Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (16):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 5 6 7 Następna > Ostatnia »
'ZAROST' - co na to dziewczyny ?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

No nic nie widze... Tło ejst niewyraźne a na dodatek on jeszcze ma grzywkę i ja za czorta nie skapcze się, jak Wy dziewczyny widziecie tam jakies oczy. no chyba, że patrzycie na nos, ale to jest nos, a nie oczy Tongue A róża... szata człowiekiem nie czyni Tongue

26.12.2006 23:26:33
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 2,337

grzyweczka jest rozkoszna Biggrin

26.12.2006 23:28:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

haha, czyli jednak nie widac oczków Tongue Wydało się Tongue Dziewczyny patrzą na zarost, kwiaty oraz TŁO Tongue NOooo i ogólny zarys sylwtki, reszta jest mało istotna. Czy to na prawdę wygląda z Waszej strony aż tak barbarzyńsko? Tongue Zero psychoanalizy, zero docenienia osobowości. Czy tylko 'buhaj to buhaj'? Tongue Tongue

26.12.2006 23:30:07
okimaxim

*

haha ale wiesz... w tym momencie mówimy o byku a nie o człowieku Tongue a bynio to bynio - zawaliście tak wygląda Biggrin dam go sobie na tapete ;d

26.12.2006 23:32:05
grzenio

*

Reputacja: 0
Portfel: 1,393

okimaxim napisał(a):
ale Ty jesteś nieczuły... nie widzisz jego osobowości i romantyzmu płynącego z tego widoku... Tongue

A jednak kobiety lubią brutali. Potem są narzekania na mężczyzn, że są źli, ale kto ich takich wcześniej wybrał :?:

26.12.2006 23:35:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

grzenio, Hehe. A potem Bo zupa była za słona, bo sąsiadka ma nowe futro, bo zawracałem d... Adminowi... i to niby facet tworzy agresję, heh... Lubia twardzieli, a twardzieli nie sieją, tylko biorą edukację w Uniwersytetach Osiedlowych, na Wydziale Trzepakowym Tongue Tongue Ech Smile Smile Smile

26.12.2006 23:36:59
okimaxim

*

wiesz... stanowczość jest ceniona i pewna ilość może nie brutalności ale... hmm... pokazania że jednak facet jest tym silnym Tongue i że czasami uda mu sie dominować... Animatedwink a nie że brutlny...

26.12.2006 23:37:34
Falkhor
Administrator
*

okimaxim, Hehe Smile no ja się tak smieję, ale w sumie o tym jest napis na fotce - napalony, ale delikatny... Taki w sumie powinien być facet. Wulkan z kipiącą energią, ale taki jakiś obłaskawiony, hehe Tongue Cukierek miętowy, ale jakby czekoladowy Tongue

26.12.2006 23:42:11
okimaxim

*

ooooooo właśnie Biggrin

ale troche odbiegliśmy od tematu Smile bynio może nie ma zarostu jako takiego ale fryz git Smile

26.12.2006 23:44:22
promyczek

*

Portfel: 324

Ja lubie mezczyzne ktory ewidentnie dba o swoja higiene. Zabardzo pachnacy i gladki tez nie moze byc, bo wtedy wydaje mi sie ze jest niemowlaczkiem, i traci meskosc ktora mnie pociaga.

Dla mnie wazne sa za to perfumy z ktorych kozysta. Nie cierpie podrob, ktore odrazu rozpoznam, gdyz pachna tania woda.. sa nie atrakcyjne. Warto zainwestowac w designer, np. "jean paul gaultier -la male" ; "Georgio Armani - aqua di GIO" ;"la coste - pour homme" . i oto moje ulubione, pociagajace... jeszcze elegancka bluza, roza do reki i wabiacy wieczor...

powodzenia chlopaki! Smile

[ Dodano: 2006-12-27, 05:14 ]
a zarost lubie... Smile jak juz nie kluje!

27.12.2006 06:11:59
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

promyczek napisał(a):
abardzo pachnacy i gladki tez nie moze byc, bo wtedy wydaje mi sie ze jest niemowlaczkiem,

A ja takiego faceta posądzam o skłonności homosexualne .... taka prawda, a dodać do tego jeszcze obcisłe spodnie no i obcisłą bluzkę / sweterek, to już jestem niemalże pewna jego orientacji ...
Przepraszam za OT, ale musiałam to stwierdzić, a zarost ..... mmmmm Biggrin już sie wypowiadałąm, dodam tylko, że George Clooney fantastycznie wygląda z kilkudniowym zarostem Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.12.2006 09:20:20
Falkhor
Administrator
*

[code:1]Kluuuuuuuuuuuunej? Bzyyyyyyyyyyyydal[/code:1] Tongue Tongue

Smile Czasem, spacerując po hieprmarketach i szukając najtańszej płyty CD Tongue widzę panów, którzy hmmm... są zywą konkurencja Davida Beckhama... Na basenie, co prawda jakiś czas temu, zoabczyłem trzech gości, najwyraźniej kumpli. Nie mieli na sobie grama owłosienia. TZN mieli włosy na głowie i brwi... ale... ech. Facet ma być zadbany, ale nie cukierkowy, dosłownie... tylko słowo KEN przychodzi mi do głowy.

Facet z klasą... nawet facet może powiedzieć tak o drugim facecie. Co prawda pewnie zwraca uwage na inne cechy, niż kobieta, ale jednak zwraca. zarost równiez - są twarze, które dobrze z nim wyglądają. Innym panom lepiej po rpostu BEZ. Do tego jeszcze... baczki Tongue Różnej długości... Bo i samą brodę mozna przecież przycinać i wycinac na tysiące sposobów Smile

27.12.2006 09:50:20
promyczek

*

ale i KEN znajdzie swoja BARBIE!

kwestia gustu Animatedwink)

27.12.2006 11:18:43
Falkhor
Administrator
*

promyczek, No dobra. Kwestia gustu... ale tak sobie ysląc, to jaki gust ma barbie i ken? Tylko taki, jaki wskaże im ich producent. Puste lalki w trybach systemu... Robią tylko to, co sprężyna, równie ślepa jak one... A popeirając to cytatem... Smile

Cytat:
Marionetki!... Wszystko marionetki!... Zdaje im się, że robią, co chcą, a robią tylko, co im każe sprężyna, taka ślepa jak one...

27.12.2006 11:31:08
promyczek

*

a nie widziales zywej Barbie Biggrin ?

(no.. z pewnoscia nie byla tak idelna jak plastikowa barbie, gdyz zbadano, ze jej proporcje sa nie mozliwe. kobieta, gdyby miala takie proporcje jak barbie, nie umialaby chodzic ).

ale chodza "Barbie wannabe" po naszej ziemi Biggrin

27.12.2006 11:37:00
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: