Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Wisława Szymborska &quot;DWUKROPEK&quot;
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

Padlinka, Nic się nie dzieje Smile Trzeba pcozkeac na kogoś, kto jednak tam dziś był i coś widział, bo ja dopiero niedawno wróciłem do Łańcuta, więc tez nic nie wiem :/

13.06.2007 21:58:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

Danka28 napisała:

Cytat:
Coś mi tu nie pasowało i zadzwoniłam do biblioteki. Okazuje się, że żadnej Szymborskiej nie ma! Klub dyskusyjny będzie omawiał jej poezję, ale autorki nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, że mnie tknęło..... a szkoda że taka nierzetelna informacja się pojawiła, bo się napaliłam!!!!

Danka28 dzięki za czujność. To moja wina. Źle zrozumiałam. Przepraszam, że Was wprowadziłam w błąd Sad

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
16.06.2007 07:49:35
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 5

hmm...nie martw się bo wcale nie było tak źle. Koniec końców ja tam wylądowałam i powiem szczerze, że się nie nudziłam. Spotkanie było nawet interesujące Animatedwink Czytałysmy wiersze Szyborskiej z tego właśnie tomika. Każda z pań opowiadała o swoich przeczuciach przemysleniach i wrażaniach towarzyszących jej podczas czytania wiersza. Na początku byłam troche zestresowana. Szerze mówiąc czułam się głupio ale szybko sie przestawiłam na właściwe tory Animatedwink Ogólnie byłam bardzo zadowolona, że się poświeciłam i tam pojechałam

Przepraszam, że tak późno to pisze ale truskawki dały mi nie źle w kosc i czasem nie mam siły się nawet do kompa ruszyc a co dopiero coś napisac Smile

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
16.06.2007 19:28:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

sklep żeglarski szkolenie sep fotografia ślubna kotły gastronomiczne Norton Anti Virus 2008 crack