Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (14):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
Zmiana klimatu - POGODA jakiej już dawno nie było?...
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

maciej, Też jestem ZIMNOLUBEM Smile Woles ię ubierać, maskować, ogrzewać i rozgrzewać, niż chłodzic... poza tym ten pot, ech Animatedwink

23.05.2007 15:22:43
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 1,588

Teraz najbardziej lubię poranki Smile Temperatura jest w sam raz i jest już jasno, więc można coś w spokoju i ciszy zrobić Smile Od 10 do 16 h najlepiej siedzieć schowanym przed słońcem i pić dużo płynów. Wieczory też są fajne, np. na ogniska Animatedwink Optymalna temperatura dla mnie to 25 stopni Smile Lubię ciepło, ale upały to już zdecydowanie mniej, a zimy to już wcale nie lubię.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
24.05.2007 05:53:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Gothka =), na szczęście do zimy już co raz bliżej :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

24.05.2007 08:10:51
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

No ja teraz porankow nie lubie Biggrin bo jak moge sobie pospac dluzej to sie nei da bo sie za szybko jasno robi ^^

24.05.2007 08:14:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Pewnie wyparujemy kiedyś....

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
24.05.2007 09:10:33
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 5
Portfel: 2,409

ludzie ale wy narzekacie Tongue ja tam lubiem ciepelko pod kazda postacia Biggrin hihi ale jak by sie tak na to poparzec takz boku to nie wyglada to za kolorowo bo takie zmiany pogody jakie mielsimy w tym miesiacy porowadza do kolejnego zlodowacenia...gdzies wyczytałam ze powstal jakis projekt majacy na celu zachamowanie efektu cieplarnianego itp. ale jedynym karajem jakim nie chcialo podpisac tego byly Stany Zjednoczone....

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.05.2007 11:23:21
Falkhor
Administrator
*

rudzia, Stany Zjednoczone, Chiny... nie mają interesu w podpisywaniu czegoś takiego Smile A to dziwne, bo udają takich, którzy nie wiedzą o tym, ze to włąśnie na ekologii będzie się zarabiać.

27.05.2007 22:46:56
rudzia

*

moze i nie maja bo jak podpisza to nie bedzie u nich za fajnie...

Falkhor napisał(a):
A to dziwne, bo udają takich, którzy nie wiedzą o tym, ze to włąśnie na ekologii będzie się zarabiać.

Falkhormasz racje udaja...wieco o co biega tylko nie bardzo wiedza jak to rozwgrac...jeszcze tak środowiska nie zasmiecili zeby bylo az tak tragocznie (ich zdaniem oczywiscie) a po za tym Bush jest taki zajety...Biggrin

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007 08:13:54
Falkhor
Administrator
*

Dzisiaj na szczęście odrobinka deszczu spadła... licze na to, ze w nocy będzie go znacznie więcej :/

28.05.2007 17:53:07
rudzia

*

obawiam sie ze nie masz na co liczyc...szczerze mówiąc przeraża mnie to co sie dzieje w przyrodzie. Ekolodzy o tym mówią ale nie przynosi to żadnych realnych efektów...Myślę że obecny rząd powinien zając sie takimi sprawami a nie zastanawiac sie czy Lepper zrobil dziecko pani (chyba) Kwiatkowsiej czy nie!! a najgorsze jest to że na takie pierdoły idą pieniądze moich rodziców i wogole tych którzy zarabiają :/

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007 19:51:16
Falkhor
Administrator
*

rudzia, Jak zwykle musi dojść do jakiegoą kataklizmu. A droga do niego jest... krótka. Wytrzymamy jeszcze jakeiś 100 lat jak dobrze pójdzie, a potem zacznie się wszystko psuć... :/ Z reguły jestem optymistą, ale tu rpzemawia do mnie powaga sytuacji i realizm.

Wystarczy sobei pomyslec, co by było, gdyby już teraz ropa naftowa po prostu się skończyła (ZNIKNEŁA) i pokłądy 'paliw rozszczepialnych' również. U Arabów znowu wszyscy zaczęliby jeździć na wielbłądach, wojn w iraku pewnie by się skończyła... a świat MUSIAŁBY przejść na inną energię...

29.05.2007 06:15:45
rudzia

*

Falkhor napisał(a):
co by było, gdyby już teraz ropa naftowa po prostu się skończyła (ZNIKNEŁA) i pokłądy 'paliw rozszczepialnych' również. U Arabów znowu wszyscy zaczęliby jeździć na wielbłądach, wojn w iraku pewnie by się skończyła... a świat MUSIAŁBY przejść na inną energię...

a może właśnie światu potrzeba takiego wstrząsu żeby się ludzie wrzeszcie opanowali ??!! może to właśnie będzie klyczem do sukcesu. Skoro nie przebiera się w środkach żeby osiągnąc inne cele to czemu i z tą sprawą by tak nie zrobic??!! Ponoc cel uświeca środki...

Falkhor napisał(a):
Wytrzymamy jeszcze jakeiś 100 lat jak dobrze pójdzie, a potem zacznie się wszystko psuć...

to i tak jest wielki optymizm bo myślę że nawet tylkoe nie wytrzymamy :/

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007 08:55:21
Falkhor
Administrator
*

rudzia, Jak ktoś oglądał mad maxa, to ma wyaobrażenie, JAk to moze wyglądac, hehe. NIECIEKAWIE to w sumie delikatnie powiedziane Animatedwink Dziwię się, że takie i podobne obrazy nei przemawiają ludziom do rozsądku. każdy drze ile się da potem tylko rozkłada ręce :/

29.05.2007 15:53:52
rudzia

*

Falkhor napisał(a):
każdy drze ile się da potem tylko rozkłada ręce

ale to jest normlane zwłaszcza w naszej małej społeczności wiec ja nie wiem czemu tu się dziwic :/ i raczej tego juz nie zmienimy :/ nie da sie bo ludzie są okropni i więkzośc z nich nie widzi nic po za czubkiem własnego nosa i dba tylko o swoje własne interesy :/

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007 21:01:24
Falkhor
Administrator
*

rudzia, Pokrzepiam się taką wizją - że kiedyś te wszystkie pijawy zostaną tylko dla siebie. A ci lepsi ludzie nie wiem, wyjadą na jakąs wyspe albo lepiej planetę... i ci wszyscy egoiści, szubrawcy, złodzieje - zostaną pośród swoich. Dobrze by tak było.

30.05.2007 17:49:21
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: