Odpowiedz  Napisz temat 
Wołga BMW 650i V8
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,957
Wołga BMW 650i V8

Źródło cytatów i fotki - Autokrata.pl LINK

Jak zobaczyłem tę fotkę, wspomnienia ożyły Smile Teraz co prawda samochody mnie tak nie interesują, ale kiedyś, jak człowiek był małym smarkaczem myslącym o niebieskich migdałach i ciągającym koleżanki za warkocze Smile to... jednak coś w tym było.

Cytat:
Ten wyprodukowany na indywidualne zamówienie pojazd może zainteresować rosyjskich biznesmenów, którym zapewne nudzą się już BMW, bo wszyscy koledzy takie mają. Rosja jest jednym z większych rynków zbytu luksusowych pojazdów tej marki.

I jak w opisie topica - to nie jest błąd druku Smile Byc może już niedługo na naszych drogach ożyje legenda dawnych lat wspomagana legendą obecnej motoryzacji - czyli owoc skojarzenia ze sobą czarnej Wołgi Smile oraz BMW.

Na fotce widziecie sami, jak to wygląda... opisac wrażenia prosze Smile Dla mnie wspaniały wehikuł Smile

02.10.2006 11:23:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
nfm: 3,482

Falkhor napisał(a):
Na fotce widziecie sami, jak to wygląda... opisac wrażenia prosze Smile Dla mnie wspaniały wehikuł Smile

No faktycznie, ma cos w sobie to auto Smile Takie stylowe Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

06.10.2006 20:09:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Ten przód jest chyba niesmiertelny... Czarna wołga, czarna wołga co noc mi się sni Tongue Biggrin No po prostu jak lubię rowery, tak ten samochód mi się podoba. jak zaden inny.

07.10.2006 06:06:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Janteek

*

Grupa: Zarejestrowani
nfm: 99

„Gril” przypomina mi nasza poczciwą i piękną SYRENE. Opadająca klapa przywodzi na myśl przerośnięte Porsche 911  Chciałbym żeby ta fura stała u mnie w garażu. Ciekawe czy tak samo jeździ jak wygląda :665:

17.11.2006 17:55:24
Falkhor
Administrator
*

Janteek, Jesli wziąć pod uwagę cześci, na których toto sobie stoi, i czarno-wołgową blachę, to... na pewno należy to do trwalszych aut. Nie jest jednak pewnie tak trwałe, jak Trabant Tongue ale... masz rację. nawet na moim podwórku taka fura wyglądałaby prześlicznie Biggrin

19.11.2006 04:15:31
Janteek

*

To cacko w porównaniu z teraźniejszymi autami to CZOŁG. Raz widziałem jak nasz sąsiad Ukrainiec wiózł wołgą banany. Była cała zapchana po dach, nawet na miejscu pasażera . Jakie teraźniejsze auto wytrzyma taką próbę ? Obawiam się stwierdzić ze mało jest takich Tongue. A co do trabanta to myszy i szczury radzą sobie z nim doskonale :570:

19.11.2006 14:49:36
Falkhor
Administrator
*

Janteek, Hehehe Biggrin To trzeba w Trabim kota trzymać, dobrego, łownego Tongue Z miasta Łodzi Tongue

Przecież Wołga często była ukazywana w filmch, jako doskonały pojazd mafijny Tongue Bo to było pancerne cudo Smile Taki czołg właśnie - sądze jednak, że nówka, która tu jest na wstępie, już ma nieco inne standardy wykonania...

19.11.2006 23:23:41
Janteek

*

Falkhor, masz racje, kot tylko z centralnej polski jest łowny inne to obiboki. A co do neonów to już chyba wiem po co one są!! Przecież w tych czasach jest tysiące skuterów wiec właściciele rozpoznają je po oryginalnym oświetleniu. Rebus rozwiązany BiggrinDDDDD

[ Dodano: 2006-11-20, 17:43 ]
Chyba sie rozpedzilem co do skuterów. SORY to nie ten temat:/

20.11.2006 17:42:20
Falkhor
Administrator
*

Hmmmmm... do takiej Wołgi to ja bym może i dodał jakiś neon, ale np. takie podświetlenie podwozia, co by fajnie błyskało na asfalt... np. taki krwisty, czerwony kolor... RRRR Biggrin Smile To by była dopiero WOŁGA. Hyh, no coś w tym samochodzi jest, co przyciąga nawet mnie Smile

20.11.2006 18:13:35
Janteek

*

Bardzo ciekawi mnie jej tył i wnętrze. Dać mi palca a chce ręke :053: Zdaje mi sie ze Wolga jest zbyt dostojna na neony. Chodź kto wie czasem by jej moglo to na dobre wyjść.

22.11.2006 23:18:55
Falkhor
Administrator
*

Janteek, Więcej fotek masz w linku i samej góry peirwszego posta w tym temacie Smile

każda strona tej bryczki jest super. A przyzna, że jesli już chodzi o auta, to jestem laikiem, ale strasznie wybrednym. I TO AUTO mi sie podoba. Z zewnątz jest bez zarzutu. Neony... Nie są do szczęścia potrzebne. Lepszy taki dyskretny urok elegancji... A ciekawe, jak w środku by ją można dopieścić Smile To jest pojemne auticzko... jakieś dobre audio... skóra... heh Tongue Smile

23.11.2006 07:32:05
Janteek

*

Linia boczna jest spoko. Tylko faktycznie te felgi sa do bani, ale i tak bym go chciał Smile I mamy przykład ze ładne i luksusowe auto nie musi nosic emblematu znanej firmy.

23.11.2006 19:43:43
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *