Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (16): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Następna > Ostatnia »
'ZAROST' - co na to dziewczyny ?
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Janteek,

Cytat:
Raz na miesiąc wkładasz kabelek do prądu i sprawa załatwiona.
Nie golcie tygodniowego zarostu taką maszynką, można posikać się z bólu hehehehe

Raz na miesiąc?? To JEST dopiero wtedy ZAROST, przynajmniej w moim przypadku, gdy już po trzech dniach kiełki przeradzają się w bujne łany...

Cytat:
To jest duża wygoda nie trzeba używać żadnych żeli do golenia ani nic z tych specyfików.

Owszem, nei trzeba żeli, ale wg mnie... jednak skóra lubi co jakiś czas być przejechana pianką a po goleniu - żelem. To tak tylko higienicznie nawet chyba (sie mi wydaje Tongue ). Bo taki K. Marks to w swej brodzie mógłby pewnie schowac nawet siekierę...

promyczek,

Cytat:
falkhor, widocznie bardzo malo probek wachales jezeli jeszcze dla siebie zapachu nie znalazles

heh, no jednak sporo, tylko że chyba jestem wybredny... Tongue Zapach musi być ładny i męski, ale dyskretny, broń Boże słodki lub owocowy, ale z delikatną korzenną nutą... Rześki, a nie jakiś rozlazły... i jednoczesnie nie kłujący po oczach Tongue itd. itp. Tongue

Cytat:
ale wracajac do zarostu to i bez pociagajacego zapachu, mezczyzna uwiedzie panne, gdy jest w jej guscie - z brodka, czy bez

Czyli mówisz, że w sumie to zarost jest nieistotny Smile Ja się z tym nie zgadzam. Każdy typ faceta można zakwalifikować jako taki, któremu z bródką jest gorzej lub lepiej...

Co sądzicie o WĄSACH? Smile

28.12.2006 07:19:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 1,391

Falkhor napisał(a):
gdy już po trzech dniach kiełki przeradzają się w bujne łany...

chce to zobaczysz Biggrin powialo latem i zniwami Biggrin:D

Falkhor napisał(a):
Każdy typ faceta można zakwalifikować jako taki, któremu z bródką jest gorzej lub lepiej...

hmmm tu duzo zalezy od punktu widzenia i upodoban Smile mi np moze sie ktos podobac zarosniety a komus innemu ta sama osoba - bez zarostu Smile niby a sama mordka, ten sam zarost a inne zdanie Smile

Falkhor napisał(a):
Co sądzicie o WĄSACH?

czasem jak juz brodka to i wąs Biggrin ale nie kazdemu pasuje Tongue

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
28.12.2006 10:13:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
promyczek

*

nfm: 308

Cytat:
Raz na miesiąc wkładasz kabelek do prądu i sprawa załatwiona.
Nie golcie tygodniowego zarostu taką maszynką, można posikać się z bólu hehehehe

Raz na miesiąc?? To JEST dopiero wtedy ZAROST, przynajmniej w moim przypadku, gdy już po trzech dniach kiełki przeradzają się w bujne łany...

tu chyba chodzi o ladowanie baterii w maszynce - wystarczy raz na miesiac ;]

Cytat:
Każdy typ faceta można zakwalifikować jako taki, któremu z bródką jest gorzej lub lepiej...

zgodze sie z tym, ale facet moze myslec, ze mu dobrze bez brody, a jego panna ze z broda. Kwestia gustu.. ;]

a co do probek - no to musiales wachac nie wlasciwe do twego gustu Animatedwink designer - jest ich ponad 1000 rodzaii, i wiele wiele ktore pasuja do tych wymienionych kryterii, jakie uwazasz za 'meskie' Animatedwink

mysle ze dlatego ze sa drogie i lepszej jakosci niz te powszednie i podroby, nie powinnismy ich dyskryminowac :511: wrecz mozna pochwalic za jakosc Smile)

28.12.2006 20:10:39
Falkhor
Administrator
*

promyczek,

Cytat:
tu chyba chodzi o ladowanie baterii w maszynce - wystarczy raz na miesiac ;]

Heh, nooo tego raczej nie domyśliłem się Tongue

Ale co do wąsów - to chodzi mi o same WĄSY - wielkie i zakręcone, małe ale fikusne, gęste, hitlerowskie, albo takie które wyglądają jak zasłonka dla ust... WĄSY, wąsiki i wąsiska? Tongue To też w sumie ZAROST Biggrin

28.12.2006 20:47:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
promyczek

*

nfm: 308

takie zakrecone .... sa eleganckie, ale raczej pasuja do starszych panow... Animatedwink

28.12.2006 20:51:46
Falkhor
Administrator
*

promyczek, Też tak myślę Tongue Smile Jestem facetem, ale obecnie jakoś nie widzę estetyki posiadania wąsów. Całego zarostu tak, ale nie samych wąsów... Wydaje się to trochę staroświeckie, chociaż... pięknie zadbane wąsy powinny swiadczyć o klasie właściciela Tongue

A co sądzicie o FARBOWANYM zaroście? Tongue

28.12.2006 21:14:18
okimaxim

*

Reputacja: 1
nfm: 2,325

hmmm uważam że raczej facetowi do 40-stki nie pasują wąsy :/ chyba że w połączemiu z brodą, ale że wygląda jak... jak... pan Skalski z Niani Frani Smile sexi Biggrin

28.12.2006 21:18:36
Falkhor
Administrator
*

No racja... np. facetowi po 60tce całkiem fajnie jest z brodą... wtedy wydaje się ona symbolem mądrości, itd. Wąsy... też chyba.

Ale co z tymi KOLORYZOWANYMI? Np. włosy czarne, broda... ruda Tongue ?

28.12.2006 21:20:20
okimaxim

*

nfm: 2,325

czasami fanjnie wygląda ale dla mnie wtedy taki pan jest raczej tylko ... do patrzenia - nic więcej. Tak samo jak wygląda bardzo inaczej

28.12.2006 21:36:30
Falkhor
Administrator
*

Hmmm... niektórym natura dała taki kolor włosów, ze jak im go zmienić, tooo... można czasem doznać szoku... Ale niekoniecznie ZŁEGo szoku. Niektórym zmiana koloru włosów służy, ale co z zarostem? pamiętacie może pana Hołdysa? Miał dwa kolory brody Tongue Tongue Dziwnie się czułem patrząc na tego gościa Tongue Tongue Faaarbowanko zatem jak dla mnie to... 'moda' Smile

28.12.2006 22:31:19
Janteek

*

nfm: 99

Cytat:

Dziękuje promyczku za sprostowanie. Chodziło mi o ładowanie baterii bo po miesiącu nie golenia się wyglądałbym jak dziadek mróz i trzeba by użyć do golenia brzytwy albo kosiarki Tongue

28.12.2006 23:22:59
kochaś

*

nfm: 114

zarost spoko sprawa to zależy czy dziewczyna chce Smile a jak chce no to zarost może być potrzebny pieścić ją po szyi np. Biggrin i nie tylko Biggrin Biggrin Biggrin ......Biggrin

11.04.2007 14:53:22
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,344

Janteek,

Cytat:
po miesiącu nie golenia się wyglądałbym jak dziadek mróz i trzeba by użyć do golenia brzytwy albo kosiarki

oj z pewnością =D u mnie podobnie hihi =D
ja nie moge wy3mać z 5 dniowym zarostem, a co dopiero miesięcznym :eek: woow :O
Falkhor,

Cytat:
Jestem facetem, ale obecnie jakoś nie widzę estetyki posiadania wąsów. Całego zarostu tak, ale nie samych wąsów...

też mi się wydaje, że facet z 'samymi' wąsami to kiepska sprawa =D wogóle wąsiska wydają mi się takie...hmmm mało higieniczne, nie mówiąc tu już o jakiejś estetyce :lmao:
owszem jak ktoś ma fajnie zrobione wąski w połączenie z bródką to spoko :lol-sweat: jakoś to wygląda :lmao:
ja np nie widze siebie w zasoście xD nie wiem czemu...co prawda 'czasem' zdarza mi się 5 dniowy zarościk, ale fatalnie się z nim czuję =D

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
11.04.2007 15:08:29
Padlinka

*

nfm: 1,415

brrr zarost blee , nie cierpie w\facetów z zarostem :hihi: [ nie zrazac sie panowie ] ale prawde mowiac nie podobaja mi sie ani nie sa "orzyjemni " faceci z zarostem

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
11.04.2007 19:24:50
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,344

Padlinka,

Cytat:
brrr zarost blee , nie cierpie w\facetów z zarostem

oj to chyba jesteś pierwszą dziewczynką jaką poznałem, która nie lubi męskiego zarostu xD

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
11.04.2007 19:29:57
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *