Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (6): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 Następna > Ostatnia »
Wymarzona pizza
Autor Wiadomość
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 2
nfm: 1,251

Jak przyszłam raz do GCI, brat pokazał mi najważniejszy dokument biura. Wiecie co to było?? pomarszczona już ulotka z telefonem na Pizzerie!! Śmieję się z tego do dziś Biggrin
Najlepsza pizza? Nie wiem czemu bardzo nie lubię oliwek. Chyba preferyję najzwyklejszą Animatedwink

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
25.02.2007 15:17:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,867

Megg, Najzwyklejsza pizza? To tutaj expertką jest Zuzia Biggrin margerita z keczapem. Umh. Minimalizm... W tym przypadku jak dl ameni trudny do zaakceptowania Tongue Ostatnio jedna pizza przejadła mi się. Teraz dokładnie jem... jogurta Tongue

25.02.2007 19:55:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Reputacja: 0
nfm: 3,476

Falkhor napisał(a):
Teraz dokładnie jem... jogurta Tongue

A ja pije herbate z cytrynka Tongue

uwielbiam pizze, ostatnio jem ją bardzo często... musze ograniczyc :/ Co za duzo to niezdrowo Tongue
Wymarzona na ta chwile to - z ananasem i kurczakiem Biggrin z sosem czosnkowym Biggrin mniam + piwko :564:

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

28.02.2007 20:13:27
Falkhor
Administrator
*

terelka, Co te kobiety mają z tym ananasem Tongue Tongue Kurczaka jeszcze pojmę, ale ananasa? Tongue Hehe. Gusta i guściki Smile Podoba mi się też skłądnik okreslony jako 'piwo'. Zdecydowanie często wpływa decydująco na pizzę. Decydująco Biggrin

28.02.2007 21:22:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
nfm: 4,401

FALK - jakieś dymy do ananasów? Biggrin Hawajska pizza nie dość, że cudnie brzmi,to jeszcze jak smakuje mmmmmm Animatedwink Oczywiscie hardcore od czasu do czasu tez jest cool, ale nic nie jest w stanie dorownac hawajskiej tudziez tropikanie Animatedwink

Falkhor napisał(a):
Podoba mi się też skłądnik okreslony jako 'piwo'. Zdecydowanie często wpływa decydująco na pizzę. Decydująco

Si,senior,si Biggrin Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.02.2007 21:39:12
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
terelka, Co te kobiety mają z tym ananasem Tongue Tongue Kurczaka jeszcze pojmę, ale ananasa? Tongue

Ananas jest pyszny w pizzy Biggrin mi smakuje Smile

28.02.2007 22:41:06
Joy_ride

*

Reputacja: 1
nfm: 733

byłem ostatnio w "oszołomie" i kupiłem pizzę na wynos DUŻĄ Biggrin przyznam że była ogromna i w smaku też bardzo dobra Smile
lokal "big city pizza"
tylko sosy takie jakieś "bezpłciowe" ale ujdzie Smile

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
01.03.2007 17:34:20
Falkhor
Administrator
*

Ja dzisiaj miałem przyjemność z OkiMaxim zjeść ponownie wegetarianę z dodatkiem wołowiny i exxxtra oliwek Smile Tym razem jednak pizza była w wydaniu MINI, tzn. MAŁA wersja. I cóż moge powiedzieć - kapitol ma 3 pizze w różnym kalibrze i każdy póki co jest extra wyrobiony i tak mała jak i wielka UGINA się pod składnikami. Szczerze polecam Smile Z furą oregano Biggrin

01.03.2007 18:10:23
terelka
Moderator
*

Moje postnowienie co do ograniczenia pizzy, - nie udało się :/ Ale jak ktoś mówi idziemy na pizze? - to niemogę się powstrzymać Biggrin Kawałki z europizzy sa pyszne, jeszcze okryliśmy jedną mała pizzerie, ale nazwy niepamiętam Tongue Ale w tym tyg ogranicze , bo pizza, jak i inne fast foody są kaloryczne Tongue

03.03.2007 09:14:27
blokk

*

nfm: 146

Co do pizzy nie jestem wybredny, wystarczy Klasyczna z podwójnym serem i kukurydzą z Zielonej :sweet: :sweet:

03.04.2007 14:46:56
Qmar
Moderator
*

nfm: 3,659

ziomalka napisał(a):
Hawajska pizza

wole hawajskie koszule ;D

Pizza najlepsza jest prosta margerita z szynka i kukurydza Animatedwink do tego pepsi - ewentualnei piwo Biggrin i kazdy jest zadowolony. Ja osttanio pizze jem raz na tydzien w piatek - robie w domu jedna dla siebie a mama z tata druga dla siebie Biggrin

03.04.2007 15:34:36
Prot

*

Reputacja: 1
nfm: 459

Dziś zamówiłem pizze ROMANA u Sołtysa ale zamiast papryki wziąłem oliwki dali dość dużo ale czarnych, bo pizza i tak była przypalona... nie zbyt mi smakowała ale zjadłem bo jakoś nie chciało mi się robić obiadku w taki pochmurny dzień.
Jeśli chodzi o pizze to powinna mieć salami,szynkę/boczek,2xser, kukurydze, pieczarki, oliwki zielone i dobre ciasto plus przyprawy. Sukces gwarantowany Smile

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
24.04.2007 23:34:54
Falkhor
Administrator
*

CIASTO Smile Dobrze wypieczone - nie za cienkie ale i nie za grube. Po prostu w sam raz Smile Wiem, ze podkłądy ze skepów nie mają szans, ale cóż, czasem ich używam Smile Do tego jeszcze ważny skłądnik - sos pomidorowy. Nie wiem, ile osób z Was zauważyło, że gdy dany jest na sam podkłąd, fantastycznie się z nim łączy? Smile

25.04.2007 20:48:57
terelka
Moderator
*

Ja dzis jadlam pyszna pizze w da grasso Biggrin z 5 składnikami do wyboru Biggrin szynka, kukurydza, pieczarki, ananas i kurczak Tongue

25.04.2007 21:40:58
pjothrek

*

nfm: 179

Dla mnie ciasto średnie, dobrze wypieczone sos, szynka, oliwki, kukurydza, papryka,ser nie pogardzę hawajską (szynka, ananas, ser na ostro) oraz każda wegetariana mniam Smile ;D Rotfl

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
25.04.2007 21:43:20
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *