Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Zespół Silver - opinie
AutorWiadomość
gupta

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Zespół Silver - opinie

Czy ktoś bawił się na imprezie prowadzonej przez zespół muzyczny Silver z Łańcuta?
Zastanawiam się nad wyborem tego zespołu na wesele. Proszę o opinie na ich temat.

Pozdrawiam!

16.02.2008 12:37:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Prot

*

Reputacja: 1
RE: Zespół Silver - opinie

wybacz że zabieram zdanie bo sie nie bawiłem ale to mój sąsiad prze płot Smile z tego co wiem to niby fajnie grają jak na wesela i nie promuje go bo wcale go .... z tego co widzę to często zmieniają wokalistkę wiec zależy na jaka trafisz Smile życzę powodzenia na nowej drodze życia i z kapela paa

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."

Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2008 02:37:55 przez Prot.

17.02.2008 02:36:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
darekielb

*

Reputacja: 0
RE: Zespół Silver - opinie

Nie polecam tego zespołu brat właśnie szukał kapeli na swoje weselicho i mowił że porażka.
Na początku podobno dobrze grali, ale właściciel zaczął robić reszte kapeli w ......... i teraz co chwila zespół jest w innym składzie (nieraz na same imprezy dobiera nieznanych ludzi itd), a trudno żeby zagrali dobrze jak nie znają nawet możliwości osoby, która z nimi gra Animatedwink

Moje fotki
17.02.2008 11:09:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

obróbka tworzyw sztucznych przybrni darmowe ogłoszenia turbogears pozycjonowanie stron internetowych