Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyścig
19.03.2007, 23:23:10

Falkhor napisał(a):Ok. Chodzi o to, że np. na takich wyścigasz dopuszcza się taki wymóg - spełniony kodeks oraz, przede wszystkim, ta sama marka wozu i pojemność. ALE w grę wchodzi owy głęboki tuning - co kto zmienił LEGALNIE w swoim wozie. tzn. nie, że jeden dopakował go elektroniką i czesciami za 400.000 $, a drugi ma lżejsszą gasnicę i spojler z tyłu tylko że można się tak umawiać. Np. ścigamy się dwoma maluchami. Takie, jak je taśma stworzyła Ale oczywiście są wyścigi na innych zasadch, nawet niekoniecnzie równej pojemności I chyba o to w tym chodzi startujesz z kim chcesz

No ja nie znam takich zawodów, ale w tych prawdziwych na 1/4 mili jedynym kryterium jest pojemność silnika - która przydziela dany pojazd do danej kategorii np. do 1200 cm3, od 1201 do 1500 itp., diesle osobno, więcej o klasach tutaj

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
24.03.2007, 13:04:51

Ja nie lubie tuningów, psuje mi to charakter samochodu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale przyznam sie że jak jeździłam (L)ejbą dawało mi satysfakcje to, że szybciej i ogólnie dynamiczniej startowłam na światłach od kierowcy obok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I kocham predkość, miło by było gdyby były gdzieś tu u nas jakieś specjane tory, żeby sobie 'pojeździć' nie stwarzając niebezpieczeństwa dla ruchu drogowego. Sprwdziać mozliwości swojego samochodu. Wyścigi to normalny sport, może troche ekstremalny, niekórzy skaczą ze spadochoru a niektórzy lubiący rywalizację poprostu 'jeżdżą' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale szkoda że po drogach :/ wczoraj taki stuningowany samochodzik o mało nie poszedł na czołówke na trasie MDK do świateł.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.03.2007, 17:33:23

SunShine,
Cytat:Ja nie lubie tuningów, psuje mi to charakter samochodu

Wg MNEI taki prawdziwy TUNIG to dopiero nadaje samochodiw CHARAKTER... W sensie - każdy może coś zmienić we własnym zakresie, wykazac się inicjatywą, coś zmienić, wykrzesac... o to chyba chodzi w TUNINGU a nie MODELINGU Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
24.03.2007, 18:22:32

no pare koników dodać to tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo jakieś małe rzeczy żeby to było estetyczne... Ale takie kanciaki co czasami na drogach można przyuwazyć to nie mój gust Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.03.2007, 13:31:11

SunShine napisał(a):no pare koników dodać to tak

zgadzam się w całej rozciągłości, ale jak gdzieś usłyszałem tuningować to trzeba umieć bo łatwo sp........ samochód

SunShine napisał(a):Ale takie kanciaki co czasami na drogach można przyuwazyć to nie mój gust

To chyba tylko na wyrywanie dziewczyn które lecą na takie cóś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
25.03.2007, 19:57:50

Cóż - jeżeli chodzi o tuning - trzeba to po prostu umieć zrobić - we wszystkim ważny jest umiar, dobry smak i wyczucie gustu. Mam przykład "kaszlaka", który po tuningu wzbudza zachwyt...

Niestety, żeby autko wzbudzało takie właśnie wrażenia i pozytywne emocje - trzeba się troche postarać i włożyć "trochę" środków... Jeżeli robić coś, to dobrze, bo "obleśnych" samochodów z "wiadrem" na tłumiku nie brakuje w naszej okolicy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.03.2007, 12:20:50

Teddy_85 napisał(a):bo "obleśnych" samochodów z "wiadrem" na tłumiku nie brakuje w naszej okolicy

Jeśli jest ono
Teddy_85 napisał(a):wiadro
dyskretne to czemu nie, mi to nie przeszkadza, ale wole gdy wydech jest zrobiony ze stali kwasowej - wtedy ma to dopiero fajny wygląd, ale takie rzeczy ma w Łańcucie tylko kilka samochodów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Teddy_85 napisał(a):Cóż - jeżeli chodzi o tuning - trzeba to po prostu umieć zrobić - we wszystkim ważny jest umiar, dobry smak i wyczucie gustu.

dobry warsztat potrafi zrobić coś z niczego, ale równie dobrze potrafią to zepsuć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

28.03.2007, 13:49:19

Tuning działa na umysł kierowcy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wczoraj ok. 18.00 na podzwierzyńcu jechał taki gość, chyba Golfem volkswagenem i... wyprzedzał. Mało się nie rozpadł, wył okrutnie, ale dał radę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A te 'tuningy' mówię, mało nie poodpadały...
28.03.2007, 14:11:05

Heh Falk - właśnie tego typu "tuningu" nie znoszę... Jak się rzucać w oczy, albo uszy, to trzeba mieć CZYM... Smak, smak, dobry smak - posiadać go - bezcenne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.03.2007, 23:25:00

Zauwazyłem ostatnio ze jakas tuningowana Honda Civic pomyka po miescie .....kierowca tylko jakis bez głowy chłoptas ...długiej kariery mu za kólkiem nie wróze.......ach jak ja takich lubie co im tatus na samochodzik dał............
29.03.2007, 11:26:12

Totti napisał(a):Zauwazyłem ostatnio ze jakas tuningowana Honda Civic pomyka po miescie .....kierowca tylko jakis bez głowy chłoptas ...długiej kariery mu za kólkiem nie wróze.......ach jak ja takich lubie co im tatus na samochodzik dał............

Jeśli mówisz o tym fioletowym Civicu to wiem gdzie to cacko parkuje. Często jeździ koło mojego domu. Nie znam kierowcy ale samochód jest zrobiony bardzo ładnie, przynajmniej z zewnątrz. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.03.2007, 20:38:33

pablo, Hehehe, tez jestem ciakw, jak się ma kierowca - jego umiejętności - do tak odpicowanej furki... Czy dał mu ją ojciec - hmmm... jakbym JA miał furę i ja tka odpicował jakoś cudnie, to nei wiem, cyz bym za ostro szarżował na początku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Moze ma tak z radości? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.03.2007, 22:39:49

Nie filoletowym tylko raczej takim bordowym.........
30.03.2007, 11:55:22

Mniejsza o kolor ale z tego co wiem to ten samochód został zakupiony w takim stanie, przerobiony przez poprzedniego właściciela.

Falkhor napisał(a):Hehehe, tez jestem ciakw, jak się ma kierowca - jego umiejętności - do tak odpicowanej furki...

No to jest już inna kwestia, bo co innego samochód( bardzo ładnie zrobiony, widać że ktoś włożył w to sporo kasy i pracy i do tego nic nie mam) a co innego umiejętności kierowcy, który chce się pokazać w nowym nabytku. Tylko mi żal tego auta, Bo szkoda by było gdy wyląduje na czymś. :letssin:

11.04.2007, 16:47:26

pablo pracy napewno ktos wlozyl kasy napewno tez ale czy blachy ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo jak znam tego typu zrobione samochody w wiekszosci skladaja sie ze szpachlowki i waty szklanej moze sie myle w tym przypadku ale na 99 % moge sie zalozyc ze grubosc lakierow i szpachli przewyzsza grubosc blachy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy