Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
zmiany związane z egzaminem prawa jazdy
AutorWiadomość
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,514

Oczywiście zapytam ale w środe dopiero będę się z nim widzieć.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
15.03.2007 13:56:52
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

Falkhor napisał(a):
SunShine, A moze zapytałabyś Mariusza? pewnie będzie dobrze zorientowany, w końcu w tym siedzi, to byśmy wiedzieli cos więcej??

ooo właśnie...najlepiej szukać odpowiedzi "u źródła" Thumbup

miejmy nadzieje, że to jakieś głupie, nagłośnione przez media i trogę pantoflową ploty... :ehh:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
15.03.2007 14:22:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukascompl

*

Portfel: 149

najlepiej zakazać wszystkim prowadzenia pojazdów mechanicznych i nie mechanicznych- a jeśli juz to pod ostrymi restrykcjami- to skandal co się wyrabia z tymi egzaminami na prawo jazdy- a wtajemniczeni i tak wiedzą dokładnie iż można prawko kupić-tyle że teraz za wyższą cenę!

26.04.2007 21:03:01
proo

*

Portfel: 56

zmienione są pytania 326 i 334 i od 341 do 360 Smile najgorzej, że weszły teraz na egzaminie peżoty 207 ;| ja mam 21 maja egzamin jeszcze na punciaku, ale jak nie zdam za 1 razem to czeka mnie drugie podejście już na peżocie ;/ troche niebardzo mi to pasuje, bo od stycznia uczę się na fiatach Sad niby każdy samochód tak samo sie prowadzi, ale że ja nie mam doświadczenia to wyczuwam róznice Biggrin
nowe auta mają wejść do WORDu od lipca...
jak na razie to znam tylko 2 osoby, które w ostatnim czasie zdały za pierwszym razem Biggrin:DBiggrin

proo - a jakże!
04.05.2007 00:39:31
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

ops moze byc cienko . W ogole strasznie to wszytsko jest pokrecone , wszystko sie zmienia tak jak w oswiacie , pewnie bezsensowne i utrudniajace zycie zasady :/

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.05.2007 10:37:45
proo

*

beznadzieja ;] na durny egzamin trzeba czekać prawie 2 miesiące :| sodomia i gomoria Biggrin

proo - a jakże!
04.05.2007 14:51:07
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

w niktórych osrodkach kuru [ o ile trafi sie na miłego pana ] ;] mozna na egzamin zapisac sie juz w czsie robiebnia kursu , tak przynajmniej jest w moim przypadku

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
04.05.2007 15:23:23
SunShine

*

No to chyba ośrodki szkolenia kierowców kupią nowe samochody Animatedwink Oczywiście Peugeoty 207. Jeżeli ośrodek szkolenia posiada taki samochód to chyba problemu dużego nie ma.
I chyba w więkoszści ośrodków zapisuje się na egzamin już w czasie kursu Smile Ale ciii... xD Nie wyobrażam sobie egzaminu 2 miesiące po ukończeniu kursu, bez żadnego przypomnienia tuż przed egzaminem. Samochody nowe to fajna sprawa Biggrin Gorzej z nowym egzaminem teoretycznym Smile Nie wiem dokładnie na czym polegają w nich zmiany ale jakiś koleś ostatnio na nich oblał Biggrin Więc pewnie są trudne Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
05.05.2007 14:25:49
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
proo

*

sunshine, te zmiany w egzaminie teoretycznym są banalne Smile pozmieniali kilka pytań i na razie TO WSZYSTKO! Animatedwink Te nowe pytania powinny być na stronie WORDu Tongue ja mam je z jakiejś gazety Cool
w większości szkół jest tak, że podczas kursu musisz wyjeździć 28 godzin, a 2 pozostałe zostawiasz sobie, żebyś dzień czy dwa przed egzaminem mogła sobie poprzypominać najpotrzebniejsze rzeczy w aucie Animatedwink ja sobie wykupiłem 2 dodatkowe godziny, bo muszę poćwiczyć parkowanie i obsługę codzienną Tongue
fakt, nowe samochody są super, ale popatrz na to z innej strony Biggrin ja uczyłem się jeździć na fiatach i jak nie zdam za pierwszym podejściem egzaminu to drugie już będę zdawał na peugeotach... :/

proo - a jakże!
05.05.2007 16:10:12
SunShine

*

proo napisał(a):
w większości szkół jest tak, że podczas kursu musisz wyjeździć 28 godzin, a 2 pozostałe zostawiasz sobie, żebyś dzień czy dwa przed egzaminem mogła sobie poprzypominać najpotrzebniejsze rzeczy w aucie ja sobie wykupiłem 2 dodatkowe godziny, bo muszę poćwiczyć parkowanie i obsługę codzienną

żartujesz :| w jakiej firmie robisz?? ja po jakichs 10 godzinach wiedziałam kiedy mam już egzamin Smile a oprócz tych 30 godzin kursowych miałam mase godzin dodatkowych Smile

proo napisał(a):
drugie już będę zdawał na peugeotach...

Wykupisz sobie pare godzin na peugeocie i zobaczysz że się pewnie wiele nie różni Animatedwink zresztą zdasz za 1 razem Tongue Większośc moich znajomych zaliczyła za 1 razem Smile Szczegółnie z mojej firmy Rotfl Wierze w Ciebie :lol-sweat: , ważne żeby się nie denerwowac i wierzyc w wasne możliwości :O u mnie z tym trudno.... Panikara ze mnie straszna...

07.05.2007 22:14:45
Teddy_85

*

Portfel: 275

SunShine napisał(a):
(...) chyba w więkoszści ośrodków zapisuje się na egzamin już w czasie kursu Smile (...)

To jest właśnie Nasz - Polaków sposób na 'udziwnienia' Tongue "Na sposoby są sposoby' - gdy ja miałem 'przyjemność' jeździć niebieskim autkiem z napisem 'EGZAMIN' - wystarczyło zostawić sobie 2-3 h do 'wyjechania', bo wtedy czekało się na 'konfrontacje' z 'prawojazdowym guru' max 2 tygodnie...

Szczerze Wam współczuję - z jednej strony 'normalny' stres związany ze sprawdzeniem umiejętności, z drugiej - co chwilę zmieniające się przepisy, zasady... Cóż - pozostaje mi 3manie kciuków za przyszłych 'kierowników' - mam nadzieję, że za niedługo miniemy się na którejś z okolicznych dróg Animatedwink

23.05.2007 10:43:47
SunShine

*

Teddy_85, ale teraz to każdy prawie prawo jazdy robi jak tylko ma możliwość czyli 2 miechy przed urodzinami Biggrin Znam może z 2 osoby które prawa jazdy nie robią lub nie zrobiły Biggrin Z taka ilością ludzi na jeden WORD Tongue Ale nie ma się co bać Smile wziąć przykład z naszego forumowego kolegi i za pierwszym razem zdac Tongue

23.05.2007 19:26:17
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

heheh a ja nie bede robic prawka...ale jak wy macie to fajnie przynajmniej wiem z kim sie na imprezy zabierac Biggrin dla mnie lepiej i dla reszty ktorzy prawka narazie nie zamierzaja robic...a kolega ktory zdal za pierwszym razem to ladnie musi wymiatac :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.05.2007 19:09:07
lukascompl

*

Portfel: 149

rudzia napisał(a):
heheh a ja nie bede robic prawka...ale jak wy macie to fajnie przynajmniej wiem z kim sie na imprezy zabierac dla mnie lepiej i dla reszty ktorzy prawka narazie nie zamierzaja robic...a kolega ktory zdal za pierwszym razem to ladnie musi wymiatac

I bardzo dobrze- im mniej kierowców na drogach tym lepiej!

24.06.2007 11:21:39
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Nie bój się. Kiedyś nadejdzie taki dzień, że wyjadę na droge i bynajmniej nie bedzie to mój jednoslad Tongue

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
24.06.2007 21:36:28
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: