Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (16):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Następna > Ostatnia »
'ZAROST' - co na to dziewczyny ?
AutorWiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Cytat:
Warto zainwestowac w designer, np. "jean paul gaultier -la male" ; "Georgio Armani - aqua di GIO" ;"la coste - pour homme" .

Hmm nie kazdego stac na takie perfumy, ja osobiscie nie zwracam wiekszej uwagi na marke tylko na zapach. Facet ma pachniec facetem. Meskim i zadbanym.
Jedne kobiety wola facetow zadbanych, ogolonych dajacych na twarz kilo kremow, chodzacych do kosmetyczek itp
Inne wola takich ktorzy co jakis czas ogola sie i "ochlapia" woda.
Facet powienien byc meski, nie golic nog, i nie upodabniac sie do kobiety. Bo facet to facet a nie kobieta Biggrin

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
27.12.2006 16:34:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Ale przyznam, że czarnyuch 50 Cent w zaroście - patrz teledysk "what You Want" wyglada obrzydliwie, przeraźliwie i beznadziejnie .... jak taki czarny mały shit Biggrin Zresztą on dla mnie wogóle jak taki czarny neandertalczyk wygląda .. Biggrin

PS tak, tak, nbie przepadam za nim, wybaczcie OT, ale o zaroście było Tongue

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.12.2006 16:49:19
iwcia
Moderator
*

Portfel: 1,829

Oj tak jak niektorym pasuje stroj sportowy albo wizytowy, tak niekazdemu niestety pasuje zarost. Roznie bywa Smile Facet z wielkim zarostem albo ogromna broda, kojarzy mi sie z menelam a nie meskim facetem.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
27.12.2006 16:52:46
terelka
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 3,494

iwcia napisał(a):
niekazdemu niestety pasuje zarost.

np. Piotrowi z Magdy M. absolutnie nie pasował w ostatnim odcinku. Duzo stracił ze swojego uroku...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

27.12.2006 16:55:06
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 16,128

iwcia, Ja też nie moge powiedziec, żebym płacił na perfumy duże pieniądze... Gilette jest wg mnie specyfikiem dość dobrze wypadajacym jesli chodzi o zapach i cenę. pasuje mi... A korzystając z testerów różnych marek tak na prawdę kapnąłem się, ze 'dobra marka' nie znaczy dobra marka dla mnie...

Cytat:
Jedne kobiety wola facetow zadbanych, ogolonych dajacych na twarz kilo kremow, chodzacych do kosmetyczek itp
Inne wola takich ktorzy co jakis czas ogola sie i "ochlapia" woda.
Facet powienien byc meski, nie golic nog, i nie upodabniac sie do kobiety. Bo facet to facet a nie kobieta

Każda potwora znajdzie swego amatora Biggrin Całe szczęście Tongue Tongue Tongue

27.12.2006 17:01:48
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Każda potwora znajdzie swego amatora Biggrin Całe szczęście Tongue Tongue Tongue

hehehe Biggrin Falkhor ja nie byłabym taka pewna, czy aby kazda znajdzie Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.12.2006 17:04:22
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Ożesz Ty Tongue ja dziś na rowerku byłęm zmęcozny, rozwiany i rozczochrany Tongue Zawsze tak wyglądam, jak się najeżdżę, zwłaszcza w miejskiej dżungli Łańcuta Tongue

A tak na poważnie - tyle ludzi na świecie... musi tak byc, że spośród nich ktoś tam na pewno nadaje się na druga połowę...

27.12.2006 17:21:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

racja, ale mimo wszystko i tak niektórzy umierają sami - bez partnera, chociaż szukali... widocznie nie każdy znajduje

27.12.2006 17:37:45
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
musi tak byc, że spośród nich ktoś tam na pewno nadaje się na druga połowę...

Tylko nie zawsze tak jest Ziomie Biggrin nie zawsze Animatedwink bo i od tej reguły są wyjątki Tongue

PS nie miałam Ciebie na myśli, ale skoro się tak tłumaczysz, niech bedzie Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.12.2006 17:44:40
Falkhor
Administrator
*

Dobra, dobra... gadamy o zaroście Tongue Tongue Tongue

Ciekawe, ilu panów na Forum posiada maszynkę do goelnia, taką elektryczną Tongue W sensie nie z zyletkami do totalnej wycinki zarostu, ale do przystrzyżenia jej ładnie Tongue Dośc droga to impreza...

I spytam także, czy jacys panowie... używają maszynek jednorazowych więcej niż... raz? Tongue

27.12.2006 17:46:24
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

mój tata (odp do jednego i drugiego pytania Falkhora Tongue ) ale on nie jest użytkowinikiem forum Animatedwink. Swoją drogą obie maszynki kosztują go owiele więcej niż wszystkie moje kosmetyki :| a tak narzeka :|

27.12.2006 18:05:53
grzenio

*

Portfel: 1,393

Falkhor napisał(a):
Ciekawe, ilu panów na Forum posiada maszynkę do goelnia, taką elektryczną Tongue W sensie nie z zyletkami do totalnej wycinki zarostu, ale do przystrzyżenia jej ładnie Tongue

Ja takową posiadam, niestety zazwyczaj golenie odbywa sie w godzinach rannych i nie ma czasu na jakieś specjalne "operacje" a i człowiek nieco zaspany to efekty mogą być nieoczekiwane, dlatego wolę nie ryzykować Tongue

27.12.2006 20:34:40
Falkhor
Administrator
*

grzenio, Hehehe Tongue Zaspany, z neiwyrażnym wzrokiem... zaczął machać tradycyjną maszynką po swojej facjacie... w pracy koleżanka zadzwoniła po karetkę, a koledzy z biura próbowali zatrzymać krwotok papierem z kopiarki Tongue Tongue Tongue Hehe Smile

Też sobie o takiej myślałem... sprawa wydaje się być drogą inwestycją, ale jednak pozwala zaoszczędzić sporo czasu. Nooo i jest dość szybka i jednocześnie bezpieczna. Tylko dobry sprzęt tego typu to jednak parę stówek Tongue nooo... 300zł? Tongue

27.12.2006 22:58:04
Janteek

*

Portfel: 103

Taka maszynka to naprawdę spoko sprawa. Miałem nie wątpliwą przyjemność otrzymać takie urządzenie od swojej dziewczyny w prezencie za co jej bardzo dziękuje. To jest duża wygoda nie trzeba używać żadnych żeli do golenia ani nic z tych specyfików. Raz na miesiąc wkładasz kabelek do prądu i sprawa załatwiona.

:!!!!!! Nie golcie tygodniowego zarostu taką maszynką, można posikać się z bólu hehehehe :!!!!!!

28.12.2006 02:03:21
promyczek

*

Portfel: 324

iwcia napisał(a):
ja osobiscie nie zwracam wiekszej uwagi na marke tylko na zapach. Facet ma pachniec facetem. Meskim i zadbanym.

tylko ze tanie perfumy szybko wietrzeja, i ich zapach jest naprawde duzo mniej efektowny.

kupisz za 200 zl perfume - 2 razy psykniesz na siebie i caly wieczor czuc - a podroba - psyksz 5 razy, i co z tego - jak za 20 minut nic juz nie czuc, a jak czuc to wode... kiepska. kazdy wedlug swojej kieszeni

jest np espirit chyba 29 zl, moze 20 - i tez jest prawie tak efektowna jak designer.

i falkhor, widocznie bardzo malo probek wachales jezeli jeszcze dla siebie zapachu nie znalazles Animatedwink

ale wracajac do zarostu to i bez pociagajacego zapachu, mezczyzna uwiedzie panne, gdy jest w jej guscie - z brodka, czy bez Smile

28.12.2006 05:03:59
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: