Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Zespół Feel - zwycięzca Sopot Festiwal 2007
AutorWiadomość
Karl xD

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 3
RE: Zespół Feel - zwycięzca Sopot Festiwal 2007

levi napisał(a):
no fakt, narazie nie magrali zbyt wiele...ale nie ma się temu co dziwić - na rynku są od niedawna, więc niewielka ilość piosenek to norma - każdy zespół tak zaczynał...

G***prawda(trzeci rodzaj prawdy), więkrzość zespołów pisze 15 kawałków i dopiero płyta, po 2 płycie zaczynają się promować Smile

Jak oni się z tak kiepskimi piosenkami wypromowali?(mówię jako muzyk)

Piosenki do D4 a wokal ciekawy(fajny)
Ja bym proponował zmienić styl na rocka. w Popie nie zrobią kariery. Polskie zespoły ponadczasowe: IRA, Perfect, Dżem, Lady Pank. Nioe ma jak to dobra muzyka. Było głośno z Ivan i delfin i takim badziewiem jak "czarne oczy" teraz jesz moda i promowanie kolejnego badziewia. Tak jak z Picassem. Nabazgrał tak, że mój 5letni bratanek ładniej maluje i wypromowali go na "mistrza" i jego psełdodzieła kosztują majątek.

http://guitarowo.myminicity.com/
klikać!
07.01.2008 17:16:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
mnemonick

*

Portfel: 212

Karl xD napisał(a):
Tak jak z Picassem. Nabazgrał tak, że mój 5letni bratanek ładniej maluje i wypromowali go na "mistrza" i jego psełdodzieła kosztują majątek.

bo to właśnie jest sztuka Karl jak największy badziew wypromować na super perfekcyjnie przykładową rzecz

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
07.01.2008 17:25:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Kwasek

*

Portfel: 61

O gustach sie nie dyskutuje. Lansowanie okreslonego typu mody, trendu, to normalka na wolnych rynkach. przecież nie czarujmy się - to robi sztab ludzi za ciężkie pieniądze. Nie ma mody spontanicznej. To znaczy jest, ale w skrajnej mniejszości.

Smash something.
07.01.2008 20:00:55
Karl xD

*

TA modne nie jest to co fajne ale co wypromowane, tak ze sztuką: sztuką nie jest to co piękne ale co dobrze wypromowane(w więkrzości przypadków, gdy sie nie znasz to uznasz za piękne to co dobrze wylansowane)
A co do gustów: Hipis, Punk, Metalowiec oni się nie klócą, ale skin to każdego potrafi do gleby wje**ć. Jak słyszę słowo moda to mi się chce żygać\rzygać nie wiem jak to sie pisze ;D Ale przyznacie że feel to badziew dobrze wylansowany.

klikać!
07.01.2008 21:45:21
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
typ
: )
*

Portfel: 183

G*wno jakich.... dużo Biggrin
W domu żyje w szczęśliwej izolacji od radia i innych nośników idoli tłumów. Ale ta jedna piosenka ta coś pokaż na co Cie stac....
prześladuje mnie w autobusach. Wokal beznadziejny, test również. Nie denerwujcie się ja po prostu mam dosyć dziwne gusta muzyczne Biggrin

Cytat:
A co do gustów: Hipis, Punk, Metalowiec oni się nie klócą, ale skin to każdego potrafi do gleby wje**ć.

sorry nie czaje ? Metale i hipisi Biggrin Biggrin Biggrin

Cytat:
Jak słyszę słowo moda to mi się chce rzygać

a hipisi, punki, metale i skini to w większości aktualnych przypadków to zwykła moda, i to dosyc agresywna bo tylko "nasza muzyka jest dobra"

Związek Socjalistycznych Republik Europejskich

Socyjalizm każdemu równo nosa utrze: Bogatych zdusi jutro – a biednych: pojutrze... Aleksander Fredro

Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2008 22:10:06 przez marcelka.

12.01.2008 22:04:03
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Online
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Za wolnośc naszą i Waszą Smile Piękne, ponadczasowe hasło Smile Odnosi się jak strzelił do praw rządzących muzyką i modą Smile
Feel, Ivan i delfin, JetSet, a nawet takie nooo, jak się nazywały... yyyyy.... nas niedogoniat - już zapomniałem tytułu Tongue
To takie produkty, no, i nic więcej Smile

Jak chodzi o dobrą zabawę to i skini i punki i metale i hipisi i kto tam jeszcze jest - będzie się bawił. W oddzielnytch namiotach Tongue

14.01.2008 12:32:48
Karl xD

*

Mówta co chceta! Ja nie lubię ani Feela ani ww przez F. Pop jest dla mnie ""muzyką" a nie MUZYKĄ! Tak samo oceniam techno- bo MUZYKA powinna wywodzić się z instrumenu a nie z mixera ;D A znacie jakąś dobrą stację radiową-Rockową? jak coś to podajcie namiary.

klikać!
14.01.2008 14:01:21
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: