Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'ZAROST' - co na to dziewczyny ?
11.04.2007, 20:37:58

levi, poznaj drugą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zniosę jak facet się spóźni z ogoleniem twarzy, ale wąsów, bród nie cierpię. Zresztą to postarza okropie. A jak sobie o wąsiskach pomyślę, to od razu na myśl mi przychodzi, jak facet ciągnie te wąsy, albo jak ma umoczone je w zupie czy sosie :hihi:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.04.2007, 20:41:25

siss
Cytat:A jak sobie o wąsiskach pomyślę, to od razu na myśl mi przychodzi, jak facet ciągnie te wąsy, albo jak ma umoczone je w zupie czy sosie
wow a czy ja gdzieś napisałem, że wąsiska są fajne :?: :eek: :O
ja tylko stwierdziłem, że taka fajna malusia brudeczka może być fajna xD
heh noooo ale ja aqrat nigdy nie mam bródki :hihi: hihi tak, że...... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
11.04.2007, 20:45:45

ja akurat mam brodę, ale neizbyt wielką i chyba w sumie nikomu nie rpzeszkadza, wiec póki co jeszcze ja nosze moooooooże kiedyś sie jej pozbędę, ale na razie nie zamierzam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.04.2007, 22:42:30

Jakiś tam niewielki zarost może nawet dodać uroku :letssin: ,
ale wąsy zaraz kojarzą mi się z wujkami, a brody z dziadkami :camouflage:
Na pewno nie chciałabym żeby mój ewentualny przyszły mąż był wąsiasty i brodaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
19.04.2007, 09:01:09

Gothka =), Hmmm... nawet na sdtarość? Taki wesoły dziaduszek z długą siwą falowaną brodą? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Szczerze - OK, ale... WĄSY? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
NO CHYBA, żeby mi rosły bardzo szybko, to bym sobie zrobił takie nooo, zakręcone Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:
20.04.2007, 22:22:39

Jak ktoś ma miłą twarz to po co ją zasłaniać bujnym zarostem? Zwłaszcza, że nie ma potrzeby "ogrzewania" twarzy, bo nie mieszkamy na Syberii. Ale parodniowy zarost to co innego :letssin:

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
20.04.2007, 23:14:04

Gothka =), Hihihih Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji RACJA - z tym ogrzewaiem. Doświadcyzłem tego sam na sobie, chociaz Marksowej brody to ejszcze nie mam (nie chce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) ale takie futro jednak grzeje... izoluje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poza tym dorbze wyglada, jak jest juz wielka i jest sie starym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.04.2007, 23:45:53

A ja mam brodatego chłopaka i nie narzekam. Przynajmniej nie drapie. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jest tylko jeden mały minusik - wyglada na 10 lat starszego niż jest. Ale może i dobrze bo mu to "powagi" dodaje.
hehe
21.04.2007, 16:24:01

Hmm a taką konkretną brodę to się czesze? :O Czy tylko sobie rośnie jak chce?

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
21.04.2007, 17:03:29

Gothka =) z tego co się orientuję, to konkretną brodę się nie tylko czesze, a nawet myje szamponem i strzyże u fryzjera Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale co do konkretów, to niech się brodacze wypowiadają Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

brodę u faceta jeszcze przeboleję (byle nie taką a la "człowiek pierwotny", ale w miarę wypielęgnowaną), ale wąsy - zdecydowanie nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.04.2007, 18:59:37

Kiwi napisał(a):A ja mam brodatego chłopaka i nie narzekam. Przynajmniej nie drapie.

Mala brodka jest oki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dodaje meskosci i dojrzalosci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A co do zarostu bywa mily jak jest 1-2 dniowy a potem to tylko maszynka do golenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wasow u mezczyzn niecierpie.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.04.2007, 19:01:42

iwcia,
Cytat:Wasow u mezczyzn niecierpie.

Hehehe ja też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chyba ze u całkiem starszych to ok... ale jednak jakoś nie przepadam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.04.2007, 20:48:48

iwcia napisał(a):Wasow u mezczyzn niecierpie.

Ja też, brrrrrrrr
Niektórym - podkreślam - niektórym, z dwudniowym zarostem jest bardzo do twarzy, ale ogólnie rzecz biorąc brodaczy z prawdziwego zdarzenia - z pokaznym zarostem - unikam :letssin: No chyba, że mowa o Świętym Mikołaju Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.04.2007, 20:57:25

ugh jak juz mowilam nie prezpdama za zarostem ale jezeli facet ma taki cieniutki paseczek wzdłuz boków twarzy i na dole , hihi dala bym sie skusic xD

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
28.04.2007, 09:48:57

jeśli na stopa zatrzyma wam sie niepozorny facet z wąsami, lekko poddenerwowany z potem na czole nie siadajcie to zbok!!! Według badań noszenie wąsów szczególnie upodobały sobie zboczkiPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-04-28, 09:56 ]
CO do długiej brody to jest ona bardzo praktyczna. Można np. schować w niej jakiś banknot lub magazynować pożywienie.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy