Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyprawy rowerowe
28.03.2007, 22:44:39

Falkhor,
Cytat:Jeden wymóg - niskie tempo i dużo leżenia na kocach i romowy w lesie hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
to się da załatwić ;D Rozmawiać uwielbiam, ale i pomilczeć lubię, a niskie tempo to moja natura wynikająca z faktu naturalnej skłonności do niskiego ciśnienia :hihi: W R-wie mamy tzw. Brzeźnik, taki lasek ze stawem, na którym jest wysepka. Można by tam odpocząć trochę. :letssin:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
29.03.2007, 07:03:49

Gothka =), Ooooooooooooo... Super Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Coś tam już o tej wysepce słyszałem, ale buchnać się na niej nigdy nie miałem okazji, hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wstepny termin proponuję na 'po-11-kwietnia' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:

jak ta wyprawa nam wyjdzie, to następny raz pojedizemy Łańcut - Rzeszów - Jasionka - Czarna - Zalesie i walniemy się na wysepke w Rakszawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.03.2007, 08:25:07

Mnie odpowiada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
29.03.2007, 09:48:26

Falkhor napisał(a):pojedizemy Łańcut - Rzeszów - Jasionka - Czarna - Zalesie

bedziecie tak blisko i mnie ominiecie ?? ;( Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.03.2007, 16:11:42

Zuziaaa jak to mamay mijac? moze na kawke sie załapiemy :hihi:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
29.03.2007, 20:24:08

Mówiłem, ze niezłym pomysłem byłoby połączenie roweriady z... jakims ogniskiem ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji U kogoś, bo raczej 'na dzika' robic nie wypada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.03.2007, 20:49:32

moze u ostrobrodego F ? rzekomo duza posesja ^^

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.03.2007, 21:30:47

Qmar, Rzekomo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No w ostateczności skrajnie ostatecznej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zoabczymy, co będzie dalej, bo na razie musze założyć oponę na przednie kółko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc chwiliwo jestem zdemobilizowany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale w ciągłej gotowości. W garażu mam... ekhem. Rezerwę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale nie pokażę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Siodełko jak kanapa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Moge komuś pożyczyć na wyjazd Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.03.2007, 21:48:02

hehehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak czytam, i ja przy waszych wyczynach moge sie schowac :/ moja najdluzsza trasa to na medynie glogowska chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo na bialobrzegi za most Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak wiec czuje ze bym wymiekla Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale zawsze mozna sprobowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko rowerem bede straszyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
29.03.2007, 21:51:27

Zuziaaa, Będziemy miec przenośny zestaw pierwszej pomocy dla rowerka, więc... we własnym zakresie po prostu trochę go wyczyść, nasmaruj, żeby nie skrzypiał, i będzie OK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Co do długości trasy i tempa - nie martw sie - będzie spacerowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.03.2007, 12:52:03

Falkhor napisał(a):wyczyść, nasmaruj, żeby nie skrzypiał,

U mnjie to bedzie obowiazkowe - moj rower dawno mycia nie widzial i oliwy takze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.03.2007, 16:01:14

Chyba mało kto wie, że jest od niedawna w Rakszawie takie coś jak oznaczony "Żelazny szlak". Kilka szczegółów:
Cytat:Ścieżka dydaktyczna "Żelazny Szlak" wiedzie przez przysiółki Rakszawy: Dymarkę, Basakówkę, Wołochy, Kościelne, Rąbany Gościniec, Bieleckówkę, Strachocin oraz sołectwa Gminy Rakszawa: Kąty Rakszawskie, Węgliska i Wydrze. Trasa biegnie zarówno wśród lasów dawnej Puszczy Sandomierskiej, jak również na sporych odcinkach asfaltowych. Głównymi atrakcjami ścieżki są: piec dymarski, młyny wodne, cegielnie oraz kuźnie. Na uwagę zasługuje również olbrzymi głaz narzutowy upamiętniający wizytę Wincentego Witosa w Rakszawie w 1932 r. i 1933 r. Z punktu widokowego na Kątach Rakszawskich rozlega się widok na Trzeboś, a przy dobrej widoczności nawet na Sokołów Małopolski. Z kolei z punktu widokowego również na Kątach Rakszawskich, ale tym razem koło Wydrza, można zobaczyć panoramę Bieleckówki, Kątów Rakszawskich, a także Wydrza.
Na mapie, którą można znaleźć na stronie GOKiC, umiejscowiono istniejące i nieistniejące już cegielnie, folusze, karczmy i kuźnie. Zaznaczono również ścieżkę przyrodniczo-dydaktyczną "Las Dąbrówki-Pod Grabiną".

Ścieżka dydaktyczna "Żelazny Szlak" ma długość ponad 30 km.
Czas przejazdu rowerem wynosi 8 godzin.
Na trasie zaznaczono 7 przystanków w postaci tablic informacyjnych.
Ścieżka oznakowana jest za pomocą zielonych kwadratów na białym tle. Na niektórych odcinkach ścieżka przebiega wspólnie z zielonym szlakiem turystycznym. W tych miejscach umieszczono oznakowanie zarówno ścieżki jak i szlaku turystycznego.
Więcej informacji oraz zdjęcia na stronie http://www.gokic.lap.pl
Źródło
To jak będziecie jechać przez Rakszawe to powiedzcie kiedy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pomacham Wam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
30.03.2007, 16:22:02

trasa bardzo interesująca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak sobie naprawię lub kupię nowy rower to się tam "bryknę"

"Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały."
30.03.2007, 17:13:28

Moze Ahab albo Bake sie z nami wybiora Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moga zostac anonimowi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

30.03.2007, 17:52:17

Cytat:Moze Ahab albo Bake sie z nami wybiora
ooo im więcej ludzi tym będzie śmeszniej :lmao:

a co do takiej wycieczki to mam nadzieje, że zabierzecie ze sobą starego znajomego Leviego :eek: xD
heh co prawda mój rower nei jest najbezpieczniejszym środkiem transportu, ale póki na 2 kółka i kierownice...nom i siodełko do da się jechać :hihi:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy