Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Wrestling
AutorWiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Wrestling

Ogląda ktoś? Podobno to jest udawane wszystko, pod publike, ale jakos trudno mi jest w to uwierzyć, bo tam naprawde można sobie zrobić krzywde.

Mi osobiście się podoba i lubie oglądać w tv walki i te wszystkie rózne tricki, czasami jest śmiesznie a czasami sie zastanawiam jak ludzie mogą sobie tak ręcę wykręcać i na siebie skakac...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

16.12.2006 15:10:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3

Nie lubie tego "sportu" nie ogladam i ogladac nie bede, weglug mnie strata czasu. Dziwny sport, mozna zrobic komus krzywde, no ale w tych czasach to chyba nic dziwnego... naszczescie mamy tez madrzejsze sporty Tongue

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
16.12.2006 19:17:31
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

terelka, Heh, swego czasu oglądałem to. Hmmm... ale mnie to nei bawi, booo to taka zabawa, faktycznie. Co do krzywdy - owszem, można sobie zrobić bobu, ale z reguły w tych popularniejszych 'rozgrywkach' biorą udział już doświadczeni 'zawodnicy', którzy nazbierali trochę po mordach w innych mordobiciach. Wrestling to takie 'widowiskowe zapasy' - okłądają się, przerzucają, mioażdżą - ale to aktorstwo, mozna pochwalić - zręczne. nieumiejętna zabawa w takim stopniu prowadzi do bardzo poważnych złamań i uszkodzeń. A w wrestilngu - jeden mimo atakowania drugiego - najcześciej go asekuruje.

ma to być widowisko, ale nie mordobicie.

16.12.2006 22:39:32
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

A ja właśnie nie mam pojęcia dlaczego, ale mi się to podoba jak sie tak biją Tongue Juz jak miałam 15 lat to pamiętam, że oglądałam i fascynowałam się tym niby sportem, tymi wszystkimi walkami. A np. boksu nie lubie.

Ostatnio widziałam, że na Eurosporcie leci wresling od czasu do czasu Biggrin

16.12.2006 23:13:20
Falkhor
Administrator
*

terelka, Jednym z popularniejszych wrestlerów jest... Hulk Hogan Biggrin

Ta bijatyka to bajera Smile Trzeba lubiec takie teatrzyki po prostu - zakłądają maski, pelerynki, okłądają się spreparowanymi krzesełkami... Smile Co ciekawe - mimo wszystko ten sprot ma swoich fanów, ale sa to nieraz całe rodziny i co jeszcze ciekawsze - wszyscy wiedzą, ze to sztuczna naparzanka Smile I wcale nie powoduje to wzrostu agresji. jesli juz miałbym wybierac - boks, walki w klatce, sumo, karate - to już wolę wrestling Biggrin

16.12.2006 23:50:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
terelka, Jednym z popularniejszych wrestlerów jest... Hulk Hogan Biggrin

Oczywiście znam Biggrin Jeszcze lubiłam Stinga kiedyśBiggrin Kiedys to naprawde fanką byłam takich walk, znałam nawet nazwiska niektórych tych co się bija. Teraz tylko lubię od czasu do czasu zerknąć sobie i popatrzec Smile Trudno mi jest uwierzyć w to, że to jest udawane, bo oni tam naprawde sobie niezły ból zadają. A z drugiej strony troche dziwnie to wygląda jak np. jakis walnie sędziego i ten sędzia leży na ringu i się nie rusza, i nawet mu nikt nie pomoże ani nic (nawet z organizatorów).

17.12.2006 00:01:39
Falkhor
Administrator
*

terelka, Hehe Biggrin Sędzie leży, w ruch idą krzesłka, publicznośc mało się nie szczyści ze szczęścia, a na scenę w błysku fleszy i huku petard opada jakaś zjawa i zaczyna okłądać wszystkich innych Biggrin Kurcze, a na początku pisałem, ze tego nie lubię. Nie umiem kłąmac, od razu się rpzyznaję, że kłamałem Tongue Smile

Ech, ale to może być tylko rozrywką - dobrym humorem, maskaradą i efekciarstwem. U nas by się to chyba nie przyjeło, bo zaraz by powstały kibol-kluby danych herosówi by się naparzali, niestety, całkiem realnie - poza przedstawieniem...

A co do Hulka Hogana - fajny dziadek Tongue Hmmm... grał w kilku filmach klasy 'C' Tongue GROM czy jakoś tak, albo STORM - o takiej czarnej super-łodzi... jeny, film był przegięciem... I sporo wrestlingu tam było Biggrin

17.12.2006 00:05:46
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Nie umiem kłąmac, od razu się rpzyznaję, że kłamałem Tongue

nonono nie wolno kłamać, a szczególnie na NFM Tongue Animatedwink

Falkhor napisał(a):
A co do Hulka Hogana - fajny dziadek Tongue Hmmm... grał w kilku filmach klasy 'C' Tongue GROM czy jakoś tak, albo STORM - o takiej czarnej super-łodzi... jeny, film był przegięciem... I sporo wrestlingu tam było Biggrin

Też to oglądałam Smile Całkiem fajny film Smile

Wresling to wresling ma to coś to przykuwa uwage i człowiek patrzy w tv i myśli, o rany! Smile

17.12.2006 00:18:56
Falkhor
Administrator
*

terelka, Nie kłamię Smile Wolę oglądac National Geographic niż wrestling Tongue Ale opisuję to dośc dokłądnie, co myslę o tym... hmmm... sporcie zręcznościowym? - bo kiedyś się temu przyglądałem, stąd tyle wiem Biggrin Tongue

17.12.2006 18:09:46
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

perfumy damskie Petardy Gry Wczasy Perfumeria