Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaczynają się owocki :)
02.06.2007, 23:00:11
Zaczynają się owocki :)
W Albigowej w sadach nie długo rozpocznie się sezon zbierania owoców. Tak jak w tamtym roku startujemy od truskawek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie jest to jakaś fenomenalna praca ale zawsze za to jakieś pieniążki są i co najwazniejsze można się opalic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to jest propozycja dla tych którzy mieli by ochote iśc do pracy a nie mogą jej znaleźc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

poostaje mi tylko zaprosic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.06.2007, 08:08:15

Dla ludzi z NFM truskawka gratis? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04.06.2007, 18:01:08

jak chcesz możesz jeśc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jak przejesz wszytsko to kaski miał nie będziesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a to chyba o to chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: ale tam jest tyle truskawek że jak troche ubędzie to sie nie zorientują Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.06.2007, 09:04:39

A tak coś więcej o tej "pracy"? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przydałoby się kieszonkowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
05.06.2007, 09:36:05

hmm...coś wiecej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mankamet to jest to że trzba tam byc koło 7 rano ale w sumie siedzisz jak długo chcesz...najpózniej z pola schodzi się koło 15...nie wiem jaka bedzie cena od koszyczka ale w sumie jak by nie było sie opłaca bo zawsze jakiś grosz wpadnie do kieszeni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . W tamtym roku było 1,30 może teraz będzie więcej bo chyba jest mniej owoców. A po za tym można spotkac i poznac nawet całkiem fajnych ludzi...w tamtym roku poznałam dwie Natalie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to już jest nas trzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.06.2007, 10:05:03

A ile można zarobić tak za jeden cały dzień mniej więcej? Ja już wole w owocki iść niż na sprzedawce, kelnerke, barmanke czy kasjerke :/ Mniej więcej takie oferty są na rynku dla kobiet... A mi się marzy pakowanie leków w polfie eeh...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.06.2007, 10:14:57

hmm jak bedziesz pracowac tak jak ja w zeszłym roku to dnówika Cie wyniesie ok 30 zł...ale bierz pod uwage, że ja co chwile przerwy miałam...tak przynjamniej raz na połtorej godziny...jak będziesz więcej pracowac to będziesz miałą więcej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to już zalezy od silnej woli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jak by nie było zapraszam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
06.06.2007, 16:06:53

ja byłbym chętny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chciałbym sie dowiedzieć od kiedy można tam przyjeżdzac , i gdzie jest to dokładnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moze ktoś z forum byłby zainteresowany to bysmy sie razem załapali byłoby raźniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji prosze o dokładne info Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.06.2007, 23:27:48

hmmm jutro jadę sie dowiedziec czegos konkretnego na ten teemat i obiecuje że jak się czegos dowiem to napisze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji narazie to co mogłam to powiedziałam a wiecej dostaniecie na dniach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-06-08, 10:40 ]
tak więc byłam i sprawdziałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zbiory zaczynają się od jutra ale w sumie mozna przyjezdzac codziennie i chodzic kiedy się chce ale bez przesady Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale mimo wszytsko zapraszam ja sie jutro wybieram jak ktos jest chęty to pisac a ja powiem wszystko co i jak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
09.06.2007, 04:05:31

o to ja też pójde kurcze musze ise szybko wyspać

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 11:01:48

A co po truskawkach? Bo te chyba długo nie będą. Jakie następne owocki? I gdzie to jest w Albigowej?
09.06.2007, 11:33:54

właśnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja jeszcze mam szkołe ale jak sie zaczną wakacje to bym chętnie tam poszedł zeby zarobic troche grosza , Rudzia jakbyś mogła na PW napisac wszystko dokładnie co i jak i gdzie to byłbym wdzieczny , a no i jak ktoś z forum sie wybiera i nie chce isc sam to ja chetnie sie dołącze , bo sam to pewnie nie trafie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 19:10:53

PEPEr, dlaczego na PW, niech napisze tu, każdy chce wiedzieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

09.06.2007, 21:33:24

dobra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to to jest tak...truskawki zaczeły się dzsiaj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc nie ma się co łamac...na pole wychodzimy o 7 rano więc jakos wczesniej by pasowały byc ale jak ktos chce do może deczke pozniej wystarczy napisac a ja się zjawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PEPEr chciałes wiedziec jak na sady...jedziesz prosto z Łancuta jak na Albigowa koło cmentarza....jak zobaczysz znam BASK STADNINA KONI to po prstu skrecisz a ta droge a reszte podpowie Ci inuticja bo napewno ktos bedzie jeszcze szedł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja sie wybieram w poniedziałek...jak by był tos chetny to pisac bo mnie sie samej nie chce a w kupie zawsze raźniej....to gdzies jest moje gg to jak by cos to pisac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

siss po truskawkach są wisnie a poźniej jabłka...jak by nie było praca jest tylko chęci nie zxawsze są Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.06.2007, 10:23:18

no niestety ja jeszcze mam 2 tyg szkoły :/ wiec narazie odpada , ale dzieki za informacje mam nadzieje ze jeszcze jakas praca sie dla mnie znajdzie pozniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy