Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 Następna > Ostatnia »
Wymarzona podróż poślubna :)
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

levi', Szczerze... to popieram tę myśl o wyspach kanaryjskich i tego typu... 'plażach'. Plackowanei się w miejscu, gdzie w sumei wszystko jest zadeptane i nic a nic nie ma wpsólnego z rdzenną ludnością, to ja wiem... takie zakupy w Tesco czy jakoś tak inaczej to przyrównać...

Irlandia... Szkocja Smile To są krainy, gdzie można by poszaleć zagranicznie. Ale, Levi', serio, znam takie meijsca w polskich Bieszczadach, że mógłbyś siedziec przy oknie i patrzeć i patrzeć w dal i cieszyć serce Smile

02.03.2007 18:07:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

levi' ja wiem jak jest w irlandi jak bys mial w ciul kasy i stac by cie bylo na dom w glebi lądu z duzym terenem dookola to byc moze bylo by jakbys chcial ale tak to bys musial mieszkac w jakims miasteczku Drwi ale tez jest fajnie Animatedwink

02.03.2007 18:12:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Portfel: 3,304

Cytat:
levi', Szczerze... to popieram tę myśl o wyspach kanaryjskich i tego typu... 'plażach'........ takie zakupy w Tesco

otóż to...takie płaszczenie się na plaży nie ma żadnego uroq - a tym bardziej romantyzmu :zly: :030: "zakupy w Tesco" - heh dobre porównanie :030: ale dobrze mówisz :030: to coś w tym stylu...

Cytat:
Levi', serio, znam takie meijsca w polskich Bieszczadach, że mógłbyś siedziec przy oknie i patrzeć i patrzeć w dal i cieszyć serce

wiem wiem Falkhor nasze bieszczady to naprawdę piękna i malownicza krainka :030: bardzo lubię tam spędzać czas :one: ale wiesz...jeśli chodzi o podróż poślubną to wolałbym wybrać się w nieco odleglejsze zakątki świata - zakątki nieznane :030:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.03.2007 20:23:55
Gothka =)
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 1,588

A ja to najchętniej na cały miesiąc miodowy zaszyłabym się z moim mężem w jakiejś przytulnej, drewnianej leśniczówce w środku lasu Animatedwink , z dala od ludzi, ludzi, ludzi. Oczywiście najpierw wyrzuciłabym z chatki wszystkie myśliwskie trofea Biggrin Ja, on i ogień na kominku - to jest to! :030:

Moim zdaniem miesiąc miodowy to czas na bliskość między małżonkami, czas na nacieszenie się sobą, nawiązaniu jeszcze głębszej więzi, a nie na wycieczki i podróże. Miesiąc miodowy powinno się świętować, a nie traktować jak urlop od pracy. Chyba lepiej przeżyć niezapomniane i niepowtarzalne chwile ze swoją/swoim ukochaną/ukochanym niż stracić ten czas na zwiedzanie zabytków. Akurat zwiedzanie zawsze można sobie urządzić na wakacjach. A miesiąc miodowy jest jeden, chyba, że ktoś zechce go jeszcze kiedyś powtórzyć... Animatedwink ale nawet jeśli, to już nie będzie to samo...

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
03.03.2007 02:22:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
spit

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 122

Qmar napisał(a):
noo spit znam jednego typka z nowej zelandi Biggrin w irlandi byl zarobic Smile opowiadal ze piekny kraj Smile tez bym w sumie polecial na jakasy wycieczke tam Animatedwink

noo Qmar ;-) mój kumpel tez się wybiera, tak na miesiąc podliczył koszty i 15 k trzeba mieć

http://waciobird.pl/ "Dream as you'll live forever.. Live as you'll die today.." James Dean
03.03.2007 11:03:01
Falkhor
Administrator
*

Gothka =)
Z pewnością masz rację Smile Ale ja bym tylko zaznaczył, że... to wymaga zgoy obojga partnerów. Też w sumie wolałbym siedzenie w leśniczówce, która opisałaś, niż deptanie po chińskim murze... gdyby nie podobało sie mojej wybrance Smile Smile

03.03.2007 11:56:34
levi'
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
wolałbym siedzenie w leśniczówce, która opisałaś, niż deptanie po chińskim murze... gdyby nie podobało sie mojej wybrance Smile Smile

nom bo co ciekawego może być w ciągłym, bezustannym spacerowaniu?? :zdziw:
w tym czasie chodzi o to, aby jak najwięcej czasu spędzić tylko ze swoją 2gą połówką - podkreślam TYLKO z nią!! :030:

zgadzam się Falkhor, że wybór miejsca podróży poślubnej zależy od obojga partnerów :030: i tak naprawdę nie ważne jest gdzie się ją spędzi...ważne żeby razem :030: mimo to ja osobiście wolałbym przeżyć ten 'miesiąc' w miejscu na 'odludziu' :030:

03.03.2007 13:59:25
Falkhor
Administrator
*

levi', W ostateczności, gdybym nie miał funduszy ani czasu... to po prostu postarałbym się cos wymyślić... w moim włąsnym domu, albo u znajomych czy nawet wybyć gdzies niedaleko. To ma być czas dla dwojga Smile Oby spędzić go jak najlepiej Smile najbliżej siebie Smile Jeśli moja wybranka zgodzi się na deptanie po murze chińskim albo na moskity w dolinie kongo - to pojedziemy Biggrin Jak nie - zostaniemy w domu i przez tydzięn będizemy oglądac horrory, komedie i SF na DVD Biggrin

03.03.2007 21:16:58
levi'
Moderator
*

Cytat:
To ma być czas dla dwojga Oby spędzić go jak najlepiej najbliżej siebie

i właśnie o to chodzi :030: wszystko opiera się na tym aby cieszyć się sobą - a nie tym co zwiedzamy :030: bo na to przecież będziemy mieli całe życie :030:

Cytat:
Jeśli moja wybranka zgodzi się na deptanie po murze chińskim albo na moskity w dolinie kongo - to pojedziemy Jak nie - zostaniemy w domu i przez tydzięn będizemy oglądac horrory, komedie i SF na DVD

otóż to Falkhor najważniejsze jest to aby obie strony dobrze się w tym czasie czuły :030: jaśli nasza wybranka nie ma ochoty na odosobnienie i izolacje - ma duszę imprezowiczki i ma pchotę aby spędzić ten czas np jak powiedziałeś deptając po murze chińskim to ja jestem ZA :030: wszystko aby zrobić naszej miłości przyjemność :030:
a nam mężczyznom największą przyjemność sprawia spędzianie czasu ze swoją wybranką - nie ważne gdzie :030: byle razem :030:

04.03.2007 22:19:00
Falkhor
Administrator
*

levi',

Cytat:
a nam mężczyznom największą przyjemność sprawia spędzianie czasu ze swoją wybranką - nie ważne gdzie byle razem

No może nie wszystkim Smile Ja tam może nie należę do facetów za bardzo roamtycznych Animatedwink ale cóż... Lubię trochę zmienności, innowacji, szaleństwa jak i... domowego, spokojnego zacisza, porządku Smile Dlatego hmmmm... miesiąc miodowy. Połowa polegająca na podróży do Nowej Zelandii i spacerach po australijskiej pustyni a druga połowa w polskich Bieszczadach, odcięci od popularnych zdobyczy techniki Smile To mogłoby byc na prawde fajne Smile

A tak szczerze - to w sumei każda podróż PO ślubie jest... poślubną Smile Więc trzeba pamiętać o tym, że w codziennej zabieganej rzeczywistości trzeba złapać oddech i pozwolić sobie na ucieczkę we dwoje Smile :564:

05.03.2007 10:43:20
levi'
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
trzeba pamiętać o tym, że w codziennej zabieganej rzeczywistości trzeba złapać oddech i pozwolić sobie na ucieczkę we dwoje Smile :564:

otóż to Falk trzeba jak najlepiej odpocząć i doładować aqmulatory :030: ale oczywiście tym samym trzeba się cieszyć sobą - bo to najważniejsze :one:
noo to ja może powiem coś w twoim stylu:
- pierwsza część miesiąca miodowego na jakiejś fajnej wycieczne np do Irlandii, albo do Peru (zawsze chciałem tam pojechać) :030:
- a druga część np w polskich, pięknych bieszczadach (na kompletnym odosobnieniu) :030:
ahh taki kompromis :043:

05.03.2007 15:56:53
Falkhor
Administrator
*

Ja tam w sumie mogę i tylko i wyłącznie siedzieć w Bieszczadach, w sumie od paru już lat przynajmniej raz w roku staram się tam pojechać na jakiś tydzień... takie na prawdę zakącie wszystkiego, święty spokój, cisza... Dlatego to do mnie przemawia, że nadawałoby się na miesiąc miodowy Smile Tylko dwoje ludzi i przyroda Smile Ahhhhmm Smile PS. Warunki meiszkaniowe sa całkiem OK Tongue Tongue Tongue

06.03.2007 11:04:16
Cerberion

*

Portfel: 378

ja teraz chetnie bym wygrzal do ameryki podludniowej - ale ostatnio tam sie dzieja niemile sprawy, wiec nie argentyna i nie brazylia ale jak levi', moze byc PERU. pomysl z mongolia tez ciekawy w sumie, spokoj, dobry zasieg dla neta bo rowniny sa... fajne warunki dla bycia tylko we dwoje. TYLKO WE DWOJE.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
07.03.2007 11:22:05
promyczek

*

Portfel: 324

Ja swoj miesiac miodowy chcialabym spedzic w excluzywnym hotelu z pieknym widokiem na gold coast w australii. Troszke pobyc na plazy, troszke cicho z winkiem, a pozostale chwile zwiedzac dzika i piekna australie Smile

16.03.2007 21:48:07
Falkhor
Administrator
*

promyczek, Dawno Cię na Forum nie było Smile Witamy ponownie Smile

levi', Cerberion,

Cytat:
PERU

Dobra myśl Smile Z ciekawości rzuciłem sobei to w google i poakzało mi wiele pięknych widoków Smile I nawet nie ma za wielu turystów Tongue

17.03.2007 10:58:11
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: