poleciłem skarbnikowi miasta poszukania możliwości przekazania z budżetu miasta kwoty pół miliona złotych na niezbędne, doraźne inwestycje na stadionie Stali. Oczywiście pieniądze te będziemy mogli wydać po przejęciu stadionu przez miasto. W najbliższych dniach wystąpię o zwołanie nadzwyczajnej sesji Rady Miasta Rzeszowa i przedstawię radnym konkretną uchwałę. Jeżeli Rada Miasta przyjmie tę uchwałę, inwestycje na stadionie zostaną zrealizowane.”

zrodlo : czwartkowe nowiny

Kiepskie wiesci , bardzo kiepskie , osobiscie mnie to bardzo zamuscilo Sad Sad Sad ale miejmy nadzieje, ze jednak bedziemy jezdzic w 1 lidze ... miejmy taka nadzieje...

Pozdrawiam Maciej
28.09.2006 21:48:29
Hacker

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 47

Mam nadzieje że nie spełnią się twoje słowa Maciej

maciej napisał(a):
ale miejmy nadzieje, ze jednak będziemy jeździć w 1 lidze

ponieważ każdy szanujący się kibic żużla wie że najwyższą ligą w Polsce jest ekstraklasa i chyba nikt nie chce aby Marma Polskie Folie Rzeszów spadła do I ligi :567: Wiec ku sprostowaniu by było tyle.

A jeżeli chodzi o artykuł to myślę, że jednak radni z Rzeszowa zdołają wygospodarować wystarczającą kwotę pieniędzy na modernizacje stadionu. Bo jeżeli w Ostrowie się dało to dlaczego w Rzeszowie ma się nie udać. W końcu na STAL przychodzi najwięcej kibiców z pośród wszystkich zawodów sportowych na Podkarpaciu. Można by nazwać ze żużel jest wizytówka Rzeszowa i całego Podkarpacia.

29.09.2006 14:46:39
maciej
Administrator
*

Hacker napisał(a):
ponieważ każdy szanujący się kibic żużla wie że najwyższą ligą w Polsce jest ekstraklasa i chyba nikt nie chce aby Marma Polskie Folie Rzeszów spadła do I ligi :567: Wiec ku sprostowaniu by było tyle.

fakt , przejezyczylem sie przedtem. Ekstraklasa a nie 1 liga Smile

Pozdrawiam Maciej
29.09.2006 14:58:44
Hacker

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 47

Więc się udało stadion jest własnością miasta, radni znaleźli 500tys na modernizacje stadionu. Pani prezes zostaje. Można teraz myśleć o zbudowaniu silnego teamu na przyszły sezon walczący o "pudło". I mile się będzie oglądało mecze na krzesełkach.

05.10.2006 11:38:27
terelka
Moderator
*

Hurra! Żużel uratowany! Smile no to niepozostaje nam nic innego jak czekać na kolejny sezon Smile

06.10.2006 20:25:06
Falkhor
Administrator
*

Portfel: 16,128

Spora zadyma była z tym żyużlem. Ale jak widze Wasze reakcje, to jednak dobrze, ze został uratowany Tongue Smile

07.10.2006 07:07:48
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Cytat:
Już w najbliższa niedziele w Rzeszowie odbędzie się XXIII Memoriał im. Eugeniusza Nazimka. Będą to ostatnie zawody żużlowe przy ulicy Hetmańskiej w tym sezonie.

Znana jest już prawie pełna lista startowa. Nie zabraknie ubiegłorocznego zwycięzcy Grzegorza Walaska (ZKŻ Zielona Góra), oraz tegorocznego uczestnika Grand Prix Piotra Protasiewicza (oficjalnie zakończył już tegoroczny sezon, ale wystąpi jeszcze specjalnie w niedzielnych zawodach). Kibice zobaczą także wychowanków Stali Rzeszów: Marcina Rempałę i Rafała Trojanowskiego. Wystąpią także Rafał Dobrucki, Zbigniew Suchecki, oraz zawodnicy Marmy Polskie Folie Rzeszów. Cena biletów (bez podziału na normalne i ulgowe) wynosi 10, a programu 3 zł. Początek zawodów o godzinie 14.

Lista startowa:

1. Piotr Protasiewicz (Bydgoszcz)
2. Karol Baran (Rzeszów)
3. Dariusz Śledź (Rzeszów)
4.
5. Rafał Dobrucki (Leszno)
6. Tomasz Rempała (Rzeszów)
7. Paweł Miesiąc (Rzeszów)
8. Andriej Karpow (Rzeszów)
9.
10. Grzegorz Walasek (Zielona Góra)
11. Maciej Kuciapa (Rzeszów)
12. Rafał Trojanowski (Krosno)
13. Marcin Rempała (Tarnów)
14. Tomasz Chrzanowski (Rzeszów)
15. Zbigniew Suchecki (Zielona Góra)
16. Dawid Stachyra (Rzeszów)
R1. Marcin Leś (Rzeszów)
R2. Krzysztof Szyszka (Rzeszów)

Wybiera się ktoś? ja chętnie bym poszła, ale 14 to za wczesna pora jak dla mnie :/ Czasami jak jade do szkoły to widze jak trenują żużlowcy, słychac nawet ten ryk Biggrin i ciągnie mnie żeby tam pojsc i pooglądac, no ale niestety czas nie pozwala...

Źródło

20.10.2006 14:46:40
maciej
Administrator
*

Najlepszy zawodnik Marmy Polskie Folie Rzeszów Nicki Pedersen zostaje w stolicy Podkarpacia na następny sezon! Duńczyk podpisał nową umowę i tym samym nadal będzie cieszył swoją jazdą kibiców przy ulicy Hetmańskiej. Wreszcie hehe bo sprawa wynagrodzenia to jednak cieżka sprawa Animatedwink

Pozdrawiam Maciej
23.10.2006 23:48:41
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: