Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zupki chińskie - lubisz czy nie lubisz?
21.12.2006, 17:22:55
Zupki chińskie - lubisz czy nie lubisz?
Jakei jest Wasze zdanie na temat zupek i dań w proszku, jak to się mówi, czyli wszelakich wynalazków, które wystarczy zalać wrzątkiem, odczekać chwilę i można szamać? Kiedy wchodziły te rzeczy do obiegu to można powiedizeć nie były to cuda zbyt ciekawe i wiele z ich składników budziło zastrzeżenia. Szczególnie konserwanty i stabilizatory...

Teraz większość z nich jest oparta tylko i wyłącznie na suszeniu, chociaz... kto wie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ale chciałem zapytać, co o tym myslicie... żacie w proszku... dobre na wyjazdy, do biura?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
21.12.2006, 17:26:18

Zupki zupki, powiem tak, naogól wole cos normalnego, tzn jak juz mam wybierac pomiedzy zupą gotowana normalnie a zupa w proszku to oczywiscie wole normalna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Natomiast gdy jestem bardzo glodna i nie mam czasu na gotowanie to kupuje sobie zupke i zjadam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jem tylko jeden smak, bo inne mi nie smakuja, Ser w ziołach to według mnie najsmaczniejsza ze wszystkich zupek chinskich Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wiadomo ze sa niezdrowe ale czasem jak mus to mus, wole zjesc to niz siedziec pol dnia w szkole z burczeniem w brzuchu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.12.2006, 17:31:39

iwcia, Ja z racji posiadanego kubka specjalistycznego (opisany jest jako Kubek Szefa, około pół litra pojemności), często robię sobei miksy smakowe - np. hitem jest Diabolo Pomidore Knorra z... Doprawionym skurczybykiem (tez knora) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poza tym Kurczak ostry Vifona...

nie przepadam za amino, a z torebek tych mniejszych, tooo Knor albo Winiary. A co do sera w ziołach... heh... tu akurat wg mnie smak jest jakiś... mdły...
21.12.2006, 17:34:39

Falkhor - ja z regłuły nie miskuje, bo roznie by to sie mogło skonczyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak cos to jem jeden smak, Według mnie Knorr ma najlepsze "chinki" jakies takie smaczne i w sumie podobne do zupy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
21.12.2006, 17:38:58

iwcia, Się zgadzam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak dla mnie wybór pada praktycznie zawsze albo na Knorra, albo na Winiary. W przypadku totalnie wyższej konieczności i solidnie ograniczonych funduszy... idę do Biedronki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tam OD BIEDY są jeszcze 'potrawki' z makaronu, bo ja nie chce tego nazywać zupą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji O TESCO nie powiem nic, to nie jest do jedzenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.12.2006, 17:42:02

iwcia napisał(a):Ser w ziołach to według mnie najsmaczniejsza ze wszystkich zupek chinskich Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ehh i znowu tak samo myślimy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Uwielbiam zupke Ser w ziołach, jest inna niż wszystkie inne -- polecam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wogóle lubie od czasu do czasu zjeść sobie taka zupkę. Knorr gorący kubek tez jest dobry szczególnie lubie barszcz czerwony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.12.2006, 17:44:35

terelka, Hihihi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja się nie dziwię, że podobnie myślisz jak Iwcia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A co do małego co-nie-co to te zupki są o tyle jeszcze fajne, że żeby mieć doprawionego skurczybyka pomidorowego nie trzeba stać pół dnia przy garach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko 5 minut zagotować wodę, zalać, 3 minuty i... łyzeczka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I już Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I jeszcze ile zmywania mniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.12.2006, 17:45:48

O dokładnie goracy kubek barszczyk mniam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji cebulowa tez niczego sobie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hm tylko ze to juz bardziej zalicza sie do napoi pitnych niz zupek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko zalewamy i juz barszczyk mamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
21.12.2006, 17:48:38

Hihi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Polecam - dwie cebulowe i do tego zupa grochowa - WSPANIAŁA! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :562:
21.12.2006, 17:53:38

Ja jeszcze polecam pomidorowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tez smaczna oczywiscie z dodatkiem magi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
21.12.2006, 17:53:48

Falkhor, koniecznie spróbuj ser w ziołach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji gwarantuje, że nie pożałujesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A takie ekspresowe zupki sa dobre na to, żeby szybko zjeść coś ciepłego, zwłaszcza jak sie ma nie ma zbytnio czasu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale czy są zdrowe... hmm a co w tych czasach jest zdrowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.12.2006, 17:59:28

Te zupki to zabojstwo w proszku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jak mowie czasem potrzebne jest cos na szybko i mysle ze chinki idealnie sie do tego nadaja, chociaz nie powiem bo wole kanapke, no ale gdy człowiek ma ochote na cos "mokrego" to pewnie czesto siega po zupke. Na wycieczki, kempingi, czy tego typu wyprawy mnostwo ludzi zaopatruje sie wlasnie w zupki chinskie. Mozna sie najesc, nie sa duze no i zmieszcza sie wszedzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
21.12.2006, 18:04:01

A ja nie polecam zupki gulaszowej, takiej w stylu gorący kubek, wczoraj kupiłam siostrze i mówiła, że niezbyt dobra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.12.2006, 18:26:02

mniam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

czasem za mało ostra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.12.2006, 19:01:06

Joy_ride skoro polecasz moze akurat kiedys sprobuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy