Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (3): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Zdjęcia forumowiczów w serwisie fotka.pl
Autor Wiadomość
Eisenhower

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 250

Wyzysk :> Takie pierdoły za 36 zeta? :eek: Za ta kase to mozna sobie przykladowo serwer hostingowy przeciez kupic ;b Coz.

Ale niech wiecej osob poda swoje linki do fotki jak posiadacie, to zaloze sobie jakies konto i tak po prostu z dobrego Wam srednie troche zawyze :hihi: Nie ządajac za to zadnych NFM-ow Biggrin

Aaa i ogladalem jeszcze taki filmik nt. fotki, ze admini to kozacy i podwyzszaja sobie wlasne morale blokujac kogos jak wyczaja ze ma wiecej kont niz przewiduje regulamin XP

25.07.2007 00:12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
nfm: 1,319

Eisenhower, u mnie z zawyżaniem średniej nie będzie łatwo Tongue jestem tylko dla zweryfikowanych. A co do kont mam 2 jedno z nickiem jaki mi się podobał a jedno ze zdjęciami i jeszcze nikt mnie nie zablokował :letssin:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
25.07.2007 00:23:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,482

Ja też mam swój profil na fotce Tongue ale traktuje to jako forme rozrywki, zdjęcie mam sprzed paru lat, więc troche nieaktualne... może nawet usunę wkrótce konto.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

25.07.2007 09:23:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *