Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (6): « Pierwsza < Poprzednia 2 3 4 5 [6] Ostatnia »
Wymarzona pizza
Autor Wiadomość
Joy_ride

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
nfm: 736

dzisiaj zjadłem najlepszą pizze w łańcucie przywiozłem ją aż z rzeszowa Tongue bo byłem po towar to sobie wstąpiłem mniam nr.15 z Da Grasso palce lizać

a za te sosy to czyjeś życie bym oddał Animatedwink takie pyszne są Biggrin mniam Biggrin

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
07.05.2007 22:08:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Joy_ride,

Cytat:
czyjeś życie

Biggrin Biggrin

Nom, ciekawe, na kogo padnie, hehe Tongue

A Pizza Hut? Ktoś tam jadał dłuższy czas? Pytam z ciekawości, bo ja jadłem tam tylko raz ale było całkiem fajnie Smile

08.05.2007 04:55:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Joy_ride

*

Reputacja: 1
nfm: 736

w pizza hut nie byłem ale np. Da Grasso jest obok Tele Pizzy gdzie jest zawsze pusto a w da grasso pełno ludu Smile

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
08.05.2007 09:14:37
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,401

Joy_ride napisał(a):
Da Grasso jest obok Tele Pizzy gdzie jest zawsze pusto a w da grasso pełno ludu Smile

Od razu wiadomo, która pizzeria jest lepsza, a ja bym powiedziała, że najlepsza Smile

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
09.05.2007 22:50:41
Eisenhower

*

Reputacja: 0
nfm: 250

Jesli nie mieliscie okazji jesc pizzy w rzeszowskiej pizzerii Campo di Fiori, znajdujacej sie w Centrum Handlowym Reduta to zdecydowanie polecam. Fajny klimat i atmosferka, a przede wszystkim pizza na grubym i smacznym ciachu.

Nawiasem mowiac, zrobilem sobie smaka na pizze i poszedlem wlozyc z zamrazarki do piekarnika bo zostaly mi jeszcze cztery kawalki z Tesco. Biggrin

10.05.2007 00:02:28
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Eisenhower,

Cytat:
zostaly mi jeszcze cztery kawalki z Tesco

Widze całkiem duży apetyt i... kupowanie na zaś. Ale... z TESCO? Tongue Mrożoną jakaś czy tą, co ją sprzedają gotową do spożycia na miejscu? Tongue

10.05.2007 04:33:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 1,571

Moja wymarzona pizza musi być przede wszystkim jadalna i okrągła. ;D Dużo sera takiego roztopionego i ciągnącego się. Poza tym chrupiący brzeg ciasta. Tongue Bez oliwek i ostrych przypraw, ale za to ze wszystkimi dodatkami, które lubię w rozsądnym połączeniu Tongueuppyeyes:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
13.05.2007 10:17:06
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Gothka =) napisał(a):
Moja wymarzona pizza musi być przede wszystkim jadalna i okrągła. ;D Dużo sera takiego roztopionego i ciągnącego się. Poza tym chrupiący brzeg ciasta. Tongue Bez oliwek i ostrych przypraw, ale za to ze wszystkimi dodatkami, które lubię w rozsądnym połączeniu Tongueuppyeyes:

Ahhh w tym momencie moje soki żołądowe zaczynają szaleć i pobudziły się moje kubki smakowe Rotfl
Jak dobrze, że dziś mam w planie wszamać pizzę - polecam jak kiedyś będziecie w Krk, tutejszą DRACULĘ i jej najlepszą z najlepszych pizzę - Capriciozza Tongueuppyeyes: : gruba warstwa sera, szyneczka, oliwki, przyprawy, pieczarki i to cudoowne delikatne ciasto :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
13.05.2007 11:21:21
mala.em

*

nfm: 306

ziomalka napisał(a):
polecam jak kiedyś będziecie w Krk, tutejszą DRACULĘ i jej najlepszą z najlepszych pizzę - Capriciozza Tongueuppyeyes: : gruba warstwa sera, szyneczka, oliwki, przyprawy, pieczarki i to cudoowne delikatne ciasto :letssin:

widzę, że Dracula po powrocie do centrum odzyskuje i pozyskuje klientów Smile
byłam tam stałym bywalcem dopóki mieli lokal na wylocie Szewskiej przy plantach... potem wynieśli się gdzieś na peryferia miasta i już nie można było wpadać na porcyjkę przed imprezą/zajęciami Animatedwink więc przerzuciłam się na zapiekanki i kebaby Biggrin

ale nie o tym chciałam pisać, a o najdziwniejszej pizzy jaką jadłam - może kogoś to zainspiruje do eksperymentów kulinarnych Smile

najdziwniejszą pizzę jadłam gdzieś w Beskidach i była to specjalność zakładu, a nie przypadkowe danie: na cieście pizzowym rozłożona była gruba warstwa... ostro przyprawionego farszu do pierogów ruskich Smile
porażająca prostotą i trochę dziwaczna kompozycja 2 w 1, ale jak najbardziej ZJADLIWA Smile

27.06.2007 14:56:03
lukascompl

*

nfm: 1,417

ziomalka,

Na pewno spróbuję jeśli tak polecasz ta knajpkę- a okazja nadarzy się już niedługo xD

30.06.2007 18:00:16
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

lukascompl napisał(a):
Na pewno spróbuję jeśli tak polecasz ta knajpkę- a okazja nadarzy się już niedługo xD

Capricioza rulezzzzz Animatedwink Chyba każdy, kto z moich znajomych ją jadł, mnie pożałował Smile

[ Dodano: 2007-07-01, 14:36 ]

lukascompl napisał(a):

Capricioza rulezzzzz Animatedwink Chyba każdy, kto z moich znajomych ją jadł, nie pożałował Smile

[ Dodano: 2007-10-16, 00:04 ]
Temat o zgrozzzzzo ucichł - a swoją drogą już dawno z Ekipą nie byliśmy na PIZZY in Da Sołtys tudzież gdzieś indziej, a może by tak coś wymyślić? :letssin: Shy

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.07.2007 13:36:10
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *