Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaczynają się owocki :)
28.07.2007, 11:23:18

Bake, no tak mogłabym stać mam nawet książeczkę sanepidowską Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tyle że mam 30 km do Rzeszowa gdzie ewentualnie mogłabym stać na promocji, a potem jakiś kołem pod hipermarkety, albo pruć na nogach, ale na same autobusy wyjdzie mi za dużo :/

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28.07.2007, 12:04:13

a auchan? ile tam jest ofert pracy....na szybach sklepów są powywieszane nawet ...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
29.07.2007, 11:47:01

No auchan, a pracownicy jeźdżą ich autobusem za darmo? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Do Łańcuta w jedną strone autobus to juz 2 PLN lub 3,5 PKSem. I ja troche niemrawa jestem na promocje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chyba że zmobilizuje paru znajomych i będą przychodzić i wyjadać :letssin:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
29.07.2007, 13:55:40

al są oferty na sprzedawców itp ...

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
01.08.2007, 01:16:27

i po owockach- ale, ale są jeszcze w Albigowej krzewy aronii do oberwania, a potem jabłuszka słodziutkie :]
01.08.2007, 15:38:57

do pracy rodacy ....

01.08.2007, 16:09:10

Bake, SunShine, Offtop...

lukascompl, Aronia chyba dopiero się zaczyna? W sensie - sezon aroniowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja mam jednego krzaka i w sumie owoce dopiero porządnie się zapaliły.

Poza tym kończą się powoli też... jeżyny.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.08.2007, 20:54:46

ShunShine parwada jest taka, że jak bys faktycznie chciała iśc do jakiejś pracy to bys poszła i przestawiła bys się na autobusy bo to taniej wychodzi :/

Nie długo w sadach zaczynają sie jabłuszka ale narazie nie znam żadnych konkretów, ale obicuje, że jak będę coś wiedziec to napiszę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sama szukam teraz ostaro pracy do października Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
08.08.2007, 11:36:42

rudzia, ja nie chce iśc do pracy zeby tylko pracować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji cała istota pracy jest w zarabianiu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a to że na rozmowy kwalifikacyjne chodze to wiesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A jabuszka bym chętnie pozbierała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
tylko chyba coś ich w tym roku mało bo u nas nie ma ani jednego :/

10.08.2007, 10:43:30

SunShine napisał(a):rudzia, ja nie chce iśc do pracy zeby tylko pracować cała istota pracy jest w zarabianiu

Wydaje mi sie, że na początek warto sie gdzies zaczepic!! A później się martwic o inne rzeczy!! A po za tym teraz jest tyle pracy ze trzeba tylko chciec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A jabłuskza jak się dowiem to napisze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.08.2007, 11:50:15

to fakt w pracy liczy sie KASKA!

16.08.2007, 00:23:18

Bake napisał(a):to fakt w pracy liczy sie KASKA!

Przeciez wiadomo ze najpierw trzeba od czegos zaczac. Jak sie juz ma jakies pieniadze to ok. Bez wykształcenie nie mozna za wiele wymagac

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.08.2007, 00:11:38

po maturze już można wiele ...

22.08.2007, 00:43:55

Bake napisał(a):po maturze już można wiele ...

Można, ale to wcale nie oznacza, że będziemy zarabiać jakieś kokosy. Trzeba się liczyć z tym, że praca jaką możemy dostać nie będzie najwyższych lotów zwłaszcza gdy nie chcemy pracować fizycznie tylko umysłowo. Ponadto teraz pracodawcy chą ludzi z konkretnym wykształceniem a nie tylko ze zdaną maturą

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.08.2007, 08:11:17

ba! to chyba oczywiste że gdy idziemy do 1 pracy nie dadza nam zarobić odrazu 3.000zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji powolutku wytrwale trzeba się piąć po szczeblach kariery Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy