Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] Ostatnia »
Wybory Samorządowe 2006
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hehehe Smile Ja też idę spełniać obowiązek Smile

A co do obowiązku - to chyba stąd ten banner dziś u góry naszej strony Smile

pozdro.

12.11.2006 08:34:02
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Ja juz swój obowiązek spełniłam Smile Oddałam głosy według własnego uznania i kierując się dobrem wspólnoty Biggrin Mam nadzieje, że osoby na które postawiłam krzyżyk nie zawiodą, oczywiście jeśli zdobędę poparcie. Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

12.11.2006 13:33:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Mam nadzieje, że - heh, kurcze, co wybory mam taką nadizeję Biggrin - jeśli coś się zmieni, to zmieni się na lepsze. W końcy kiedys musi... i oby stało się to siłą demokracji, a nie siłą przewrotu...

12.11.2006 21:02:20
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Guest
Unregistered

Portfel:

[quote="Falkhor"]Mam nadzieje, że - heh, kurcze, co wybory mam taką nadizeję Biggrin - jeśli coś się zmieni, to zmieni się na lepsze. W końcy kiedys musi... i oby stało się to siłą demokracji, a nie siłą przewrotu...[/q

Nie zawiele się zmieni jeśli wygra Stanisław G , chyba tylko to że bezrobotni będą chodzić w mundurkach ( jak to jest w prowadzonej przez niego szkole ) , powstanie nowy stoliczek do gry w karty , a dla mieszkańców będzie nowy hotel , no i klub sportowy np FC Barcelona który będzie przynosił wszystkim mieszkańcom profity

Ja głosuje na Pana Szczygła

14.11.2006 15:53:08
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
johnson

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 13

pan G. zapłacił tzw łańcuckim menelom po 20 zł za oddanie na jego osobe głos, i za zrywanie plakatów rywali.......bez komentarza.... dowiedziałem sie od jednego co sie chwalił na plantach...a o innych przekretach pana G nie wspomne... hotelu koło hali jakaś babka stara sie nieche zgodzić chodzi o jakaś droge tak słyszałem,ale nie potwierdzam

Edit by Falkhor - Powyższa kwestia wygląda praktycznie jak pomówienie... Proszę ją zedytować, inaczej zostanie usunięta lub zmieniona.

14.11.2006 23:26:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

henry,

Cytat:
chodzić w mundurkach ( jak to jest w prowadzonej przez niego szkole )

Ale wszyscy tam ak chodzą w tych mundurkach? Chyba tylko ci, co są w profilu wojskowym...?

Hmmm... Czy ogólnie coś się zmieni - to może zweryfikować tylko przyszłość PO ostatecznym wybore na urząd. Teraz można zastanawiać się tylko nad wolą i czynem wyborców. Oddając na kogoś głos - poświadczają, że popierają tę a nie inną osobę.

Poza tym uważam - że walka może być wyrównana między kandydatami. Pan Szczygieł ma już , którym może się bronić, ale pan Gwizdak ma projekty zmian, których ludzie zawsze chcą Smile Dlatego zobaczymy, co z tego wyjdzie.

poza tym, jeżeli dojdzie do ostrzejszej wymiany argumentów w tym dziale, proszę o argumentowanie. Płytkie 'hasłowanie' lub ekstremizm niczego do dyskusji nie wniesie. Po prostu trzeba mieć swoje zdanie i umieć je umotywować.

15.11.2006 07:54:28
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: