Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyprawy rowerowe
30.03.2007, 18:19:43

Zuziaaa, :hihi:
Cytat:tylko rowerem bede straszyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
nie Ty jedna, ale jak powiedział Falkhor
Cytat:po prostu trochę go wyczyść, nasmaruj, żeby nie skrzypiał, i będzie OK
Ja też tak zrobię. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Może nie będzie tak źle... :sweet: Aha, Zuzka, gdyby się okazało, że i kondycję mamy podobną Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to zawsze mogę Ci potowarzyszyć na szarym końcu... :lol-sweat:
levi', myślę nawet, że jesteś wręcz niezbędny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ktoś ma inne zdanie?

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
30.03.2007, 18:26:41

Cytat:levi', myślę nawet, że jesteś wręcz niezbędny
niezbędny :?: ojjj czuję się zaszczycony XP postaram się wam potowarzyszyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.03.2007, 18:32:43

A postaraj się, postaraj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Miło mi będzie, Cię poznać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
30.03.2007, 18:43:46

Cytat:Miło mi będzie, Cię poznać
phiii też mi przyjemność =D :hihi:

postaram się, bo chcaiłbym was (wszystkich) poznać xD bo jak narazie to znam tylko: Falkhora, OKM, Qmara, Padlinke, Tomiego, Zuzie i Ziomalke (taaak tą czarną) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a do tego to baaaardzo lubie jeździć na rowerq - tylko, że nigdy nie mam z kim i nie mam czasu na bardzo :O a w takim towarzystwie to będzie wielka przyjemność Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

30.03.2007, 19:30:05

levi napisał(a):jak narazie to znam tylko: Falkhora, OKM, Qmara, Padlinke, Tomiego, Zuzie i Ziomalke (taaak tą czarną)

levi' czyzbys mnie nie poznal jeszcze? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo mi sie wydaje ze poznalam juz pewnego mena o takim nicku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
30.03.2007, 19:33:33

Cytat:wydaje ze poznalam juz pewnego mena o takim nicku
wow iwcia a kiedy to :?: :?: :?: :eek: czy coś mnie ominęło :?: :?: :!: :eek: :lmao:

30.03.2007, 19:38:05

levi levi zawiodlam sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie wiedzialam ze tak trudno mnie zauwazyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe
a mowi Ci cos teatr przedmiescie? i spotkanie rzeszow team Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
po przedstawieniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Co do wypraw rowerowych, kiedys jezdzilam na rajdy ale to bylo jeszcze w gimnazjum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
30.03.2007, 19:41:22

Cytat:a mowi Ci cos teatr przedmiescie? i spotkanie rzeszow team
oooojaaaaa fakt xD już sobie coś przypominam :lmao: co prawda widziałem tam dwie bardzo mile forumowiczki (domyślam się, że tam była również terelka) xD
a zatem znam już iwcie huuuraaaaaa :brawo:

Cytat:levi levi zawiodlam sie
oj iwcia przepraszam bardzo :O poprawie się heh :sweet:

30.03.2007, 19:43:56

iwcia napisał(a):levi levi zawiodlam sie

ja nie raz sie zawdoze na Levim ^^
ale my sie iwcia nie znamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

30.03.2007, 19:47:16

Cytat:ja nie raz sie zawdoze na Levim ^^
ooo tak :hihi: codziennie mi to Qmar mówisz :lol-above:
Cytat:ale my sie iwcia nie znamy
haaaa widzisz :lol-sweat: a ja już miałem taką przyjemność Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

30.03.2007, 19:48:19

Oczywiscie bede milosierna i wybacze Ci levi' tak straszliwej pomylki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ciesze sie ze twarzyczki Cie nie wystraszyly Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Qmar
no fakt nie znamy sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jeszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale nic straconego pseciez Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja zawsze jestem otwarta na nowe znajomosci tak milych forumowiczow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
30.03.2007, 19:52:59

Cytat:ciesze sie ze twarzyczki Cie nie wystraszyly
oooj a ciom miałem się bać :?: :O heh takiej miłej osóbki jak ty :?: :!: nooo coś ty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Cytat:ja zawsze jestem otwarta na nowe znajomosci tak milych forumowiczow
Qmar miły :?: :!: przeceniasz go chyba :hihi:

PS Qmar ziomek oczywiście ja śmieje =D baaaaardzo miły :lmao:

30.03.2007, 19:57:53

Sprawa wyjasniona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wrocmy do wypraw rowerowych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ma ktos z was wogole takiego starego skladaka? czy teraz juz wstyd takim wyjechac na droge? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Moj wujek jeszcze czasem pojawi sie pedzac na skladaczku, ale przyznaje ze to rzadki widok, rower wydaje sie zabytkowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
30.03.2007, 19:59:53

heh moja ciocia do pracy takim czymś jeździ :lmao: nom przyznam wygląda to dość 'egzotycznie' :hihi:

30.03.2007, 20:07:19

levi napisał(a):takim czymś jeździ

levi' no wiesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji porzadny rower, sama uczylam sie jezdzic na takim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale teraz faktycznie rzadko kto taki posiada, twoja ciocia odwazna kobita Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy