Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znikające posty
06.05.2007, 22:04:10
Znikające posty
Podobno nad Łańcutem pojawiło się zjawisko tzw. "znikających postów". Czy ktoś z was się już z tym niezwykłym zjawiskiem spotkał? Czy macie jakąś gotową receptę na to jak temu zaradzić? Temat jest dość kontrowersyjny i tylko dlatego pozwoliłem sobie umieścić go tutaj.

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.05.2007, 22:18:29

Do tej pory na forum była możliwość ustawienia daty wygaśnięcia postu... Z tąd niektóre posty wygasając znikały Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.05.2007, 22:20:13

Ach, rozumiem... ale po cóż, na cóż... nic to, Zjawisko straciło na tajemniczości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .

Thx, maciej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
06.05.2007, 22:26:01

Zjawisko mnie samego interesowało, bo sam sie o tym zastanawiałem gdzie sie posty podziały Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nie wiedziałem co jest grane. Hmm może one same jednak znikają ?

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.05.2007, 22:28:10

to pewnie jakis wir cząsteczek ? czarna dziura(?!) - o to jak czarna to pewnie zaciekawi ziomalke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

08.05.2007, 22:07:39

nieeeeeeeeeeeeeeeee Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to ja je pożeram MNIAM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet: zaraz pożre wasze posty buahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

a tak serio, to faktycznie znikają? Nie zauważyłam :|

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.05.2007, 22:53:53

znikają znikają... albo ja już ślepy jestem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
17.05.2007, 14:44:45

"są rzeczy na świecie , które sie nawet fizjologom nie śniły.. "

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.06.2007, 11:30:45

:O

a co do tej CzArNeJ dziury to..... mam pytanie.....
czy Ty Ziomalka nie masz z tym nic wspólnego???? :hmm:

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
18.06.2007, 10:57:46

zcarnadziura to nie znuikanie czegos a przechodzenie do innej rzeczywistości- materia nie ginie-a tym bardziej antymateria
18.06.2007, 18:18:51

lukascompl, Hmmm... Materia może masz rację - NIE GINIE, nie ZNIKA, ale zmienia swoją strukturę, formę - w sensie skoro dziura zakrzywia nawet światło, które w niej znika, to musi być to ogromna siłą grawitacji/czegoś innego, co zgniata wsio, wsysa - i jak Ciebie wciągnie, to nawet jak przelecisz na drugą stronę czarnej dziury - to już nie ręczę za to, że będziesz sobą :nerd:
31.07.2007, 23:18:20

Falkhor napisał(a):i jak Ciebie wciągnie, to nawet jak przelecisz na drugą stronę czarnej dziury - to już nie ręczę za to, że będziesz sobą

haha -- na szczeście to mnie nie spotka w najbliższym czasie- czarna dziura to bezmyślność i głupota niektórych-także na forach internetowych!
31.07.2007, 23:42:44

lukascompl napisał(a):haha -- na szczeście to mnie nie spotka w najbliższym czasie- czarna dziura to bezmyślność i głupota niektórych-także na forach internetowych!

Cenie w ludziach samokrytykę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.07.2007, 23:45:59

Kuru napisał(a):Cenie w ludziach samokrytykę

To akurat nie było o mnie- a o innych ciemnych zapadłych dziurach myślowych!
31.07.2007, 23:51:08

lukascompl napisał(a):
Kuru napisał(a):Cenie w ludziach samokrytykę

To akurat nie było o mnie- a o innych ciemnych zapadłych dziurach myślowych!

Cytat:Emotikon (ang. emoticon), uśmieszek (smile, smiley), buźka to złożony ze znaków ASCII wyraz nastroju, używany oraz nadużywany przez użytkowników Internetu. Najczęściej przedstawia symboliczny ludzki grymas twarzy, obrócony [o 90° w kierunku przeciwnym do wskazówek zegara, w licznych wariantach. Niektóre programy jak np. Microsoft Word czy Gadu-Gadu zamieniają wpisane znaki na buźkę nie przekręconą o 90°. Niektóre programy służące do komunikacji automatycznie zmieniają emotikony na ich graficzny odpowiednik. W języku polskim rozpowszechniła się także forma żeńska tego wyrazu - emotikona, emotka, emotikonka

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji uśmiech,
uśmiech z przymrużeniem oka,
smutek, zmartwienie,
pokazanie języka,
szeroki uśmiech/zdziwienie,

uśmiech z przymrużeniem oka, (czyt. żart)
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy