Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (3): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Wizyta u Ginekologa
Autor Wiadomość
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 1,391

ja chodzilam prywatnie (50 zl za wizyte ze wszystkim) do Pani dr na ul. Ottona z Pilczy Smile jak dla mnie bardzo sympatyczna i chociaz kobieta Tongue delikatna Smile

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
30.10.2007 18:23:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
impala

nfm: 12

Dzięki wszystkim za odpowiedzi Smile

30.10.2007 20:53:04
okimaxim

*

Reputacja: 1
nfm: 2,325

o jej mi też by pasowało sie w końcu wybrać do ginekologa! już sie prawie rok tam wybieram i jakoś mi to nie idzie ^^' :lol-sweat: może sie w Przemyślu za jakimś porozglądam, heh. A trzeba mieć skierowanie?

08.11.2007 01:09:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
mala.em

*

nfm: 306

do ginekologa, stomatologa, dermatologa, onkologa i psychiatry można iść bez skierowania Smile i właśnie dzięki temu u niektórych "popularnych" lekarzy trzeba się dość długo naczekać na wizytę - nawet kilka tygodni (na szybkie przyjęcie mogą zwykle liczyć tylko ciężarne)

08.11.2007 15:11:45
okimaxim

*

w sumie moge powiedziec ze wydaje mi sie ze jestem w ciąży i moze by mnie szybciej przyjeli ^^ a potem jak sie okaze ze nie to "ups, poważnie? a ja już wuzeczek kupiłam... " Tongue

08.11.2007 20:40:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kiwi
Hrabina ;)
*

nfm: 618

Właśnie czytałam sobie o Wasze opinie na temat wizyt u ginekologą. Wierzcie mi to nic strasznego !
Ja pierwszy raz byłam w wieku 18 lat bo musiałam i gdyby nie to to bym pewnie też miała wątpliwości: iść czy nie.

Ale najpierw opowiem Wam o moim "pierwszym razie".
Było to w dzień studniówki na którą miałam iść z kolegą. Właśnie szykowałam się na imprezę gdy zaczął okropnie mnie boleć brzuch. Miałam takie boleści, że zawieźli mnie na pogotowie z podejrzeniem ataku wyrostka. Jednak to od razu wykluczyli i zaprowadzili mnie do ginekologa żeby mnie zbadał. Jeśli chodzi o tą pierwszą wizytę to wogóle się nie denerwowałam, bo po prostu nie myślałam o niczym oprócz tego żeby mnie boleć przestało. Całe szczęście trafiłam na bardzo miłego lekarza, który starał się mnie rozweselić i zagadać żebym się nie denerwowała. No i okazało się, że to tylko bóle menstruacyjne, tyle że bardzoooooooo mocne. Dostałam zastrzyk przeciwbólowy i wróciłam do domu. Niestety na studniówkę juz nie poszłam Sad

Jeśli chodzi o tego lekarza to pracuje w przychodni w Łańcucie (niestety nie wiem jak się nazywa). Ale byłam u niego jeszcze 2 razy i zawsze był miły, delikatnie badał i rozładowywał moje zdenerwowanie.
Teraz jak chodzę do ginekologa to wogóle nie mam jakiś specjalnych problemów czy zahamowań.

Ale najgorszy est ten pierwszy raz. Jak się juz ma go za sobą to wszystko idzie "z górki" :

Ale się spisałam Tongue hehe Ale mam nadzieję że nie bedziecie czekać nie wiadomo ile, tylko wybierzecie się do ginekologa jak najszybciej. Pozdr

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
09.11.2007 14:34:51
okimaxim

*

no ale w sumie po co to? Tongue a ja nuie chce ja sie boje Tongue XP

09.11.2007 15:17:43
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,482

Ja też mam wewnętrzne obawy przed tego typu wizytą :/ i niewiem czy się zdecyduję na nią w najbliższym czasie :/ chociaż, wiem, że w moim wieku już powinnam :/

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.11.2007 15:35:41
SunShine

*

nfm: 1,319

Jejku czego tu się bać Biggrin to jest bardziej krępujące niż straszne, krzywdy Wam napewno nie zrobi a jak będziecie rozluźnione to nic nie będzie bolało. Najgorszy moment jest kiedy trzeba się rozebrać i usiąć na tym krzesełku :/ a potem juz z górki Tongue w sumie wszystko zależy od podejścia lekarza do pacjentki.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
09.11.2007 15:46:14
okimaxim

*

a to trzeba sie koniecznie rozebrać? :| nie można w ubraniu? a pan doktor załatwiłby sobie jakiś specjalny przyrząd do patrzenia przez ubranie... Tongue XP :lol-sweat:

10.11.2007 17:11:32
terelka
Moderator
*

nfm: 3,482

hehe no w ubraniu to chyba niebardzo Animatedwink Trzeba pokazać co nie co Tongue

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

10.11.2007 17:52:02
okimaxim

*

ano własnie... dlatego jakos tak sie wybrac do ginekologa nie moge XP może będzie mi łatwiej jak sobie chłopaka-ginekologa znajde? Tongue ^^

10.11.2007 18:38:56
lenka

nfm: 11
RE: Wizyta u Ginekologa

Witam, od niedawna mieszkam w Łańcucie i poszukuje jakiegoś dobrego ginekologa w Łańcucie, może być prywatnie, ale żeby robil cytologie i usg i nie było bardzo drogo (płeć nie gra roli). A jak jest w przychodni na 3 maja? kolejki, lekarze, sprzęt? Z góry dziękuje za wszelkie informacje

28.03.2008 19:49:23
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
nfm: 1,251

hehe oj okimaxim na jedno by wyszło jakby taki sprzęt miał - do widzenia przez ubrania Tongue ale jak pójdziesz do takiedo w średnim wieku co już chwuikle pracuje jako ginekolog to wiesz... on już nie jedno widział Tongue ja bałabym się starego i bardzo młodego Tongue

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
24.04.2008 14:36:43
SunShine

*

nfm: 1,319

A ja już nie polecam mojego ginekologa bo ździerca z niego Tongue zamiast wziąć odemnie kase za jedną recepte - 20 PLN to napisał 2 recepty i wziął 30 PLN, Nie polecam Tongue i pewnie jak bede szła na kase też do niego nie pójde bo przyjmuje w łańcucie Koszyten czy jakoś tak sie zwie, spokojny, sympatyczny ale od roku do niego chodze co 2 miesiace a on mnie ciągle nie pamieta i gubi moją karte :/

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
25.04.2008 16:17:21
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *