Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zarost, bródka, golenie
07.04.2007, 12:02:19
zarost, bródka, golenie
zauważyłem, że na forum nie ma takiego tematu, a to przecież rzecz, która nam na codzień towarzyszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
co myślicie o zaroście :?:
czy lubicie się golić :?:
czy potraficie u3mać ładny zarost :?:
i wreszcie czy wolicie siebie z zarostem czy z gładką jak pupcia niemowlęcia twarzyczką :?: :ermm:

Dodany: Dzisiaj 12:05
heh co prawda ten temat miał dotyczyć WYŁĄCZNIE męskich twarzyczek :lmao:
nom bo chyba "nasze" tj facetów i kobitek, golenie nieco się różni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

edit: maciej
posty scalone

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
07.04.2007, 12:34:39

zdecydowanie wolę dwu,trzy dniowy zarost
czy lubie się golić? nie mam wyboru hehe
07.04.2007, 12:51:51

dokladnie Dubi, nie ma wyboru dzis mailem sie ogolic ale mi sie neichcialo zrobie to pozniej albo wieczorem ^^

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.04.2007, 13:48:41

Golić się - zło konieczne. Osobiście nie lubię, bo szkoda na to czasu.
2-3 dniowy zarost obleci... większy zarost powoduje taki dyskomfort :/

A broda ... fuj... w wiekszości przypadków to tylko siedlisko bakterii... :nerd:

Liberate tute me ex inferis
07.04.2007, 14:13:13

Strata czasu jak strata czasu - mi to schodzi dosłownei kilka minut. chlast chlast i jest jako tako Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Potem tylko odkażenie woda brzozową i jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a jakich maszynek używacie?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.04.2007, 17:43:01

Mach 3 (tylko i wyłącznie)...
a golicie z włosem czy pod włos ? Ja tylko pod włos...

Liberate tute me ex inferis
07.04.2007, 17:48:36

jednorazowki starczaja na dlugo ^^ a gole tak i tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.04.2007, 19:15:57

Ja mam w sumie taką technikę, że łącze różne style. W niektórych meijscach z włosem, w niektórych pod włos. najcześciej chyba jednak tak, że jak mam dłuższe futro, to najpierw trochę z włosem, a potem pod włos Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja używam jednorazówek, ale często nawet po kilka razy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.04.2007, 06:25:24

Ja nie trawie golenia, no ale czasami czas sam zmusza... zreszta to i tak chyba lepsze niż golenie nóg ;d
09.04.2007, 07:21:57

zegfryd, No w takim porówaniu golenie facjaty jest miłą przyjemnością a czasem i koniecznością, ale jakbym miał sobie NOGI golić......... :eek: :eek: :eek:
09.04.2007, 09:58:49

Panowie nogi to chyba jeszcze pół biedy pomyslcie o goleniu sie pod pachami <lol2> lub w innym miejscu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

09.04.2007, 20:29:23

Qmar, Nie chce o tym myśłec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Od razu mnie boli a poza tym - na twarzy to ejszcze oki. Ale wszędzie indziej - futro to męska rzecz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.04.2007, 20:54:05

Falkhor napisał(a):futro to męska rzecz
zagdzam sie to jest to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji brode mozna golic ale gdzie indziej ? - na klacie albo rece ?

10.04.2007, 21:08:58

nom fakt :eek: ja nie wiem jak można się np na klacie golić...jak niektórzy to robią :eek:
ja bródki nie znosze golić a co dopiero nogi :eek: bleeee =D

ahhh ja teraz tylko czekam na wakacje = okres kiedy nie muszę się tak często golić :lol-sweat: wtedy to dopiero jak 'dziad' wyglądam xD

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
11.04.2007, 23:48:32

golenie to straszna rzecz... ja staram sie golić codziennie choć moja skóra mi na to nie pozwala bo jest b.wrazliwa ... używam Mach3 i zelu do golenia,ale i tak nie mogę się golić codziennie bo mam b.wrazliwą skóre i twardy zarost a używam wszelakich balsamów po goleniu.
Słyszałem gdzieś że nie powinno się golić pod włos... ja się gole najpierw z włosem pózniej pod włos aby było dokładniej... ale i tak co 2 dzień muszę się golić jeśli nigdzie nie wychodze... Ogólnie nie lubie zarostru na buzce.

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy