Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zagadka...
22.06.2007, 00:14:26

okimaxim, jeszcze nie sprzedałam to poszukam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
27.06.2007, 02:02:27

a miało być o zagadce... nie znam rozwiązania bo nie czytałem od początku ale polecam grę w tej atmosferze... http://amanita-design.net/samorost-2/

[ Dodano: 2007-06-27, 02:03 ]
niestety nie mogłem dac w URL.. nie wiem czemu ???? :/

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
27.06.2007, 09:20:32

grałam w tą gre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w samorosta 1 również, uwielbiam gry w tym stylu jak ktoś ma więcej proszę na PW Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-06-27, 09:21 ]
mam na kompie nawet full wersje 2jki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.06.2007, 11:21:31

SunShine napisał(a):mam na kompie nawet full wersje 2jki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a "pożyczyłabyś" ??
też uwielbiam gry w tym stylu, są uspokajającePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale Samorost1,2 bije wszystkie jest super! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

27.06.2007, 12:45:46

spakowane waży 18 mega
http://rapidshare.com/files/39617679/Samorost2.rar
nie mam już instalki spakowałam to co miałam już zainstalowane i chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

11.07.2007, 01:46:18

SunShine, bardzo bardzo dziękuje uszczęśliwiłaś nie tylko mnie... gierka hula jak talala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss: :kiss: :kiss:

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy