Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Zdjęcia forumowiczów w serwisie fotka.pl
AutorWiadomość
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

Eisenhower napisał(a):
Mnie tez jak chcecie ujrzec to wiecie gdzie szukac. W internecie. No bo w koncu jestem wytworem wirtualnym który w rzeczywistosci nie istnieje

ja chce zobaczyć tego wirtualnego wytwora Tongue

Eisenhower napisał(a):
Jesli ktos odczuwa potrzebe ujrzenia mnie na zdjeciu () to nie mam jakis szczegolnych oporow, ale mnie tam konto na fotce niepotrzebne.

I co chce Ci się wysłać mi Twoje zdjęcie na e-mail? Biggrin

Bake napisał(a):
rzucajcie swoje profile

ja napewno nie rzuce Tongue bo rzucam jak to jest niezbędne a troche anonimowości na forum jednakowoż by się zdało Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
19.07.2007 23:04:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
marcelka

*

Cytat:
hheheh zartuje oczywiscie... widziałem Cie na mieście nie raz Animatedwink tak mi sie wydaje

Bake, bardzo możliwe Tongue

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

20.07.2007 11:10:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 6

marcelka, to co z tym piwem ? Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
20.07.2007 13:30:14
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
marcelka

*

Bake napisał(a):
marcelka, to co z tym piwem ?

Piwa nie piję Tongue (narazie) ;D ale dzięki za zaproszenie Smile

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

20.07.2007 20:02:45
Eisenhower

*

SunShine napisał(a):
I co chce Ci się wysłać mi Twoje zdjęcie na e-mail? Biggrin

Wiesz, nie zmeczylbym sie przy tym jakos specjalnie. XP Ale jest jeden wieeeeeelgachny problem przez ktory nie moglbym wykonac tej operacji. Nie znam maila. ;] Hoho.

Bake napisał(a):
marcelka, to co z tym piwem ? Animatedwink

Bake, jako generator odpowiedzi na forum wygeneruje uzasadnienie w sprawie tego piwa z marcelka. Otoz po wejsciu w jej profil na fotce uwage przyciaga nie nazwa, nie avatar, nie liczba komentarzy, a cos zupelnie innego. Mianowicie pole urodziny 8 lutego 1990, takze z piwa przynajmniej do 8 lutego nici. XP Mowie to jako duszpasterz trzezwosci. Rotfl

20.07.2007 23:51:45
SunShine

*

No to zamiast piwa może być soczek XP albo bezalkoholowe Animatedwink

Eisenhower, heh no widzisz czyli są trudności Tongue musiałbyś grzebać na dysku szukać, potem zgrywać na jakis serwer i wysłać mi na e-mail który mam podany w profilu ale nie można zalączać załączników Tongue link zapewne byłby trudny i nie zdołałbyś go zapamiętać więc za drugim razem musiałbyś czynność powtarzać Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
22.07.2007 10:15:47
rudzia

*

Reputacja: 5

hmm jak się ośmielili to ja tez dam linka...a popatrzcie sobie na mnie Tongue tylko się nie bać za bardzo Smile to jest niegroźne i nie wyskoczy z komputera Tongue

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.07.2007 13:13:54
Bake

*

Reputacja: 6

Eisenhower, szczerze nie wiedziałem Smile nei mam zwyczaju wchodzić ludziom w profile Tongue heheh Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
22.07.2007 13:45:08
Eisenhower

*

SunShine napisał(a):
Eisenhower, heh no widzisz czyli są trudności Tongue musiałbyś grzebać na dysku szukać, potem zgrywać na jakis serwer i wysłać mi na e-mail który mam podany w profilu ale nie można zalączać załączników Tongue link zapewne byłby trudny i nie zdołałbyś go zapamiętać więc za drugim razem musiałbyś czynność powtarzać Smile

Moje zdjecia sa umieszczone na jednym serwerze, ich adresy sa proste do zapamietania. Ale ten mechanizm dziala w nastepujacy sposob, ze wysyla link dopiero po wczesniejszym otrzymaniu od tej osoby linka ze zdjeciem. Przykladowo z fotka.pl XP Taki barter - towar za towar ^_^

23.07.2007 12:20:54
SunShine

*

Eisenhower, specjalnie dla Ciebie pokemon SunShine: link

Zaznaczam, że oglądasz go na własną odpowiedzialność...
A teraz czekam na Twój towar Tongue Inteligentny mechanizm Twojego serwera powinien teraz odesłać Twój link Biggrin hm... ale jak widać nie jest niezawodny Tongue

23.07.2007 23:37:52
lukaszshaq34

*

Reputacja: 1

24.07.2007 18:04:13
Eisenhower

*

Heh byc kobieta, byc kobieta XP

SunShine napisał(a):
ja napewno nie rzuce Tongue bo rzucam jak to jest niezbędne a troche anonimowości na forum jednakowoż by się zdało Smile

po czym:

SunShine napisał(a):
Eisenhower, specjalnie dla Ciebie pokemon SunShine: link

Moj mechanizm jest niezawodny, tylko dostaje sygnal dopiero po wczesniejszej organoleptycznej badz empirycznej weryfikacji. Ok, zatwierdzone. Teraz ja sie modle za Ciebie zebys przezyla szok ktory znajdziesz na swoim priv. Takze umowe rowniez wypelnilem... Venus ;]

lukashaq34, nie ten temat. Ten jest dla maniakow fotka.pl nie pokemonow ;]

I jeszcze pytanie do fotkowiczow, rodem z komentarzy z serwisu: "kiedy jakies nowe fotki?".
=D

24.07.2007 18:04:22
SunShine

*

Eisenhower, długo trzeba było czekać na weryfikacje no ale jest Animatedwink żyje jeszcze chyba, tylko z krzesła spadłam z wrażenia ale ogólnie nic mi nie jest Tongue miło że wywiązałeś się z umowy Animatedwink

Eisenhower napisał(a):
I jeszcze pytanie do fotkowiczow, rodem z komentarzy z serwisu: "kiedy jakies nowe fotki?".

mankament tego serwisu, mieści się tylko 6 zdjęć, kolejne 4 można dodać chyba po wykupieniu pro, tzw. gwiazdki :sweet: ja i tak wole Picasa Web Album Tongue

24.07.2007 19:21:21
Eisenhower

*

SunShine napisał(a):
żyje jeszcze chyba, tylko z krzesła spadłam z wrażenia ale ogólnie nic mi nie jest Tongue

Ale pamietaj, gdyby przy tym upadku cos Ci sie jednak stalo - co zlego to nie ja.

SunShine napisał(a):
mankament tego serwisu, mieści się tylko 6 zdjęć, kolejne 4 można dodać chyba po wykupieniu pro, tzw. gwiazdki :sweet:

Czemu sie tak slinisz piszac o tej gwiazdce? :> Takie pytania ogolne, co daje ten status gwiazdy i co najwazniejsze, ile za to sie placi? Bo dla mnie glupota jest placenie za korzystanie z fotki.

Wprawdzie ja korzystam z jednego forum gdzie jest to platne - tzn. wykupienie tak zwanego statusu super usera jest platne gdzie kosztuje to 15 zl/pol roku, 25 zl/rok albo 100 zl/na zawsze. Wyplywaja z tego takie korzysci jak przede wszystkim dostep do serwera FTP gdzie znajduja sie mecze, filmy i inne materialy video. Z tego powodu ja to zrobilem. Dobra, ale skoro to temat o fotce to niech mi ktos odpowie ;]

24.07.2007 19:44:13
SunShine

*

Gwiazda daje Ci mozliwość zmiany opisu, formatu tekstu, dodawania oprawy graficznej, daje Ci możliwość wglądu kto wchodził na Twoje konto nawet jeżeli był ukryty, możesz wysyłać SmSy do znajomych z 'reala', możesz dodać więcej zdjęć, możesz tworzyć klany, sprawdzać kto ma Cię w ulubionych i wybierać kolor gwiazdy Smile
Więcej grzechów nie pamiętam Tongue Ale pierwsza gwiazda gdy weryfikujesz konto jest za darmo i trwa tydzień.
Aha nie wiem czy nie masz większego limitu komantarzy Smile

24.07.2007 19:55:55
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Szybki kredyt hipoteczny praca Gliwice filmiki STS