Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Za 1 grosz do Wielkiej Brytanii
AutorWiadomość
zegfryd

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Za 1 grosz do Wielkiej Brytanii

Cytat:
W niedzielę, 8 lipca, rozmowy do Anglii będą kosztowały 1 grosz. Promocja towarzyszy kolejnym emocjom związanym z występem Roberta Kubicy na torze w Silverstone w Wielkiej Brytanii.
8 lipca, w dniu kolejnego etapu Formuły 1, za rozmowy z sieci IPFON na numery stacjonarne w Wielkiej Brytanii, użytkownicy operatora zapłacą tylko 1 grosz netto za minutę połączenia.

Promocja IPFON obejmuje te państwa, w których odbywają się wyścigi Formuły 1. Po Wielkiej Brytanii, kolejne Grand Prix Formuły 1 odbędzie się 22 lipca w Niemczech. W tym dniu rozmowy z sieci IPFON na numery stacjonarne do Niemiec także będą w cenie 1 grosza netto za minutę połączenia

Źródło
To tak dla fanów Kubicy Tongue

06.07.2007 11:01:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

zegfryd, Ale będzie można prowadzić rozmowy niezwiazane z Kubicą w ten dzień, czy jak tlefonistka podsłucha, że gadamy o pracy Tongue to nas wywali z połączenia? Tongue Tongue

07.07.2007 09:19:20
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
zegfryd

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

A ja wiem... ja bym rozłączył taką rozmowe Tongue

07.07.2007 17:12:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Twój Sony Ericsson logistyka książki meble gdańskie osuszanie budynków appartements in Lisbon