Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zupki chińskie - lubisz czy nie lubisz?
01.08.2007, 10:18:01

lukascompl napisał(a):A wiecie jakie zwiazki w ogóle w tych zupkach pływają?
YYyyyyy nie wiem czy wiesz, ale potrafimy czytać to, co pisze na etykiecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.08.2007, 10:20:45

ziomalka napisał(a):co pisze na etykiecie

Ale niestety nie wszystko jest napisane na etykiecie- czesto wręcz jest ukrywane!
01.08.2007, 10:22:05

lukascompl napisał(a):Ale niestety nie wszystko jest napisane na etykiecie- czesto wręcz jest ukrywane!

wiec skad wiesz co tam plywa skoro to jest ukrywane ? XP

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
01.08.2007, 10:23:35

Zuziaaa napisał(a):wiec skad wiesz co tam plywa skoro to jest ukrywane ? XP

Good question :sweet:
Eeee zapomnieliśmy, że lukas jest wszystkowiedzący :letssin: buahahah :lol-sweat:

lukascompl napisał(a):Ale niestety nie wszystko jest napisane na etykiecie- czesto wręcz jest ukrywane!
Chłyt matetingowy XP - I mean chwyt marketingowy :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.08.2007, 10:27:05

Zuziaaa napisał(a):wiec skad wiesz co tam plywa skoro to jest ukrywane ?

Jak to skąd - czyta się raporty różnych instytucji- sanepidu, inspekci handlowej, itd- a ty myslałaś że skad?
01.08.2007, 10:28:04

lukascompl, przytocz jeden z nich na temat zupek chińskich Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.08.2007, 10:29:33

lukascompl napisał(a):a ty myslałaś że skad?

myslalam ze od ufo XP

lukascompl napisał(a):czyta się raporty różnych instytucji- sanepidu, inspekci handlowej,

hmmmm smiem twierdzic, ze skoro Ty to czytasz to pewnie sa i inne osoby ktore to czytaja, a te osoby powiedza znajomym, oni znajomym i w ten sposob wielka akcja uswiadamiania sie rozwija i wszyscy wiedza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jedza na wlasa odpowiedzialnosc XP

01.08.2007, 10:37:24

Zuziaaa napisał(a):myslalam ze od ufo

Nie ufo mnie jeszcze nie odwiedziło, a szkoda :kiss:
01.08.2007, 10:39:59

lukascompl, a skąd Ty masz dostęp do raportów sanepidu odnośnie zupek chińskich? Podaj nam odnośnik lub przytocz parę artykułów na potwierdzenie Twoich słów. Bo ja uważam, że jakby sanepid odkrył, że są one bardzo szkodliwe dla organizmu naszego i zniszczą nasze DNA to zakazał by je sprzedawać.

01.08.2007, 10:41:29

terelka napisał(a):a skąd Ty masz dostęp do raportów sanepidu odnośnie zupek chińskich?
On jest agentem SB - ja Wam mówię :lol-above: :lol-above:

terelka napisał(a):ja uważam, że jakby sanepid odkrył, że są one bardzo szkodliwe dla organizmu naszego i zniszczą nasze DNA to zakazał by je sprzedawać.
Ja też tak myślę, to jest logiczne, mądre i oczywiste, że to, co szkodzi, trzeba z rynku wyrzucić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.08.2007, 10:56:28

ziomalka napisał(a):On jest agentem SB - ja Wam mówię

TY jesteś starsza to może zdążyli ciebie jeszcze zwerbować, bo na mnie było już za późno :lol-above: :lol-above: :lol-above:

ziomalka napisał(a):Ja też tak myślę, to jest logiczne, mądre i oczywiste, że to, co szkodzi, trzeba z rynku wyrzucić

I tak się dzieje- tysiące produktów, atakże pojedyńczytch linii znikneło w ubiegłym roku, bez robienia szumu medialnego- by ludzie nie wpadli w panikę! :]
01.08.2007, 12:19:38

lukascompl, no gdzie są te raporty, skoro je czytałeś to myślę, że wiesz, gdzie je można zobaczyć, podziel się z nami... cos unikasz odpowiedzi na moje pytanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale skoro twierdzisz, że takowe odnośnie zupek chińskich czytałes to jaki problem?

01.08.2007, 12:42:26

terelka napisał(a):Ale skoro twierdzisz, że takowe odnośnie zupek chińskich czytałes to jaki problem?

To żaden problem- poszukaj w internecia a na pewno znajdziesz :]
01.08.2007, 13:37:39

lukascompl napisał(a):To żaden problem- poszukaj w internecia a na pewno znajdziesz :]

jasne ale udzieliles informacji ze takowe czytales - wiec wisz lepij gdzie to znalezc - podziel sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.08.2007, 17:13:28

Zuziaaa, W google wpisz Zupy instant - takie branżowe okreslenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=zupy+instant&lr=

itd. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:RYNEK DAŃ GOTOWYCH(...)
Dane rynkowe wskazują na dużą dynamikę rozwoju rynku. Zeszły rok zamknął się 34% wzrostem ilościowym i 28% wzrostem wartościowym w stosunku do 2005 roku.
http://www.poradnikhandlowca.pl/numer.ph...&id_kind=4

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Się rynek rozwija...

Co do składników -
http://www.ftgroup.pl/magazine_more.php/...a_instant/

Prawda jest taka, że ostatnio rzeczywiście SKŁAD tych dań się poprawia. Mniej utwardzaczy, więcej szuszenia.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy