Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza [1] 2 3 4 Następna > Ostatnia »
Wymarzona podróż poślubna :)
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
Wymarzona podróż poślubna :)

Taka podróż zdarza się raz w życiu. Praktycznie - może częściej, ale pierwszy raz to pierwszy raz Smile

Gdzie chcielibyscie pojechać na podróż poslubną? Pytanie równie dobrze mogłoby paść w dziale Rozrywka - w sensie wymaroznej podróży, itp. - no ale jednak jest małą/niemała różnica. Ty i Ona lub Ty i On - miesiąc miodowy, pierwsze dni oficjalnie razem, z obrączkami Smile Taki tam romantyzm mi się wkradł na chwilę Biggrin

Więc podawajcie swoje typy sugerując się właśnie tym, że jedziecie tam razem i niekoneicznie dla wszystkich będzie się liczyć tylko i wyłącznie duża ilość zabytków albo dostep do plaży. może tylko cisza i odludzie? Może wynajęcie całej wieży Eiffla? Biggrin Gusta i guściki są różne Smile

Czekam na jakieś koncepty Biggrin Swój już mam, ale nie będe narzucał swojego punktu widzenia Smile

30.06.2006 07:58:44
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Hmm wiesz teraz to malo kto jezdzi na swoj miesiac miodowy czy podroz poslubna Animatedwink w amerykanskich filmach zaraz po slubie koscielnym młodzi wyjeżdzaja Smile i zostawiaja wszystkich gosci hehe, mysle ze u nas wyjechac gdzies mozna dopiero jak skoncza sie wszystkie 2 dniowe bale Biggrin.
Gdzie ja bym chciala, jezeli bylaby taka mozliwosc? Chyba tam gdzie jeszcze nigdy nie bylam a byloby to co najważniejsze czyli przedewszystkim ON Smile woda, piasek, duzo slonca. Taka podróż zdarza sie raz wiec mysle ze powinna byc wyjatowa i miec cos w sobie Smile w sumie tam gdzie milosc dwojga ludzi nie jest wazne miejsce, luksusy czy cos jeszcze innego, wazne zeby cieszyc sie soba i czuc sie naprawde szczesliwym, mysle ze wtedy kazde nawet najprostsze miejsce bedzie wyjatkowe Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
30.06.2006 10:21:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Iwcia Hmmm... no ja tez tak uważam, dlatego sprecyzowałem pytanie w ankiecie, bo jak dla mnie jakby nie było tego, co Ty opisałas, to nei ma sensu nigdzie jechać Smile

Fakt, najpioerw musza się zakończyć bale, żeby gdzieś jechać. Czasem nawet ten wyjazd trochę się przesuwa, bo wiadomo, różnie bywa z czasem i kaską.

30.06.2006 11:16:20
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
Portfel: 4,364

moim marzeniem od zawsze było zwiedzić Hiszpanię, jak narazie nic w tej sprawie mi się nie odmieniło, więc jakbym miaqła wybierać, to postawiłabym na Hiszpanię Smile

chociaż tak naprawdę , z racji, że pasjonują mnie podróże, szczytem moich marzeń byłaby podróż dookoła świata, ale moja potencjalna druga połówka chyba padłaby z wyczerpania Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
07.07.2006 10:11:10
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304

a ja z kolei bym chciał w podróż poślubną pojechać gdzieś w góry :030:
wiecie...snieżek, a my w jakimś drewnianym domeczq, przy kominq, z buteleczką winka :030:
mmm pomarzyć warto :zdziw: :043:

i powiem wam, że jakoś nie podobają mi się takie podróże np do ciepłych krajów :zly2: przecież wszyscy tak robią...
... a do tego na takiej plaży to ile masz prywatności?? wszędzie ludzie!! :zly2:
a tu chodzi o to, żeby pobyć na osobnośc - cieszyć się sobą - pa3ć sobie prosto w oczy itd :030:
jak myślicie?? mam racje?? :030:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
27.02.2007 17:18:22
Qmar
Moderator
*

Portfel: 3,541

heh jakbym mial juz tą jednyna upragniona i ona mnie to nie liczylo by sie gdzie tylko to ze z nia Smile no wlasnie tak Drwi

27.02.2007 17:40:48
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Nie ważne, gdzie,ważne,że z druga ukochaną połówką, nic więcej sie dla mnie nie liczy Animatedwink Animatedwink Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.02.2007 19:35:20
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Hehehe Smile Dla mnie też, ale hmmm... jak mnie zycie uczy, warto pomyslec, gdzie by to miało być. Bo nawet owo odcięcie się od świata jest mołżiwe w miejscu, gdzie świat może odciąć się od Ciebie Smile Tutaj góry wydają się wymarozne, a warunek - jeden. Obie połówki jabłka musza to lubiec Smile Bo jedna osoba będzie się czuć wspaniale, a druga może niekoniecznie. A podróż poslubna mimo wszystko powinna być - MUSI BYĆ - wspaniałą frajdą dla obojga Smile Decyzję trzeba podjąc wspólnie, ale z reguły ktoś tam decyduje ostatecznie, to musi brac to pod uwagę Smile

28.02.2007 09:59:28
michas
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 785

ja to najchetnuiej w taka podróz wybrałbym sie gdzies gdzie jest przedewszystkim ciepło,plaza,morze,palmy ale generalnie to nie musiałbym jechac nigdzie byle bym ten czas spedził z ta moja druga połówka,mogłbym ten czas spedzic w ciasnym pokoju za sciana mogli by spac moi rodzice ,ale zeby byc razem to sie liczy Smile

28.02.2007 22:15:14
Falkhor
Administrator
*

michas, Hehe Smile Jeszcze pełna neizależnośc... w sensie nei martwić się o to, co gdzie i jak... gdzie spać, co zjeść, jak przewieźć bagaże... wszystko żeby ktoś jakoś czuwał i załatwiał i tylko podsatwiał wszystko pod nos. Taki totalny luz Smile

28.02.2007 22:26:10
spit

*

Reputacja: 0
Portfel: 122

Moje marzenie to wyjazd we dwoje jak najdalej się da czyli Nowa Zelandia ;-) Oj tam jest pięknie fotki mojego instruktora pół roku, włóczył się, latał ze swoją niewiastą ;-)

http://waciobird.pl/ "Dream as you'll live forever.. Live as you'll die today.." James Dean
01.03.2007 10:37:54
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Chciałabym pojechać do Grecji na dłuuugo.... Skromnie, ale mogłyby być czasem imprezy ale też non-stop razem spędzany czas Animatedwink

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
01.03.2007 17:21:44
Qmar
Moderator
*

Portfel: 3,541

noo spit znam jednego typka z nowej zelandi Biggrin w irlandi byl zarobic Smile opowiadal ze piekny kraj Smile tez bym w sumie polecial na jakasy wycieczke tam Animatedwink

01.03.2007 17:34:27
Falkhor
Administrator
*

Hmmm... Chile i może Argentyna? Coś z południowoamerykańskich klimatów. Myślę jednak, że ze względu na specyficzne uciążliwości, podróż doliną Amazonki nie byłaby tak miłą znowu dla mej współmałżnonki. Się rymnęło Tongue

01.03.2007 17:51:05
levi'
Moderator
*

Portfel: 3,304

a ja mam jak do tej pory dwie opcje :030: :
1. chciałbym wyjechać ze swoją przyszlą szczęśliwą hihi małżonką w góry - najpeliej alpy :030: bo są naprawdę piękne :030: wiecie...my w domeczq w górach, kominek, winko i caaaały czas razem :030: mmm tak, aby nikt nie przeszkadzał :030: ahhh czysty romantyzm :one:
2. chciałbym wyjechać do irlandii, bo straaasznie mi się podobają te zielone, pagórkowate 'bezdroża' - wiecie...nikogo w pobliżu :030: i te piękne domeczki :030: mmm poezja :one: i oczywiście wszystko obraca się woqł tego samego co w pp 1. czyli tylko my i nikt w pobliżu :030:

jak dla mnie w wycieczkach typu wyspy kanaryjskie nie ma nic fajnego :zly2: wszędzie ludzie...nie masz nawet chwilki " :zly: samotności ze swoją ukochaną" wydaje mi się, że w takim miejscu źle bym się czuł i nie mógłbym ukazać mojej wybrance tego co w takiej podróży najważniejsze - czyli prawdziwej, gorącej miłości :030:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.03.2007 16:27:19
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: