Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymarzona pizza
31.01.2007, 12:27:37

Cytat:Ja lubie z ananasem, kurczakiem, kukurydza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wiesz co dobre Terelka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

merigold napisał(a):szynka,kukurydza,pieczarki,papryka chilli,mnóstwo oliwek i duzo duzo seraPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .I kiedyś kumpel poradził mi mieszać majonez z keczupem pychotaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A ja osobiście nie lubie ażtaakich mieszanek - generalnie z pizzą jakzalkoholem - lepiej nie mieszać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.01.2007, 14:36:33

I tak najlepsza jest PEEPEEEROOOOONIIII Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihih

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.01.2007, 16:12:28

profesoq, Hmmmmm... a moze jednak taką wiesz, bardziej pikantną, dla prawdziwego macho? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ANANAS - Mnie osobiście to chyba żaden owoc nei podejdzie na pizzę... Ananas... banan... Rany... No po prostu nie lubię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ananas jest dobry, ale z puszki, z drzewa albo do sałątki, galaretki... Ale na pizzę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Raczej nie przepadam.

Co do ciasta jeszcze - preferuję cienkie i kruche Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.01.2007, 17:06:49

nie cierpie pizzy z zadnymi owocami. Jak dla mnie to tylko super cienkie ciasto, ogromna ilsoc miecha, pieczarek i czarwonej fasoli. Cebula jeszcze i UWaGA PRZYPRAWY! Sera nie musi byc za duzo.

Merigold - keczup z majonezem? Bruce Willis chyba by Cie skrzywdzil Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007, 18:07:17

Ceberion napisał(a):keczup z majonezem?

Ano ja rowniez polecam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bardzo dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I sosy czosnkowe tez sa dobre do pizzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

31.01.2007, 19:40:15

Mam dzisiaj ochote na pizze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji najlepiej z szynka albo salami, pieczarkami, ananasami, papryka, czosnkiem...
Obowiazkowo 2 sosy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
czosnkowy lub majonezowy i normalny pomidorowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pyszotka.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
31.01.2007, 20:17:34

Cerberion,
Cytat:keczup z majonezem? Bruce Willis chyba by Cie skrzywdzil
Pewnie chodzi o film 'jak ugryźć 10 milionów' czy jakoś tak z Brusem, gdzie przywieźli mu kanapkę (burgera) i był tam majonez zamiast keczapu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czosnkowy, pomidorowy, czilli, oraz... ziołowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji majonez też można dodać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.01.2007, 20:20:59

Falkhor napisał(a):ANANAS - Mnie osobiście to chyba żaden owoc nei podejdzie na pizzę... Ananas... banan... Rany... No po prostu nie lubię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ananas jest dobry, ale z puszki, z drzewa albo do sałątki, galaretki... Ale na pizzę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Raczej nie przepadam.
;

A ja lubię Tropikane ;-) ananas + inne owoce+ dużo szynki + sera = mniiiiiam ;-)

fotografia lotnicza , moje fotografie z lotu ptaka
31.01.2007, 21:13:10

dla mnie w sumie nie ma różnicy jaka pizza... byleby OLIWKI! moge nawet jeść same oliwki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.02.2007, 12:51:24

A dla mnie pizza nie może być za ostra, nie lubie jak po zjedzeniu czegokkolwiek wzmaga mi się apetyt Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Musze sie wreszcie wziąć za siebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I przestać jeść w takich ilościach jak dotychczas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
03.02.2007, 13:48:47

okimaxim,
Cytat:dla mnie w sumie nie ma różnicy jaka pizza... byleby OLIWKI! moge nawet jeść same oliwki
Też polubiłem oliwki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ziomalka,
Cytat:A dla mnie pizza nie może być za ostra, nie lubie jak po zjedzeniu czegokkolwiek wzmaga mi się apetyt Musze sie wreszcie wziąć za siebie I przestać jeść w takich ilościach jak dotychczas
Dla mnie pizza MUSI mieć jeszcze jednaw ażną cechę...
... musi być FAJNIE SKOMPONOWANA GRAFICZNIE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Mnie fajnie wymyślona pizza z ciekawie ułożonymi składnikami smakuje lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 14:14:53

Ja chyba juz spotkałem wymarzoną pizze... vegetariana w Millenium Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Vegetariana - ze względu na światopogląd Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Liberate tute me ex inferis
05.02.2007, 10:31:19

Vegetariana, ale w Kapitolu. tylu skladnikow nie ma nigdzie w miescie i to na dodatek tak fajnie skomponowanych - a ciasto = baaaardzo dobre. do tego full przyprawy i keczap za FREE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.02.2007, 11:50:08

Cerberion napisał(a):Vegetariana, ale w Kapitolu. tylu skladnikow nie ma nigdzie w miescie i to na dodatek tak fajnie skomponowanych - a ciasto = baaaardzo dobre. do tego full przyprawy i keczap za FREE
Taaaaaa kilka razy już ją jadłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To jest ta Wegetariana z ... mięsem ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
05.02.2007, 12:36:41

ziomalka, Z MIESEM?? no to juz chyba wtedy nie jest VEGETARIANA??

w tym kapitolu jest jeszcze takja fajnie nazywajaca sie pizza - celina w moskwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale zupelnie nie wiem, czemu sie tak nazywa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a w pizzeri ZIELONA - jest taka pizza BIALA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Faaaajna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozdro

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy