Odpowiedz  Napisz temat 
wyrzucanie śmieci przez firmy w łańcucie
Autor Wiadomość
Joy_ride

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
nfm: 736
wyrzucanie śmieci przez firmy w łańcucie

jestem pracownikiem jednej z łańcuckich firm i baardzo często patrzę sobie na ulice w łańcucie

oto widok jaki widzę na co dzień:

idzie sobie osoba która posiada firmę / pracuje w firmie prywatnej z worem pełnym śmieci/odpadów do kontenerów osiedlowych gdzie to mieszkańcy osiedla płacą za wywóz śmieci a nie właściciele tych firm!

tak samo jest z podrzucaniem worków ze śmieciami pod te pomarańczowe/zielone kosze na śmieci co są do znaków przywieszone!

lub też wynoszenie do nadjeżdżającej ciągnika rolniczego z przyczepą na śmieci! gdzie "obsługujący" ową przyczepę osobnik zabiera taki wór z uśmiechem na twarzy!

firmy powinny mieć dowód opłaty wywozu śmieci!

zdarza się to nagminnie już od wielu wielu lat!

dodam że firmy które wyrzucają w ten sposób śmieci stać na opłatę wywozu!

SKANDAL!!!

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
15.01.2007 22:56:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Joy_ride, Heh... ja dodam, że tu opisłem 'gruby' fakt... a ja widzę nie raz i nie dwa, jak na miescie właściciele sklepów pakują śmieci 'służbowe' do... pomarańczowych pojemników na mieście... To jest dopiero syf...

16.01.2007 09:18:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *