Odpowiedz  Napisz temat 
Zakopane - terelka - przeniesione z poprzedniej galerii
Autor Wiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
nfm: 2,829
Zakopane - terelka - przeniesione z poprzedniej galerii

Zdjecia z Zakopanego - terelki

Pozdrawiam Maciej
12.08.2006 00:32:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
maciej
Administrator
*

Reputacja: 5
nfm: 2,829

Czekamy na relacje z pobytu w kilku zdaniach Biggrin ładne zdjatka

Pozdrawiam Maciej
12.08.2006 01:17:22
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4
nfm: 15,851

Nio nio nio... Morskie Oko... Jeju, jak ja tam dawno nie byłem... jako mały berbeć oblazłem je dookoła z rodzinką. I wiecie co ? Biggrin Jak byłem taki mlutki Tongue to myśalłem, że góry są zrobione z asfaltu i przypominają piramidy Biggrin

pozdro.

12.08.2006 07:08:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
nfm: 3,475

No to ja w tym roku byłam pare dni w Zakopanym Smile I doszłam do wniosku, że góry są super Animatedwink chociaż nie mam zbyt dobrej kondycji :/ to dla chcącego nic trudnego...

Dzień 1 - Gubałówka - wyjazd i zjazd gondolami... na początku troche się bałam ale potem przyzwyczaiłam sie do wysokosci... wieczorem Krupówki Smile
Dzień 2 - padający deszcz uniemożliwił nam wejście na Giewont... :/ wiec pozostał wyjazd kolejka na Kasprowy... Świetnie tam jest! Góry, kamienie, szlaki turystyczne, mozna tam byc i być. Byłam na Świnicy, ale zaczął padać znowu deszcz i trzeba było zejśc do schroniska. Jak juz sie wypogodziło zdecydowalismy się zejsc z Kasprowego na nogach... na początku było troche stromo, po kamieniach ale nie niebezpiecznie, potem już była normalna kamienista droga... 2 h w doł.
Na następny dzień (3) pomimo tego, że mnie nogi bolały Tongue wybralismy sie na Morskie Oko! Nie wrzuciłam pieniążka do stawu ( oznacza, że jeszcze tam wrócisz), bo jak byłam tam 2 lata temu to obiecałam sobie że nigdy więcej tam nie pojde Drwi a poszlam wiec to dziala Animatedwink
chwila odpoczynku nad "okiem" i wyruszamy na doline 5 stawów... a mysle co to 2 h, szybko dojdziemy, no ale okazolo sie, że idzie sie tam 2 h cały czas pod górke po kamieniach, raz nawet trzeba było przejśc obok przepaści :/ troche się bałam ale jak zobaczyłam , że 8 letnie dziecko idzie, to pomyslalam, że skoro ono się nie boi to tym bardziej ja sie nie bede bac Tongue Ogólnie cięzka trasa ale mozna ją pokonać Smile
Droga powrotna była już innym szlakiem, troche trudnieszym :/ bo szlismy po sliskich po deszczu kamieniach w doł, raz nawet się poslizngęłam, ale naszczescie nic sobie nie zrobilam.
Dzień 4 - Krupówki Smile

Ogólnie troche się nachodzilam tam, potem przez pare dni cięzko mi było chodzic Tongue Ale przezyłam i na drugi rok poprawie kondycje i zdobęde jakieś inne górskie szczyty Smile

pozdr

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

12.08.2006 10:12:59
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *