Odpowiedz  Napisz temat 
zakupy damskie
Autor Wiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
nfm: 2,833
zakupy damskie

Kupowanie damskich klamotów (podpaski, figi itp.) dla swoich kobiet... ( ewentulanie obcych Tongue )
Zdarzyło się wam kiedyś być w takiej sytuacji ??
Hehe jak się wtedy czuliście i czy były z takim zakupem kiedyś jakieś problemy, a może ciekawe historie Smile

Pozdrawiam Maciej
28.09.2006 23:56:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,867

'Klamoty'... ale określenie Smile Raczej materiał pierwszej potrzeby, jesli mówisz o podpaskach. To tak, jak dla faceta mydło Smile Biggrin

Hmmm... może nie jest to codziennośc, ale i nie rzadkość, że kupuje owe 'kalmoty'. W końcu mam w domu siostrę i mamę, a że to akurat ja najcześciej jestem na chodzie z rowerkiem, to różne rzeczy trafiają na listę zakupów. I nie jest to dla mnie krępujące.

A jeśli chodzi o zakupy bielizny..... no cóż. To jest już troszkę krępujące Biggrin Zwłąszcza, jeśli za ladą jest jakaś stara baba z wąsem... To puszcza różne uwagi. Ale obecnie w części sklepów, zwłaszcza w Rzeszowie - jest ok.

29.09.2006 07:46:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 7
nfm: 2,886

Mi nigdy i protestuje gdy coś takiego mam kupić... chociaż bieliznę już mi się zdarzyło dla mojej Pani kupować Biggrin

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
27.07.2007 08:22:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *