Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'ZAROST' - co na to dziewczyny ?
10.08.2007, 19:04:38

King Kong hehe z całą pewnością nie wyglądasz jak najbardziej owłosiony człowiek świata, a takowy istnieje!
Sami zobaczcie

Cytat:Yu Zhenhuan - najbardziej owłosiony człowiek świata, chińska gwiazda rocka. Sam siebie nazywa King-Kongiem.
LINK do galerii

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
10.08.2007, 20:39:53

Ładny fotomontarz ;D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.08.2007, 20:54:56

rudzia, Zaraz fotomontaż! :lol-above:
Przecież pisze jak się nazywa,
pojedź i sama sprawdź, że istnieje taki zarośnięty człowiek. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Teraz mam taką małą prośbę do mężczyzn - nie bierzcie z Yu Zhenhuan'a przykładu :lol-above:

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
10.08.2007, 20:57:37

Mnie to wygląda na fotomontaż Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ;D ^^"

Acha i dołaczam się do proś by Gothki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jak będziecie tak wyglądac to zadna dziewczyna was nie zechce nawet taka, która lubi extra owłosnienie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.08.2007, 21:46:10

eheh na 100% fotomontaż!!!!

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
11.08.2007, 17:16:13

Zarost jest very sexyyyy, ale bez przesady :O Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.08.2007, 15:32:15

Ja się nie goliłem już 3 dni i wyglądam jak rudy borsuk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak wyjdę z domu to ludzie sie przestraszą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
16.08.2007, 17:08:21

profesoq napisał(a):Ja się nie goliłem już 3 dni i wyglądam jak rudy borsuk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kurcze masz coś do rudego??!! Ty Ty Ty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
weź się ogól Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a nie bedziesz tutaj rudo kolor obrażał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
16.08.2007, 23:59:12

Do Rudego nic nie mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam kumpla rudego w porządku koleś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji heh

17.08.2007, 00:56:59

profesoq napisał(a):Ja się nie goliłem już 3 dni i wyglądam jak rudy borsuk
dokladnie tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.08.2007, 10:47:56

O, Ci Panowie to mają większy zarost niz KingKong
Najbardziej owłosiona rodzina świata

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
17.08.2007, 12:17:36

SunShine, no nie ma się co dziwić - syndrom wilkołaka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale ogolić by się mogła chociaż żeńska część rodziny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
17.08.2007, 23:04:49

Faceci z dwudniowym zarostem mnie rozbrajają ... są boscy - oczywiście ci, którym ten zarost pasuje - powtarzam do znudzenia, ale tak jest :sweet:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
17.08.2007, 23:10:03

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja już jestem ogolony i pachnący Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hahaha a jednak dalej boski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.08.2007, 23:11:09

profesoq napisał(a):Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja już jestem ogolony i pachnący Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hahaha a jednak dalej boski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja nie wątpie :sweet: Ty i z zarostem i bez boski jesteś Bejbe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
:letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz