Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'ZAROST' - co na to dziewczyny ?
14.06.2007, 21:41:44

levi napisał(a):heh to cię zaskocze mam takie jak Qmarek...jak Qmar teraz hje hje
nie no ja myśle raczej o fryzie coś w stylu Billie z Green Day...
...albo Alex Band z The Calling heh ambitny plan - ale ja tekie lubie
tez chcialem podobne ale krotko mnie scieli ^^

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.06.2007, 21:46:37

Qmar,
Cytat:tez chcialem podobne ale krotko mnie scieli ^^
nooo to zaczynamy teraz z podobnego pułapu tj mamy podobną długość włoska XP heh

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
14.06.2007, 21:51:25

no, to panowie, kto pierwszy ten lepszy ^^

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
14.06.2007, 21:53:36

OKM,
Cytat:no, to panowie, kto pierwszy ten lepszy ^^
tylko proszę nie popędzać, bo zostanie trwała rysa na psychice :O :hihi:

14.06.2007, 22:00:03

Haha ja juz mam wprawe Levi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A jak zaczniesz mnie wyprzedasz to Cie zetne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.06.2007, 22:02:20

Qmar,
Cytat:A jak zaczniesz mnie wyprzedasz to Cie zetne
nooo tego to się po tobie nie spodziewałem <foch> :hihi:
Q ja sam nie wiem czy wy3mam...teraz mam włosiska z 7 cm i już mam tego dość - ale może się jakoś przyzwyczaje :?: :!: :lmao:

14.06.2007, 22:36:48

levi napisał(a):7 cm
:eek: :eek: :eek: to ja mam okolo 2.5-3 cm :O Levi to masz duzo dluzsze albo nigdy nie widziales wlosow na 7 cm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a tak apropo dzis sie golilem i sie zaciolem ;/ pod uchem ale coz najlepszym sie zdarza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

15.06.2007, 10:27:11

Qmar napisał(a):dzis sie golilem i sie zaciolem ;/ pod uchem ale coz najlepszym sie zdarza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A Qmarom się zdarza o wiele częściej niż zwykłym śmiertelnikom XP
Facet z blizną jest bardziej pociągający, szczególnie po znamieniu o mianie skutka ubocznego golenia się :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
15.06.2007, 11:38:43

ziomalka napisał(a):A Qmarom się zdarza o wiele częściej niż zwykłym śmiertelnikom
Facet z blizną jest bardziej pociągający, szczególnie po znamieniu o mianie skutka ubocznego golenia się
dobrze ze ta blizna zniknie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

15.06.2007, 14:30:14

Qmar napisał(a):dobrze ze ta blizna zniknie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja bym mogła się postarać, żeby jednak nie zniknęła :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
15.06.2007, 17:19:59

ziomalka napisał(a):Ja bym mogła się postarać, żeby jednak nie zniknęła
narazie jestes w krakowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiec nie mozesz sie postarac ^^"

15.06.2007, 18:07:34

Qmar nie bądź tego taki pewnyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jeszcze nie wiesz, że jak kobieta chce to potrafi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji =D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
15.06.2007, 19:59:15

Zioma chce a nie moze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji taka jest roznica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

15.06.2007, 23:21:15

Qmar napisał(a):Zioma chce a nie moze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji taka jest roznica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jeszcze 2 tygodnie drogi Qmarku :kiss: :kiss: :kiss: :letssin:

[ Dodano: 2007-06-19, 02:18 ]
Facet z zarostem do facet przed DUUUZE F, co nie znaczy, że zawsze się to sprawdza, bo męskość - jak wiadomo, udowania się przez to, jak się w codziennych sytuacjach zachowuje. Ale nie śmiem przeczyć - bródka jest naprawdę w porządku, pod warunkiem, że pasuje do jej posiadacza, jego stylu, osobowości i ... kształtu facjaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
18.07.2007, 08:15:22

ziomalka napisał(a):Ale nie śmiem przeczyć - bródka jest naprawdę w porządku, pod warunkiem, że pasuje do jej posiadacza, jego stylu, osobowości i ... kształtu facjaty

heheh to z tym to może byc ciezko bo czasem widuje panów którzy mają bródke ale jakoś nie za bardzo im z tym do twarzy :/ chyba się w lusterku nei widzieli alebo mama ich nie kochała...a tak po za tym panowie NIEKTÓRZY mają kiepskie wyczucie stylu i smaku ale od czego jestesmy my kobiety ;D ... ogólnie bródkom mówie nie no chyba ze dwudniowym zarostowm a to jeszcze bródka nie jest ;D ;D Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Do you understand me ??

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy