Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaczynają się owocki :)
10.06.2007, 10:50:32

nawet jak szkołe skończysz to będziesz mogł przyjechac bo truskawki się tak szybko nie skończą...tego jest całe mnóstwo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc jak tylko bedziesz miał ochote to rowerek i przyjedz zbierac nawet po zakonczeniu szkoły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.06.2007, 11:47:30

a w soboty równiez mozna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ? I na czym to polega ?
Dają mi koszyk i ide w pole ? zbieram odnosze i dają mi pieniążki za każdy koszyk?

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
10.06.2007, 19:40:28

w sobote też możesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no nie całkiem... idziesz na pole dosytajesz koszyk i zbierasz i zanosisz...siedzisz ile chcesz...ale pieniążki dostajesz dopiero pod koniec sezonu :/ czyli nie tak od razu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale cóż dobre i to...ważne że wogóle cos dostaniesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
18.07.2007, 12:24:18

Współczuje wam... BARDZO ciężka praca... byłem 2 dni jak jeszcze z ex byłem PORAŻKA! kasa - grosze więcej wydawałem na śniadanie niż na cały dzień zarobiłem. Podziwiam i apeluje o nie dawanie się wykorzystywać!

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
20.07.2007, 18:59:43

Bake napisał(a):Podziwiam i apeluje o nie dawanie się wykorzystywać!

Fajnie fajnie ale czasem jest tak ,że dla większości osób, które były na sadach zbieranie owoców to jest jedyna forma zarobku...a jak wiadomo kaska jest potrzebna..teraz już się wiśnie kończa...ludzie zarobili po 400 zł więc chyba nie było aż tak tragicznie...teraz wolne i we wrezśniu jabłka ale to to tylko dla nielicznych :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
20.07.2007, 21:53:09

Ja tam nie narzekam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Każda kasa się przyda, chociażby na wyjazd --> Wysoczany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
21.07.2007, 12:23:12

jeżeli Wam to odpoiwada to jak najbardziej można kontynuować, myślałem że nie jestescie zadowoleni...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.07.2007, 15:19:58

Bake napisał(a):jeżeli Wam to odpoiwada to jak najbardziej można kontynuować, myślałem że nie jestescie zadowoleni...

hmm Gothka jest ciepłolubna więc może łatwiej znosi takie upały niż ja...wcale nie twierdzę, że mi ta praca odpowiada ale potrzebe są mi pieniądze a wiesz doskonale, że ciężko jest znaleźć pracę w Łańcucie nie mojąc żadnych znajomości...przynajmniej mnie się nie udało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gothka =) napisał(a):Każda kasa się przyda, chociażby na wyjazd --> Wysoczany

Zgadza się...i to właśnie był mój motor, który napędzał mnie do pracy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
21.07.2007, 22:22:18

Bake napisał(a):byłem 2 dni jak jeszcze z ex byłem

Z kim byłes?
23.07.2007, 09:28:13

lukascompl, z moją byłą dziewczyną kilka lat temu byłem na tych truskawkach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kosmos dla mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.07.2007, 15:51:40

Bake napisał(a):kilka lat temu byłem na tych truskawkach kosmos dla mnie

co jak co ale akurat truskawki to nie jest najłatwiejsza praca...mogleś pójśc na wiśnie to nie jest aż tak męcząca praca, a po za tym jest więcej cienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
23.07.2007, 16:50:42

Dziewczyny nasze nie boją się niczego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
matriarchat
też bym poszła, ale są troche za daleko odemnie :/ ciężko z pracą a każda praca się opłaca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lepsze to niż siedzenie i nie robienie nic...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
24.07.2007, 08:50:19

no ładne zdjęcie ładne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

SunShine napisał(a):też bym poszła, ale są troche za daleko odemnie ciężko z pracą a każda praca się opłaca lepsze to niż siedzenie i nie robienie nic...

no wiesz...teraz masz samochód więc wszytsko przed Tobą. Niejako masz zadanie ułatwione Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
tylko kto będzie do baku lał ?? :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
24.07.2007, 09:09:29

rudzia, nie mam samochodu jeszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zresztą sama benzyna kosztowałaby więcej niż bym tam zarobiła.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
26.07.2007, 16:13:18

szkoda się męczyć SunShine, lepiej postój na promocjach ...

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy