Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Złodziej...
AutorWiadomość
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,514
Złodziej...

Dziś w nocy policjanci z Komisariatu w Nowej Sarzynie zatrzymali mężczyznę, który kilkanaście minut wcześniej okradł sklep. Zabrał kasę fiskalną. Policjanci ujęli złodzieja, kiedy w piwnicy pobliskiego bloku otwierał szufladę kasy.
28-letni Mirosław M., mieszkaniec podłańcuckiej Rakszawy został zatrzymany w trakcie otwierania kasy fiskalnej wyniesionej ze sklepu. Złodziej przebywa w policyjnym areszcie, czeka na przesłuchanie. Policjanci ustalili, że nie było to jedyne włamanie tej nocy w Nowej Sarzyny. Na jednym z osiedli ktoś włamał się do fiata cinquecento i ukradł radioodtwarzacz. Policjanci podejrzewają o to Mirosława M., pracują w tej chwili nad zebraniem dowodów.
Za kradzież z włamaniem grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności.

Żródło - Rakszawskie Forum Dyskusyjne

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
07.05.2007 18:23:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

jestem w szoku to juz nie 1 sprawa omawiania na forum gdzie "cos" sie dzieje w Rakszawie :O

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
07.05.2007 21:59:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Też zaczyna mnie to przereżać :O Pijani kierowcy... Złodzieje... Strach na ulice wyjść :eek:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
07.05.2007 22:02:45
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmmm... albo tam jest na prawdę tak niebezpiecznie, albo.... WYKRYWALNOŚĆ jest tak duża.

08.05.2007 06:01:41
SunShine

*

Tak mamy świetną policje Rotfl no nie wypowiadac się nie bedę Smile Pan komendant mi piękne rude kotki policyjne dostarczał.

08.05.2007 13:49:49
kanalia

Portfel: 19

ej no wypas jest u nas Smile
i jest bardzo bezpiecznie Smile

tak jak pisales wykrywalnosc jest bardzo duza Smile
ja tam do naszych smerfow nic nie mam Smile

09.05.2007 11:17:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Tak, wykrywalność Biggrin a ile ludzi całe życie jeździ pod wpływem alkoholu... I to naprawde dużym wpływem, jedyne co mają to szczęście bo policja ich nie łapie, albo mają znajomości... Niestety fakt autentyczny... Ale nie przyszło by mi do głowy, że my złodzieji też mamy :/
A ja do naszej policji mam żal, bo ja mam nadal powybijane wszystkie szyby i 'niby' niewiadomo przez kogo :O Przycisnąć bahora jak w filmach i wyjdzie Smile a nie puszczać wolno.
A tego złodzieja policjanci z Nowej Sarzyny złapali... Nawet nie wiem gdzie to jest. Ale chwała im zato.

09.05.2007 12:04:22
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

mówie kula w łeb odstraszyło by to złoczyńców... w Polsce nie ma miejsca dla złodzieji

.... i skrytozerców parówek Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
18.07.2007 19:08:19
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: