Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdjęcia roku 2006 agencji Reuters
20.12.2006, 02:54:26
Zdjęcia roku 2006 agencji Reuters
Kilkanaście z kilkuset zdjęć uznanych za najlepsze przez fotoedytorów jednej z najwiekszych agencji fotograficznych na świecie. Polecam pooglądać- zdjęcia mistrzostwo świata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

klik

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.12.2006, 11:13:33

Chciałbym jednak uprzedzić, ze niektóre zdjęcia są bardzo ostre - makabryczne i mogą nie być odpowiednie dla zbyt młodych ludzi oraz ludzi o... wysokiej wrażliwości.

niekóre jednak są mistrzostwem pracy reportera... Wiele z nich wywołuje na prawdę głębokie myśli.

pozdrawiam.
20.12.2006, 15:06:35

Przy niektórych zastanawiam się czy czasem nie było to ostatnie zdjęcie jego autora (to w którym uchwycony został wystrzał, chyba z karabinu)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.12.2006, 15:41:45

grzenio, Heh... też mi się wydaje, że to chyba strzał z karabinu... Chociaz nie jestem specem. A co do niektórych zdjęć... faktycznie, dla niektórych są to ostatnie zdjęcia.

Osobiście bardzo polecam przeostatnie zdjęcie - pioruny... Echhhh...
21.12.2006, 17:17:14

Bardzo fajne wyrazne zdjecia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chcialabym takie umiec zrobic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji super Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.12.2006, 17:18:47

Mi najbardziej podobają się te z motywem sportowym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale ja juz tak mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.12.2006, 17:21:50

A mi baletnica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fajen ujecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bardzo ciekawe

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.12.2006, 17:46:02

Świetne jest to hokejowe, gdzie widać jak krążek do bramki wpada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy