Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyprawy rowerowe
27.03.2007, 22:04:26
Wyprawy rowerowe
w naszych okolicach. Sadze ze znajdzie sie tu kilka osób które podrzucą jakieś fajne miejsca, drogi,drózki w sam raz na wiosenne wyprawy rowerowePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W tym roku mam zamiar pozwiedzać naszą okolicę własnie rowerkiemPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Macie takie kiejsca które warto zareklamowac?Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji do 40 km od ŁCT Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - ZE WZGL. NA KONDYCJĘ PO DŁUUUGIEJ ZIMIE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
27.03.2007, 22:20:59

Dubi, proponuje trase rowerowa w bialobrzegach najlepiej ze 2-3 dni po takim lekkim deszczu bo jest kilka odcinkow piaszczystych i lepiej zeby piasek byl jeszcze wilgotny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lepiej sie jezdzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozatym mozna pojezdzic po okolicznych wiochach jak ja nieraz z ojcem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-03-27, 22:21 ]
PS tysieczny post ^^ :lol-above:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.03.2007, 22:53:32

kiedyś myślałem wyskoczyć rowerkiem nad solinę ale to dawne czasy i kondycja już nie ta XP
teraz rower leży w garażu rozkręcony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale myślę już nad jakimś tańszym author'em lub mongoose :]

"Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały."
28.03.2007, 07:24:18

Dubi, Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sporo fajnych miejsc na rowerek jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przeglądnij sobie Album i tam jest parę wycieczek rowerowych, które próbowałem rozprzestrzenić wśród Forumowiczów, hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dłuższa - Z Łańcuta -> Krzemienica -> Czarna -> Zalesie -> Rakszawa -> Dąbrówki -> Smolarzyny -> Białobrzegi -> Łańcut
Krótsza - Łańcut - Krzemienica - Czarna - Wola - Łańcut Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Krótsza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Łańcut - Kąty - Zaśrubie - Asia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - Dębnik - Łańcut Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Łańcut - Albigowa - Husów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No tu się można zmęczyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sporo tego jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Daj znać, to się wybierzemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
I innych tez zapraszam, zwłaszcza na
Cytat:Z Łańcuta -> Krzemienica -> Czarna -> Zalesie -> Rakszawa -> Dąbrówki -> Smolarzyny -> Białobrzegi -> Łańcut
Bez górek, równo, fajnie można sie przejechać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.03.2007, 07:37:53

spoko F w maju mozna zoorganizowac furomowa wycieczke rowerowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ewentualnie w czerwcu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.03.2007, 08:12:12

Widzę, że jakiś mały wypadzik rowerem się szykuje :letssin: i to przez R-wę :lol-above: Byłoby fajnie przejechać się tak większą grupą forumowiczów. Nic tak nie integruje jak wspólne spędzanie czasu. =D

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
28.03.2007, 09:38:47

Gothka =), Rozumiem, że chętnie jakby co - stawisz się na taki wypad. Jeden wymóg - niskie tempo i dużo leżenia na kocach i romowy w lesie hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.03.2007, 10:22:05

no to i w takim wypadku ja jestem chętna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ^^ =D

28.03.2007, 10:36:48

w takim wypadku zapowiada sie fajny zlot rowerowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - trasa do uzgodnienia,chociaz osobiscie byłbym za tą traska która proponuje Falkhor
28.03.2007, 10:37:29

Dubi moze na dyngusa wybierzemy się z zapasami wody w "Ludwiku" i pojedzdzimy po okolicznych wioskach?? połączymy w ten sposób przyjemne(wyprawa rowerowa) z pożytecznym(ochłodzenie zimną wodą dziewczyn) pozdro
28.03.2007, 10:44:23

Gall napisał(a):Dubi moze na dyngusa wybierzemy się z zapasami wody w "Ludwiku" i pojedzdzimy po okolicznych wioskach?? połączymy w ten sposób przyjemne(wyprawa rowerowa) z pożytecznym(ochłodzenie zimną wodą dziewczyn) pozdro

Gall - swietna myśl - trudniej bedzie jednak przekonać tą piekniejszą publicznosć naszego forum
28.03.2007, 10:58:32

Gall - swietna myśl - trudniej bedzie jednak przekonać tą piekniejszą publicznosć naszego forum

Płeć piękna zostanie przez nas zaskoczona, przekonywanie jej nic nie da, będą mówić nie ale w rzeczywistości chcą tegoPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe
28.03.2007, 13:56:08

Jeśli to wyjdzie w obrewany poniedziałek to ok, ale jeśli nie w wielkanocy poniedziałek, to ja się nie zgadzam na to, by chlapać dziołchy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji CHYBA, ze będą tego chciały Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo jak nie, to się zrażą i nigdy nie pojadą.

Co do trasy - to fajna jest ta przez Zalesie - dużo lasu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I nawet widoki są Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Rakszawę pewnie wszyscy znają Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Można by odwiedzić tez po drodze kilka osób,. hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I moze na jakieś ognisko w Łańcucie zjechać? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.03.2007, 14:24:23

F jak zajedziemy na ognisko to juz trzeba bedzie wracac z rowerem a nie na rowerze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Co do wypadu na zalesie mozna jechac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jest tam nowa droga fajnie sie po niej jedzie i widoczki przednie wezmie sie aparaciki i porobi fotki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pozna sie wiecej ludzi i bedzie spoko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

28.03.2007, 17:10:43

oo ja jestem chetna :] w rakszawie byłam tylko raz i to przejazdem a z tras ktore lubie to Sonina-Głuchów-Białobrzegi-Korniaktów-Laszcyny-Czyste Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przeleniuchowac caly dzien i spowrotem [ jeden minus kawalek tzreba jechac e4]
ostatnia moja wycieczka rowerowa to była jazda do Julina krezna droga , ciezko bylo ale dlam rade ^_^

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy