Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyprawy rowerowe
30.03.2007, 20:12:00

Cytat:porzadny rower, sama uczylam sie jezdzic na takim
iwcia ja nie mówie, że zła maszyna :hihi: też nie raz jeździłem "tym czymś" :lol-above: uffff niezapomniane przeżycie :hihi:
Cytat:twoja ciocia odwazna kobita
masz rację :eek: jak czasem widze jak jedzie to mnie cairki przechodzą heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.03.2007, 21:06:44

w domu mam rower ukraina ze wszystkimi czesciami oryginalnymi - tylko trzeba go odnowic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jakies 30stoletnie wigry chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - dzialaja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mozna pojechac czyms starszym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.03.2007, 21:12:53

Cytat:mozna pojechac czyms starszym
ehe i się pozabijać :sweet: ooo to jest dobry plan na wycieczkęrowerową Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji potem może nas pochowają w zbiorowej mogile Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
31.03.2007, 07:28:17

Ja w domku mam dwa rowerki, jak wspominałem. I dla mnie osobiście nie liczy się na CZYM się jeździ, tylko czy w miare zadbanym. Rower to rower i tyle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie ma znaczenia, czy masz tescowego górala za 400zł czy Meridę na carbonach za 6000zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo i więcej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

TO NIE BĘDZIE WYŚCIG Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
pasuje to tak ustawić, abysmy mogli sobie spokojnie jechać nawet kilka godzin nie tak znowu długa trasą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc bez nerw Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.04.2007, 17:27:53

to wkońcu jaka będzie ta trasa?i czy wogóle będziePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo jeśli szykuje się coś ciekawego to może się przyłączę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

06.04.2007, 19:30:37

marcelka, na pewno wczesniej poinformujemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Trasa jest już mniej więcej taka (parę wariantów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)

WARIANT A (Normal)
# Zbiórka w Łańcucie (powiedzmy - pod KAPITOLEM, co by kupić każdy sobei coś mógł na drogę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

# Krzemienica
# Czarna
# Dąbrówki
# Smolarzyny
# Białobrzegi
# Dębnik/Łańcut (Podzwierzyniec, Asia)

WARIANT B (Strong&Long but Beautiful Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)
# Zbiórka w Łańcucie (powiedzmy - pod KAPITOLEM, co by kupić każdy sobei coś mógł na drogę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

# Krzemienica
# Czarna
# Zalesie
# Rakszawa
# Albo przejazd przez Dąbrówki asfaltem albo 'skrót' przez pola, też do Dąbrówek
# Smolarzyny
# Białobrzegi
# Debnik/Łańcut (Podzwierzyniec, Asia)

WARIANT C (Econo)

# Krzemienica
# Czarna
# Wola Mała
# Transsytem i cmentarz podzwierzyniecki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.04.2007, 19:38:09

Wariant D (qmar plan)
#zbiorówa łct kapitol
#kolo browarnego -> pkp -> podzwiezyniec
#dabrowki
#rakszawa
#zalesie (o ile sie nie myle fajnie sie zjezdza tam z zalesia od strony rakszawy caly czas z gorki jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
#czarna
#krzmeienica
#łct

06.04.2007, 19:55:08

Qmar,
Cytat:#zalesie (o ile sie nie myle fajnie sie zjezdza tam z zalesia od strony rakszawy caly czas z gorki jest )
Hym, wg mnie - a mogę się mylić - podjazd od strony Rakszawy do Zalesia jest dłuższy, niż od CZarnej na górkę w Zalesiu.

Ale ja wiem... jedna górka na trasie musi byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i jeszcze Krzemienica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.04.2007, 20:09:35

mi chodzi o ten podjazd z tej strony co pozniej jak sie zjezdza to tak dlugo sie jedzie bez pedalowania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po tej newce drodze (wtedy jeszcze newka byla ze 2 lata temu chyba) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i fajne widoczki sa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.04.2007, 16:36:42

ja mysle ze na poczatek moglibyscie sobei darowac zalesie bo to jednak daleko :lol-sweat:

Cytat:WARIANT A (Normal)
# Zbiórka w Łańcucie (powiedzmy - pod KAPITOLEM, co by kupić każdy sobei coś mógł na drogę
# Krzemienica
# Czarna
# Dąbrówki
# Smolarzyny
# Białobrzegi

ten wydaje sie ok :lol-sweat:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
07.04.2007, 17:14:49

Demonesssa, A co, wybierasz się? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zapraszamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To fakt, jadąc w Zalesie fajnei jest, bo to i las tam prawie tylko i dośc spokojnie, plus widoki, ale to dosyc daleko. Jednak zoabczymy, co inni powiedza, bo warto jednak sie tam wybrac. Cala trasa to wg mnie jakies 5 godzin. Tak na spokojnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy