Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza [1] 2 3 Następna > Ostatnia »
Zdjęcia forumowiczów w serwisie fotka.pl
AutorWiadomość
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Zdjęcia forumowiczów w serwisie fotka.pl

Tak sobie pomyslałem, nie wiem czy w dobrym miejscu, ale mozna by tu umieszczac linki do stron naszych kochanych forumowiczów. Zapraszam do dodawania właśnych linków.- wiem że wielu z was ma tam konta- a także admini i moderatorzy.

[center] Moje konto- lukascompl [/center]

18.07.2007 13:37:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
marcelka

*

taa to i ja się ujawnię Tongue

http://www.fotka.pl/profil/marcelka012/

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

18.07.2007 20:11:36
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Online

lukascompl,

Cytat:
wiem że wielu z was ma tam konta- a także admini i moderatorzy.

czyli zostaliśmy zdemaskowani Biggrin Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

18.07.2007 20:14:45
lukascompl

*

terelka napisał(a):
czyli zostaliśmy zdemaskowani

na pewno konta maja maciej i iwcia Smile

18.07.2007 20:24:41
terelka
Moderator
*

Status: Online

lukascompl,

Cytat:
na pewno konta maja maciej i iwcia Smile

nie tylko Animatedwink myślę, że wiele osób ma swoje konta na fotce, bo to dość rozpowszechniony serwis Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

18.07.2007 20:25:55
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4

oj a ja nie mam =D i wcale mi tego nie braqje :!: wydaje mi się, że ci co mnie znają wiedzą jakie mam wady i zalety i jakim jestem człowiekiem a to jaki jest mój wygląd hmmm część forumowiczów wie =D heh levi' to poprostu levi'...
...hmmm a może jednak założyć konto :?: skoro tyle osób je ma...heh

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
18.07.2007 20:43:32
Qmar
Moderator
*

ja takze nie mam i nie jest mi to potrzebne Biggrin zwlaszcza teraz Animatedwink ktos chce mnie zobaczyc to mnie pozna na zywca i beje Smile

18.07.2007 21:01:11
Eisenhower

*

Normalnie kurde wypas. Fotka.pl, kolejny pokeserwis. Ale przynajmniej jesli juz jestesmy przy tym serwisie, to obierzcie jakas strategie w celu podwyzszenia srednich. Pozapraszajcie sie do znajomych, pooceniajcie zdjecia itp. A teraz kilka rad dla fotkowiczow:
- dawajcie zdjecia na ktorych macie jak najmniej bielizny na sobie, zaowocuje to w komentarzach i ocenach,
- wystawiajcie pozytywne komentarze ludziom nawet jak sa brzydcy i oblesni, odwdziecza sie,
- zdjecia oceniajcie zawsze maksymalnie, wasze tez takie beda.
Ogolnie rzecz biorac fotka to serwis zrzeszajacy ludzi ktorzy czuja sie pokrzywdzeni przez zycie, uwazajacych za 8 cud swiata oraz osoby uwazajace, ze bez ich zdjecia globalna siec dluzej nie pociagnie. Przewaznie to mlodziez, ktora moze tu budowac spoleczenstwo informacyjne, badz tez zboki, analfabeci (wystarczy spojrzec w niektore komentarze czy opisy), ludzie szukajacy ukojenia w necie - zwykle starsi po rozwodach oraz inne gnoje. Pytanie do fotkowiczow, do ktorej grupy zakwalifikujecie siebie samych? XP
Jesli ktos odczuwa potrzebe ujrzenia mnie na zdjeciu () to nie mam jakis szczegolnych oporow, ale mnie tam konto na fotce niepotrzebne. Nie odczuwam takiej potrzeby, zeby ktos ocenial czy komentowal mi zdjecia.

19.07.2007 00:11:58
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

Eisenhower napisał(a):
Fotka.pl, kolejny pokeserwis

Heh :lol-sweat:

Eisenhower napisał(a):
fotka to serwis zrzeszajacy ludzi ktorzy czuja sie pokrzywdzeni przez zycie, uwazajacych za 8 cud swiata oraz osoby uwazajace, ze bez ich zdjecia globalna siec dluzej nie pociagnie. Przewaznie to mlodziez, ktora moze tu budowac spoleczenstwo informacyjne, badz tez zboki, analfabeci (wystarczy spojrzec w niektore komentarze czy opisy), ludzie szukajacy ukojenia w necie - zwykle starsi po rozwodach oraz inne gnoje.

To jest Twoje subiektywne i dość przyznam krytyczne zdanie na temat tegoż serwisu, mocne słowa muszę przyznać - ja nie mam konta na tym serwisie i uważam to za coś zbytecznego, ALE czemuż Ty zaraz tak mocno sprzeciwiasz sie takiemu sposobowii rozpowszechniania zdjęć? Wolny kraj, można robić co też każdemu z nas sie pododba i nie man oceniać zachowania i posunięcia innych. Przyznam, że bardzo mnie zszokowałeś tym co napiałeś Eisenhower - ale z drugiej strony Ty chyba lubisz być konrtowersyjny i z kazdym się wykłócać - Twa wola XP
Ja wyznaję zasadę podobną do Q - jak chcecie mnie ujrzeć face to face - wiecie jak i gdzie mnie szukać :letssin: :letssin: :letssin:
Peace Smile Smile

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
19.07.2007 12:47:20
Qmar
Moderator
*

ziomalka napisał(a):
Ja wyznaję zasadę podobną do Q - jak chcecie mnie ujrzeć face to face - wiecie jak i gdzie mnie szukać

oł je nigga piss Biggrin

cala ta fotka chyba na poczatku miala poprostu byc czyms w rodzaju albumu gdzie jak ktos chcial szybko pokazac komus swoje zdjecie to wysylal link lecz teraz to ewoluowało Biggrin czy jak sie to pisze i mamy pokemoniarnie Biggrin

19.07.2007 19:20:31
Bake

*

ja nei mam tam profilu Smile

marcelka
hej moze skoczymy razem na piwko ?

hheheh zartuje oczywiscie... widziałem Cie na mieście nie raz Animatedwink tak mi sie wydaje Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.07.2007 20:21:30
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Bake napisał(a):
marcelka hej moze skoczymy razem na piwko ?

Podrywaczu Ty Bake XP XP XP

Qmar napisał(a):
oł je nigga piss Biggrin

polisz jor inglish Q XP

No i właśnie - serwis fotka.pl służy do tego, by obczaić, czy znajomy/znajoma z którą rozmawiamy o tym i owym, niekoniecznie o grzecznych sprawach ... nie jest naszym .... rodzicem :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
19.07.2007 20:46:35
SunShine

*

Nie no, fotka jest od tego, że wysyłasz prosty do spamiętania link komuś komu chcesz pokazać fotke, żeby nie tracić czasu na wyszukiwanie na dysku i wysyałnie na email. Teraz w sumie spodobała mi sie picasaweb, ale linki nadal są nie dospamiętania :/ sytuacja z życia siedze sobie w warszawie gram w mu z moim najwiekszym przyjacielem z gry no i pomysł można by się spotkać i poszaleć na mieście (jest z warszawy), poznał mnie dzięki fotce na serwerze bo przeciez ze zdjęciem na płytce na wakacje nie jeżdze Smile to były najlepsze wakacje w zyciu xD na fotce nikogo nie oceniem i nie kompentuje bo mi się nie chce :sweet: ale miło czasami odezwie się ktoś kto ma podobne zainteresowania i można podyskutować :nerd: wymienić opinie.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
19.07.2007 20:53:07
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Eisenhower

*

I ktos tu usunal zdjecia z fotki, mam nadzieje, ze to nie przez moje wywody

ziomalka, ogolnie fotka to dla mnie zgroza. Juz nie chodzi o samo prezentowanie zdjec, ale wiekszosc ktorzy maja siano zamiast mozgu loguja sie po 15 razy dziennie zobaczyc czy ktos skomentowal im zdjecia, dostaja ekstazy na widok dostania maksymalnej oceny. Co najgorsze osoby te daja sie robic w c**ja przez serwis ktory zeruje na naiwnosci takich typow poprzez wysysk jakim jest wykupywanie statusu gwiazdy czy innego badziewia. To jest zalosne. Dobija mnie tez tam wystepowanie wyjatkowej kumulacji szyfru jakim jest pismo pokemonow. Mnie tez jak chcecie ujrzec to wiecie gdzie szukac. W internecie. No bo w koncu jestem wytworem wirtualnym który w rzeczywistosci nie istnieje

19.07.2007 21:26:01
Bake

*

ja powiem tak - mi ten serwis nie przeszkadza, jeżeli ktoś sie dobrze bawi korzystając z niego to jest ok. Faktycznie nie powinno to być płatne - szczerze nie wiedziałem o tym....

rzucajcie swoje profile Smile
Tongue

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.07.2007 21:46:57
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

sklep wędkarski Perfumy Sklepy gry online prawidłowa waga pozycjonowanie